Gustaf Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jj, něco podobného tady máme za humny.. Golf klub a wellnes alfredof. Ale nevím jestli tohle by bylo pro ně. Tata tyhle masáže, sauny atp moc nemusí. Právě proto je to s nimi složitý. Balíček z drogerkou a možná nějaký dobrý víno a je to... Tak to asi dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jj, něco podobného tady máme za humny.. Golf klub a wellnes alfredof. Ale nevím jestli tohle by bylo pro ně. Tata tyhle masáže, sauny atp moc nemusí. Právě proto je to s nimi složitý. Balíček z drogerkou a možná nějaký dobrý víno a je to... Tak to asi dopadneJasný, naši takhle nevyužili už asi tři poukazy, dali je známým, no a teď to zkusili poprvé a nadšený, ale je jim sedmdesát, to už mají nárok :-) Jinak tady běs počasí, tak k vánocům dostanou last moment pláž 14 dní přes Silvestra. Složili jsme se jim na to, ale upřímně allinclusive last momenty za tašku hrušek a radost to určitě udělá velikou.... :-) Hlavně už to počasí, moře a pohoda starším lidem strašně moc prospívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jo, tak tomu věřím... Ale zase si nedovedu představit, že by odjeli a přišli o tu radost, jak moje dcery u nich budou rozbalovat dárky a tak vše okolo. K moři pojedou v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jo, tak tomu věřím... Ale zase si nedovedu představit, že by odjeli a přišli o tu radost, jak moje dcery u nich budou rozbalovat dárky a tak vše okolo. K moři pojedou v létě Samozřejmě, odlet 27.12.- ideální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Tak u mě to letos budou pro manželku: Bačkory EMUVonné svíčky YankeeTelefon SamsungMontérky Engelbert Strauss Těžko něco letos vybírat, když s novorozencem odpadla možnost dárků jako welness, koncerty, eurovíkendy apod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Zoom zrcátko k líčení pro ženu s LED osvětlením. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Permice do solárka. Dětem kupony do PS store. Velké děti chtějí ,,keše". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Já jsem si s manželkou letos nadělil základovou desku našeho budoucího domu a řekli jsme si ještě o nějaké hezké ponožky k tomu, ať nás ta deska nestudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Já už léta kupuju dárky v antikvariátech ... vždy se u toho skvěle pobavíme Vloni jsme byli na cestách, tak proběhla jen "fish and chips" ... no a ke každý starý knížce ještě nějakou drobnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 My už máme vyřešeno............... https://www.asko-nabytek.cz/1000242.0-postel-boxspring-fresco-180x200 Teď už jenom ten seznam co vysí na ledničce od dcerky ................že prej dopis pro Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Vezmi ho z ledničky , dej ho za okno a pak že si ho Ježíšek už odnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Vezmi ho z ledničky , dej ho za okno a pak že si ho Ježíšek už odnes.Jo to jsem dělal dřív, děti napsali dopisy a daly je na balkon.Když děti spali tak jsem je vzal a ráno byli v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 No a teď udělej posla z Mikuláše, sama mu ho ráda předá vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Jo to jsem dělal dřív, děti napsali dopisy a daly je na balkon.Když děti spali tak jsem je vzal a ráno byli v pohodě.To je nejlepší a doporučuju to i dospělým. Pak se předejde nechtěným dárkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Mě celkem zaujalo tohle http://tn.nova.cz/clanek/nechutna-vam-bile-ani-cervene-zkuste-modre-barva-je-prirodni.html Jsem zvědavý, co na to řekne otec vinař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Do krabičáku přidáš E163... rázem je z toho luxusní španělská specialita pro znalce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Do krabičáku přidáš E163... rázem je z toho luxusní španělská specialita pro znalce Tak nějak to taky vidím...............omlátí Ti to o hlavu. Jsem si vzpoměl na chemika Táborského v Bobulích a na Korna jak se poránu vzbudí s tím modrým jazkem..... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Čili je to klasický víno, jen přibarvené přírodním barvivem.Tak určitě. Dehet je taky z přírody. https://www.stream.cz/adost/10013417-vino-z-uhelneho-dehtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) To modré pití je obarveno E133, nikoli E163.E163 barvivo barví v kyselém prostředí do červena,do modra v zasaditém. Vino má obvykle ph 3 až 4,to jen pro ilustraci proč to modré neobsahuje E163,víno dobarvené E163 je červené. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Tedy článek na TV Nova je lživý.Je to opravdu velké překvapení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se