Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ono by to chtělo zas něco extra jako,,Lampárnu" nebo ,,Kocourkov",skrátka,když se mi něco nelíbí,nechám si tady poradit,tak bych od toho šel bez nějakých emocí,zlo plodí jenom zlo.

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No nevim co presne je usmevneho na mem stylu psani, snad az na par chyb, ktere mi snad mistni gentlemani prominou, pisu z mobilu. Mozna bys nemusel byt ofenzivni na lidi, co nesouhlasi s tvym nazorem, popripade s tvymi ciny. Navic i ty by sis to mohl lepe precist, nikdo nepsal nic o omlouvani se, proste si mu misto sms, ze to beres mohl napsat, ze to nechces protoze se ti ty hodinky nezdaji.

Odesláno

Ja ti neviem, oplatí sa niekomu za 3400CZK riskovať napr. trestné oznámenie? To už aký "zrelý" podvodník musí byť :D Keby bol zo záhraničia to ešte beriem, ale pravdepodobne je občan ČR..S tou dobierkou je to fakt trápne, sorry..Ak ich nekúpiš ty, kúpi ich niekto iný..Takže ak sú fake tak neoblbne teba ale druhého, a ak sú pravé tak ti ich vyfukne niekto iný :) O.i. je dosť tých Tissotov na predaj si myslím aj inde..

Odesláno

Zdravím všechny... předem se omlouvám, že se "kolegovi" cpu do vlákna, ale zaujal mě podobný název - jak je to s nevyplněnou mezinárodní garanční kartou? Je k něčemu? Pokud ano tak k čemu? Mám ji u Hamiltonů..

Odesláno

dotycnemu jsem napsal, at mi ty hodinky posle na dobirku (4300,-), nevyzvednu si je,alespon at za tenhle podvod prodela na postovnem.

Ona dobírka má hlavně tu výhodu, že si zásilku můžeš nechat rozbalit na poště před pošťačkou a teprve po té se rozhodnout, jestli ji převezmeš. V tomhle je jedna z výhod dobírky, že nekupuješ zajíce v pytli, ale využívá se to minimálně, řekl bych, že se o tom ani moc neví. Poinformuj se na poště. Pokud už si to necháš poslat, tak bych využil toho, že je můžeš prohlídnout. Ale osobně bych se na to vykašlal, když je nechceš.

Odesláno

Ona dobírka má hlavně tu výhodu, že si zásilku můžeš nechat rozbalit na poště před pošťačkou a teprve po té se rozhodnout, jestli ji převezmeš. V tomhle je jedna z výhod dobírky, že nekupuješ zajíce v pytli, ale využívá se to minimálně, řekl bych, že se o tom ani moc neví. Poinformuj se na poště. Pokud už si to necháš poslat, tak bych využil toho, že je můžeš prohlídnout. Ale osobně bych se na to vykašlal, když je nechceš.

to je nesmysl

Odesláno

Môžeš to otvoriť pred poštárkou na pošte, ale až po zaplatení. To otvorenie na pošte má význam iba vtedy, ak dobierka prišla navonok poškodená, alebo ak nesúhlasí váha. V tom prípade po otvorení sa dá napísať reklamácia, ale tá sa týka iba prepravy a nie odosielateľa.

Odesláno

Přesně tak, jak píše Mondeo, je to nesmysl, už jsem se na to také informoval přímo na poště"

Odesláno

Odpověď u těchto hodinek neexistuje jinak, než že je shlédne naživo někdo, kdo alespoň četl tohle výborné porovnání..

Porovnanie je super, ale aj tak ma nepresnost. Mam urcite prave PRC200, ale zaroven na spone JE napis BI. Samozrejme ma iny font pisma a celkove spracovanie oproti tej fotke faku.

Odesláno

V tom případě se omlouvám za dezinformaci, vidím, že v tom nemají jasno ani pošťačky, mám to z naší pošty. Ještě si to prověřím, samotného by mě to zajímalo.

Odesláno

S tím rozbalováním na poště před převzetím se mi to taky moc nezdá, ale taky si umím představit, že pošťačky budou takovou případnou možnost usilovně zatloukat, protože by jim z toho koukaly obrovské starosti a problémy, asi i s účinkem na jejich platy, tak se ani tomu zapírání nedivím. Ale nevěřím, že taková možnost oficiálně existuje. V našich podmínkách by to byla od poskytovatele služby neobvyklá nabídka pro zákazníka a takové věci se prostě u nás nedělají.

Odesláno

Je to opravdu nesmysl, přepravce s obsahem balíku nemá co do činění do doby, než dojde ke ztrátě, nebo poškození. Rozbalení na poště po převzetí zásilky (tj. i po zaplacení dobírkovného) je vhodné, pokud chcete mít přímé svědky, následně je potřeba přivolat policii atd. Nicméně už vidím tu situaci, kdy za váma stojí 20 lidí ve frontě a vy si u okýnka rozbalujete zásilku?

Odesláno

Tak jsem si to ještě ověřoval na poště a nelze rozbalovat a vracet. Rozbalovat lze pouze v případě, že je zásilka poškozená. Tak se omlouvám, že tu plácám nesmysly.

Odesláno

Až kým nezaplatís, tovar nedostaneš! O rozbalovaní dovtedy len snívať môžeš. Dostaneš šek, ktorý uhradíš, a potom ti vydajú tovar, ktorý samozrejme môžeš rozbaliť pred pracovníkom a keď niečo nesedí okamžite sa spíše reklamácia a na tú dobu sa zastaví vyplácanie prostriedkov podávateľa. To je vše :) iné je to s kuriérskými spoločnosťami. tam môžeš pred platením otvárať..Dnes som akurát rozbaľoval pred platbou u TNT...

Odesláno

Proč? Že by si pro mě přijel? Ať přijede, ještě sám dostane za uši, že mě chtěl obelhat... Aspoň se protrénuju ve Wing Tsung starwars.gif

Co je ti to platné, když ti může hodit cihlu oknem nebo jinak si nechat vykompenzovat ztrátu za poštovné atd. Nemusí jít vždy o přímou konfrontaci, jak si představuješ.

• Po letech...
Odesláno

dík, za upozornění zrovna jsem se díval na tyhle hodinky a dost se prodávají na aukru.. celkem mě to překvapilo, protože jsou to hodinky za 6-7tisíc v originále to jsem myslel,že dělají padělky dražších modelů a oni tyhle faky prodávají za 4-5.. Díval jsem se na čínské shopy a tam nemají problém je prodávat za 1500 což je teda taky dost :) napřed sem si myslel, že to sou snad repliky a ne faky jakože druhovýroba noční šichta :) ale až teď čtu rozdíly mezi nima..

Odesláno

Mě jen zmátla ta cena od číňana cca 1500, což je celkem dost když se tam většina hodinek prodává za 300 s poštou.. Vím, že je firma ze Švýcarska a tam hodinky kompletuje, ale člověk nikdy neví, třeba v Číně pro ně něco vyrábí. Nevyznám se tu jsem nový, tak nechápu tvou reakci!

Odesláno

Mě jen zmátla ta cena od číňana cca 1500, což je celkem dost když se tam většina hodinek prodává za 300 s poštou.. Vím, že je firma ze Švýcarska a tam hodinky kompletuje, ale člověk nikdy neví, třeba v Číně pro ně něco vyrábí. Nevyznám se tu jsem nový, tak nechápu tvou reakci!

Není žádný rozdím mezi replikou a fakem ? neexistuje žádná noční šichta a podobné pohádky. To jsou jen bláboly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...