Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jeeeezisi, te Ety jsem si nevsiml. Rikal jsem si, jak se tam ten Pelaton vejde. A on nevejde. No, tak pro me to prestaly byt Ingy. Je to od IWC ukrok stranou. Eta je duvod, proc nemam Mark XVII. Jedine, kde bych tu Etu dal jsou Aqvace z druhe ruky. V novych hodinkach za 40 ok, ale za 140 ani omylem.

Odesláno (upraveno)

Ja to zhodnotim velmi pozitivne. Jelikoz se mi nove modely od IWC vubec nelibi, nemusim se trapit ETAmi, cenami, malymi rozmery pouzdra, skaredymi a levne vypadajicimi ciselniky, u kterych jsou indexy i popisky natesnany ke stredu a budu radeji nadale obdivovat starsi modely, ktere mely koule a vlastni, nezamenitelny charakter, vycnivajici z sedi teto novotiny.

post-5426-041567600%201354313212.jpg

iwc-big-ingenieur-chronograph-white-dial-iw378405.jpg

Ingenieur_Automatic.jpg

post-5426-071485300%201354313206.jpg

Ale jo, chvalim datumku v barve ciferniku a ochranu korunky. Jinak zbytek :sad01_anim:

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

tak jsem to jeste poradne prosel a za sebe to shrnu:

+

datumka v barve

ochrana korunky

-

eta

blbej font datumky, ten puvodni nahranatelej se tam hodi vic

chybi mi 6 a 12 na ciferniku, s tim to vypadalo lip

vzor ciferniku - nudna hladka oproti zajimavejm cihlickam taky nic moc

velikost nevim, 42mm mi sedelo, otazka je, ajk by to bylo s tou ochranou, rek bych, ze 40mm bude malo, ale tezko rict

Odesláno

blbej font datumky, ten puvodni nahranatelej se tam hodi vic

Presne, toho fontu je skoda. Ale jinak pecka, idealnich 40 mm, v IWC udelali z nenositelny cihly perfetkni everyday hodinky. Cena asi nebude zadnej med za ETU, ale plati se za ty tri pismenka na cifru :).

Odesláno

Mně se líbí, i když za ty své bych je taky stejně nevymněnil. Upravená a vytuněná ETA nejvyšší třídy, zde použitá, ovšem určitě nezavdává příčinu k nějaké histerii a averzi. Jsou menší a tenší, tudíš pro mnoho lidí nositelnější a i poloviční antimagnetičnost bude určitě dostatečná. Nemalým bonusem pro potencionální kupce bude určitě o asi 60.000,- nižší cena oproti inhouse. Ovšem je to i jistý ústupek z pozic, které představoval Ingenieur, tak jak jsme ho znali dosud. I když stejně už se dělaly i se skleněným dnem, takže žádná hrůza. Font datumky je jiný, neboť ten původní korespondoval s číslicí 6 a 12, které nyní na cifru nejsou. A je stejný, jako na všech hodinkách IWC s kalibrem 30110. No a holt IWC-čka nikdy nebyly a ani nebudou laciný.

Odesláno

Font datumky je jiný, neboť ten původní korespondoval s číslicí 6 a 12, které nyní na cifru nejsou.

Což není až tak pravda, protože keramické modely tu 6 a 12 stále mají a font je nekorespondující, což je velká škoda, ten technickej font k Ingům prostě seděl. Nicméně i tak si je zajdu asi vyzkoušet, protože jsem z nich unešen...

Odesláno

Což není až tak pravda, protože keramické modely tu 6 a 12 stále mají a font je nekorespondující, což je velká škoda, ten technickej font k Ingům prostě seděl. Nicméně i tak si je zajdu asi vyzkoušet, protože jsem z nich unešen...

Jo to máš pravdu, u tohodle modelu se jim to nepotkalo. Je to prostě tím kalibrem. Taky bych je vyzkoušel, akorát se obávám, že u nás nebudou k vidění ještě několik měsíců. :crying_anim02:

Odesláno

mne by sa pacila vzhladom na masivne puzdro a mensi cifernik velkost tak 42-43, aj poriadni chlapi potrebuju mensie prakticke hodinky... :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...