FiXilVer Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 KONECNE rozumna velkost! tych 46 bolo pre mna bohuzial nenositelnych.. 40mm je ideal, k tomu je to IWC a este sa mi aj pacia .. vyzera to tak, ze rolexkam odzvonilo..
Hasňa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Jeeeezisi, te Ety jsem si nevsiml. Rikal jsem si, jak se tam ten Pelaton vejde. A on nevejde. No, tak pro me to prestaly byt Ingy. Je to od IWC ukrok stranou. Eta je duvod, proc nemam Mark XVII. Jedine, kde bych tu Etu dal jsou Aqvace z druhe ruky. V novych hodinkach za 40 ok, ale za 140 ani omylem.
Potkan Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 (upraveno) Ja to zhodnotim velmi pozitivne. Jelikoz se mi nove modely od IWC vubec nelibi, nemusim se trapit ETAmi, cenami, malymi rozmery pouzdra, skaredymi a levne vypadajicimi ciselniky, u kterych jsou indexy i popisky natesnany ke stredu a budu radeji nadale obdivovat starsi modely, ktere mely koule a vlastni, nezamenitelny charakter, vycnivajici z sedi teto novotiny. Ale jo, chvalim datumku v barve ciferniku a ochranu korunky. Jinak zbytek Upraveno 1. prosince 2012 uživatelem Topkan
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 tak jsem to jeste poradne prosel a za sebe to shrnu:+datumka v barveochrana korunky -etablbej font datumky, ten puvodni nahranatelej se tam hodi vicchybi mi 6 a 12 na ciferniku, s tim to vypadalo lipvzor ciferniku - nudna hladka oproti zajimavejm cihlickam taky nic moc velikost nevim, 42mm mi sedelo, otazka je, ajk by to bylo s tou ochranou, rek bych, ze 40mm bude malo, ale tezko rict
Hasňa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Jo, vidis, ta 6 a 12 tam chybi desne. Good point. Stejne tak relief na cifru. Vlastne ted uz nemam vubec zadne zachvevy, ci vnitrni neklid.
PhoeniX Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Průměr strojku 80110 je 30mm. KLIKPrůměr strojku 30110 je 25,6mm.
grakij Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Všichni jste vedle, nejvíce jim chybí luneta Ale ta ochrana korunky jim sekne
Hasňa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Taky se divam, ze odolnost vuci magnetickemu poli klesla z 80k na 40k A/m.
gas Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Ale tak za kilo by to bylo super i bez 12ky, 6ky a plastickeho ciferniku, na litacku ideal ale kolem 135, kde tutac budou mne to nedava smysl.
sect Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 vzor ciferniku - nudna hladka oproti zajimavejm cihlickam taky nic moc
skalis Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 blbej font datumky, ten puvodni nahranatelej se tam hodi vicPresne, toho fontu je skoda. Ale jinak pecka, idealnich 40 mm, v IWC udelali z nenositelny cihly perfetkni everyday hodinky. Cena asi nebude zadnej med za ETU, ale plati se za ty tri pismenka na cifru .
IWCmann Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Mně se líbí, i když za ty své bych je taky stejně nevymněnil. Upravená a vytuněná ETA nejvyšší třídy, zde použitá, ovšem určitě nezavdává příčinu k nějaké histerii a averzi. Jsou menší a tenší, tudíš pro mnoho lidí nositelnější a i poloviční antimagnetičnost bude určitě dostatečná. Nemalým bonusem pro potencionální kupce bude určitě o asi 60.000,- nižší cena oproti inhouse. Ovšem je to i jistý ústupek z pozic, které představoval Ingenieur, tak jak jsme ho znali dosud. I když stejně už se dělaly i se skleněným dnem, takže žádná hrůza. Font datumky je jiný, neboť ten původní korespondoval s číslicí 6 a 12, které nyní na cifru nejsou. A je stejný, jako na všech hodinkách IWC s kalibrem 30110. No a holt IWC-čka nikdy nebyly a ani nebudou laciný.
m.n. Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Font datumky je jiný, neboť ten původní korespondoval s číslicí 6 a 12, které nyní na cifru nejsou. Což není až tak pravda, protože keramické modely tu 6 a 12 stále mají a font je nekorespondující, což je velká škoda, ten technickej font k Ingům prostě seděl. Nicméně i tak si je zajdu asi vyzkoušet, protože jsem z nich unešen...
IWCmann Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Což není až tak pravda, protože keramické modely tu 6 a 12 stále mají a font je nekorespondující, což je velká škoda, ten technickej font k Ingům prostě seděl. Nicméně i tak si je zajdu asi vyzkoušet, protože jsem z nich unešen...Jo to máš pravdu, u tohodle modelu se jim to nepotkalo. Je to prostě tím kalibrem. Taky bych je vyzkoušel, akorát se obávám, že u nás nebudou k vidění ještě několik měsíců.
blackhead Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 40MM? EXCLUSIVE FIRST WRIST SHOTS... klik
bandicoot Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 40MM? EXCLUSIVE FIRST WRIST SHOTS... klikIWC bez okazalosti. To mi k IWC sedi. Ze me OK.
gas Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Ty vole ja si snad ty bile na kovu koupim na litacku
IWCmann Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Jo, jsou fakt pěkný. Uvidíte, že si za chvíli na Etu nikdo nevzpomene a ještě si je budeme chválit.
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 cerny na kaucuku vypadaj dobre, ten font datumovky jim to kazi. a eta taky, ale to uvidime, az podle ceny, treba se vycajchnujou a budou za 99.990,-
misoo Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 mne by sa pacila vzhladom na masivne puzdro a mensi cifernik velkost tak 42-43, aj poriadni chlapi potrebuju mensie prakticke hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se