Cyril Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Díky hoši; nějak se to dobře sešlo - dobré světlo, inspirace, nálada a na balkóně nám dozrál podzim.... Taky mám z fotek radost. Pěkný Zdenku.. Ty se budou produktovkách v e-shopu vyjímat! :-)
Z. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Už se vyjímají... http://www.chronoshop.cz/singular/meistersinger-singular-mm402g
SakalMarty Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 škoda, mohli jsme je bouchnout do kalendáře 2014
cigi Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Paráááda - ten kalendář se mi zdá pro fotografy velmi motivační podnik !! Ještě, že ty bobule vypadají toliko psí .. ještě tak dostat slinu. Upraveno 8. října 2013 uživatelem cigi
marosh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Čest kluci chronošopeři, nahoďte tu ty nové oblekovky od Mlynářů. Jsou parádní.
Z. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Myslíš tyhle Teutonia II Tag / Datum? Jo, ty jsou taky pěkný.
bandicoot Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Ježiš těm by slušel skutečně německý "Tag" a ne "day". Pouzdro je excelentní.
Z. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Mimochodem, podařilo se nám získat zcela unikátní výrobní číslo. Viz foto:
marosh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Jj, Zdeni, tohle jsem myslel. Excelentí zálažitost. Angličtina mi nevadí.
Vladimír P. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 no, ale já jsem teda úplně nejvíc odvařenej z těch Peleograpů, doufám, že budu mít alespoň štěstí je vidět naživo dřív, než se prodají http://www.chronoshop.cz/limitovane-edice-meistersinger/meistersinger-paleograph
Z. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Jo, Paleograph... to je asi to nejlepší, co tady teď máme.
Exiztence Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Ty Teutonie jsou super + sériové číslo je třešnička jinak vidím dobře a stěžejky jsou šroubovací?
OpenMind Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Ty hodinky Teutonia II jsou takové decentní a ještě teď čtu, že vodotěsnost je 100 metrů a šroubovací korunka k tomua ještě průhled na strojek v kombinaci s mnou oblíbeným datem na "12" hodině...To jsou krásné oblekovky, které jsouzároveň stavěné na každodenní nošení a používání. Moc se mi líbí, jak se mi tady na chronomagu rozšiřují obzorya vidím další možnosti... Upraveno 8. října 2013 uživatelem OpenMind
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Ježiš těm by slušel skutečně německý "Tag" a ne "day". Pouzdro je excelentní.
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Maroshu, aspon bude o cem pindat u vina. U Tebe nevyvolavaji naprosto zadne emoce Damasko DK10 a 13, kteryzto par ja bych mohl mit klidne jako jedine dvoje. No a ja to mam podobne u tech Teutonii. U nich musim, jako skoro vzdy, souhlasit s tim, co k nim napsal cigi: "Jinak klasiský pěkný hodinky nižší střední třídy s pro dnešek typickou proporční nevyvážeností díky malýmu strojku a pokusem o zvýšení prestiže pomocí neadekvátně vysoké ceny. Nic nového pod sluncem." Upraveno 8. října 2013 uživatelem Hasňa
kubson Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2013 (upraveno) pokusem o zvýšení prestižekonkrétně v případě MG mě tenhle názor mrzí, jak jsem je měl možnost poznat, jsou to jedni z nejrovnějších lidí v branži a hodinky s minimem marketingového bulšituposlední setkání - Thilo Mühle vlevo, já vpravo, Zdeněk jakože fotí a Cyril fotí Upraveno 9. října 2013 uživatelem kubson
Hasňa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 No, cena a jeji adekvatnost je slozite tema. Ale ten dojem,co popsal cigi, to trochu vyvolava. Faktem taky je, ze takovych pripadu je bezpocet. Dalsim faktem je, ze i ten nejrovnejsi to dela, aby vydelal a cena je takova, jakou trh unese. Na tom neni nic spatneho a je to normalni. Thilo taky neni jediny clovek ve firme. Financni na neho tlaci a tak dale, zname to. Nicmene jsou daleko zarnejsi priklady nafouknute ceny, o tom zadna. Lidem se ty hodinky v drtive vetsine velice libi, takze vlastne pohoda.
cigi Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Ježiš těm by slušel skutečně německý "Tag" a ne "day". Pouzdro je excelentní. Naprostej souhlas. To pouzdro na té fotce z profilanfasu vypadá fakt, že si s ním vyhráli, ale třeba ta korunka - nepřijde vám jak z jiných ( sportovních) hodinek? K ručkám jde ještě míň, vlastně k nim už nejde. Velmi poučné pro mne je foto čtvrtého - v pohodě a třicátého - úplně v nepohodě - takový detail - jak ty poměry důležité jsou . Než třicátého, už bych snad raději bral datový úsměv 29-31 Proč nedali logo pod Tag, kde ho skoro postrádám, si nedovedu vysvětlit - už jo, asi by na tom elpé vynilu vypadalo roztřeseně - proč tam dávali tedy tu giloš ? A když už takhle, proč nedali datumku na 3, kde by nebyla od dvacátého trapná, opuštěné teutonia k ní a logo na 9 ? Možná by to taky bylo pitomý, ale nějak jedno by vycházelo s druhým. Hezký ambiciózní hodinky s velkým potenciálem, ale tak nějak celý ve zbytečný křeči.Škoda, protože mám tuhle značku moc rád, ty SAR jsou pro mne špica ..... Upraveno 9. října 2013 uživatelem cigi
kubson Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2013 proboha, snad tu nebudeme hodinky hodnotit kvantitativně ?já s kvantifikací (cenama) nezačal btw právě nám přišlo 7,5 kilo úplně čerstvých hodinek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se