Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechtěl bych se živit balením dárků, bych si nevidělal ani slanou vodu :-) Jinak to není šiška salámu, ale parfém... balíte si taky dárky sami kluci a jak to jde? Já si jdu něco nalít, třeba to půjde lépe :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

balíte si taky dárky sami kluci a jak to jde?

Balení dárků je pro mě čistý utrpení. Knihu ještě jakštakš zvládnu, ale jak to má jinej tvar, tak je to akorát sebemrskačství. Většinou to řešim tak, že koupim tašky s vánočnim motivem a naházim to do nich.

Odesláno

Jak už jsem psal...dárky nechávám na ženě. I ty pro ni, pac si je stejně vybrala sama :D jedno překvápko teda pro ni mam...ale to naštěstí už zabaleny v krabičce, takže ho hodím do dárkový tasticky.

Odesláno

Baleni taky nesnasim. Obcas jsem jezdil ke kamaradce do "kramokramu" (rozumej vsecky mozny picicundicky do domacnosti a zahradu a tak) a ta mi je vsecky balila. Letos jsem mel vychytraly plan, ze do toho zapojim jinou kamaradku, ktera mela prijet pred vanocema na navstevu, ale bohuzel navstevu zrusila, takze me vecer ceka balici arcipeklo.

Odesláno

Já koupil té mojí Pastis je to likér asi z lékořice.Před pár lety jsem jel do Španělska autem a tehdy jsem jel přes Andoru a tam stál 3 Eura a tady ty vole 500Kč.

Odesláno

U nás je to takovej společnej rituál se ženou. My si vzájemně dárky nedáváme (na to nepotřebujeme vánoce), vánoce držíme až od narození dětí. Ovšem já se na to včera po obědě v hospodě důkladně připravil, po té, co mi žena před tím řekla: "Připrav se na balení dárků." No a pak to šlo jako po másle, já jsem totiž hrozně poslušnej a taky šikovnej :-)

Odesláno (upraveno)

Cha, tak to jsem rád že v tom nejsem úplně sám. Přeji vám balit volně ležící kabelku, peklo na zemi, nakonec jsem jí dal po půl hodině trápení do krabice od motorové pily co jsem našel ve sklepě :-) Jinak jsem před chvíli rozbalil balík s prvními švýcarkami pro kluka, no super, to mi udělalo radost, bude skákat metr vysoko. A dokonce mají i průhled na kalibr :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Nechtěl bych se živit balením dárků, bych si nevidělal ani slanou vodu :-) Jinak to není šiška salámu, ale parfém... balíte si taky dárky sami kluci a jak to jde? Já si jdu něco nalít, třeba to půjde lépe :-)

Životní utrpení! Půl dne mi to trvá a strhaný ta mají během pár vteřin.

Odesláno

balím sám, baví mě to, asi jsem ženská :)

nejhorší teda byla letos pánev, bez krabice, to byl docela oříšek

Taky si balení užívám, hezky zabalit, mašli, jmenovku.

Naleju si u toho Metaxu, zapálím doutník a balím. :) A pak tu Metaxu dopiju.

Takhle to dopadlo letos, nebyl čas :(

Odesláno

Balení je noční můra. Dárky o kterejch žena neví, vezmu a zavezu do balícího stánku v nějakým marketu. Co nestihnu, tak kupuju dárkový tašky.

Odesláno

Táta, sedmdesátiletý dědek bláznivý se rozhodl že projede v březnu celé Thajsko a bere si do party babičku :-) Je to šílenec který ale obletěl celý svět třikrát dokola, takže zkušenosti má a vymluvit si to nenechá, takže jsme to ani nikdo nezkoušel. No, tak jsem mu k vánocům nakoupil mapy, průvodce, cestovatelské DVD a nechal udělat tyto expediční trička. Jelikož holduje hodně whisky, myslím si že se budou hodit :-)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

To znám, u nás se osvědčily výlety. Zaplatíš matce od cestovky výlet do Práglu třeba na Alexandrovce, skočí do gerontobusu, užije si výkon, vleze zpátky do busu a je nadšená. Takhle už absolvovala x konzertů a pár divadelních představení.

BTW s těma alexandrovcema jsem měl trochu boby, koupili jsme lístek s předstihem, pak s nima žuchlo to letadlo, ale víš jak to je ''NAS MNOGO'' takže konzík byl.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

No, tohle by je asi nebavilo.. Jsou ještě dost smrncovni a ciperny. Mě napadlo vzít lupeny na ty Iluzionisty, co budou v lednu v Práglu, ale to jsme bohužel na horách v tom termínu. Asi to splachnu nějakou kosmetikou plus něco na sebe...

Odesláno

tak co kupujete letos? Mám problém co rodičům....60+ a mají všechno :lol2: :lol2: :lol2:

Naši měli nedávno výročí svatby, tak dostali poukaz tady sem a hrozně se jim tam líbilo. Výborná kuchyň, příjemný personál, dost věcí v okolí co dělat. Vy to máte trochu z ruky, ale něco podobného u vás třeba taky objevíš...

http://www.hotelmalypivovar.cz/index.php/cz/relax/pivni-lazne?gclid=CjwKCAiAo9_QBRACEiwASknDwU3ZRP8l0jsLx4MYXNz69mjAyNQW3KHFrTLjYs8jJZgdkVAQbTFQeBoCiBAQAvD_BwE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...