Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky hoši; nějak se to dobře sešlo - dobré světlo, inspirace, nálada a na balkóně nám dozrál podzim.... Taky mám z fotek radost.  :smile_anim:

Pěkný Zdenku.. Ty se budou produktovkách v e-shopu vyjímat! :-)

• Odpovědi 509
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Paráááda - ten kalendář se mi zdá pro fotografy velmi motivační podnik !! Ještě, že ty bobule vypadají toliko psí .. ještě tak dostat slinu. :)

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Ty hodinky Teutonia II jsou takové decentní a ještě teď čtu, že vodotěsnost je 100 metrů a šroubovací korunka k tomu

a ještě průhled na strojek v kombinaci s mnou oblíbeným datem na "12" hodině...To jsou krásné oblekovky, které jsou

zároveň stavěné na každodenní nošení a používání. Moc se mi líbí, jak se mi tady na chronomagu rozšiřují obzory

a vidím další možnosti...

Upraveno uživatelem OpenMind
Odesláno (upraveno)

Maroshu, aspon bude o cem pindat u vina. U Tebe nevyvolavaji naprosto zadne emoce Damasko DK10 a 13, kteryzto par ja bych mohl mit klidne jako jedine dvoje. No a ja to mam podobne u tech Teutonii. U nich musim, jako skoro vzdy, souhlasit s tim, co k nim napsal cigi: "Jinak klasiský pěkný hodinky nižší střední třídy s pro dnešek typickou proporční nevyvážeností díky malýmu strojku a pokusem o zvýšení prestiže pomocí neadekvátně vysoké ceny. Nic nového pod sluncem."

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

pokusem o zvýšení prestiže

konkrétně v případě MG mě tenhle názor mrzí, jak jsem je měl možnost poznat, jsou to jedni z nejrovnějších lidí v branži a hodinky s minimem marketingového bulšitu

post-11-0-76172200-1381306097_thumb.jpg

poslední setkání - Thilo Mühle vlevo, já vpravo, Zdeněk jakože fotí a Cyril fotí :)

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

No, cena a jeji adekvatnost je slozite tema. Ale ten dojem,co popsal cigi, to trochu vyvolava. Faktem taky je, ze takovych pripadu je bezpocet. Dalsim faktem je, ze i ten nejrovnejsi to dela, aby vydelal a cena je takova, jakou trh unese. Na tom neni nic spatneho a je to normalni. Thilo taky neni jediny clovek ve firme. Financni na neho tlaci a tak dale, zname to. Nicmene jsou daleko zarnejsi priklady nafouknute ceny, o tom zadna. Lidem se ty hodinky v drtive vetsine velice libi, takze vlastne pohoda.

Odesláno (upraveno)

Ježiš těm by slušel skutečně německý "Tag" a ne "day". Pouzdro je excelentní.

Naprostej souhlas. To pouzdro na té fotce z profilanfasu vypadá fakt, že si s ním vyhráli, ale třeba ta korunka - nepřijde vám jak z jiných ( sportovních) hodinek?  K ručkám jde ještě míň, vlastně k nim už nejde. Velmi poučné pro mne je foto čtvrtého - v pohodě a třicátého - úplně v nepohodě - takový detail - jak ty poměry důležité jsou :) . Než třicátého, už bych snad raději bral datový úsměv 29-31 :D Proč nedali logo pod Tag, kde ho skoro postrádám, si nedovedu vysvětlit - už jo, asi by na tom elpé vynilu vypadalo roztřeseně - proč tam dávali tedy tu giloš ? A když už takhle, proč nedali datumku na 3, kde by nebyla od dvacátého trapná, opuštěné teutonia k ní a logo na 9 ? Možná by to taky bylo pitomý, ale nějak jedno by vycházelo s druhým. Hezký ambiciózní hodinky s velkým potenciálem, ale tak nějak celý ve zbytečný křeči.Škoda, protože mám tuhle značku moc rád, ty SAR jsou pro mne špica .....

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...