Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, nemáš to lehké. Mě bude dělat po delší době zase společnost premier a zbytku rodiny nějaké maličkosti - hadry, hračky, alkohol atd ;)

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, nemáš to lehké. Mě bude dělat po delší době zase společnost premier a zbytku rodiny nějaké maličkosti - hadry, hračky, alkohol atd ;)

U Tebe bude na Vanoce Sobotka

Odesláno

Já jsem se letos dal na vytváření fotoknih a pak taková klasika, hodinky, parfémy, pandora a podobné, co jsem tak nastřádal informace o tom co kdo chce z rodiny :)

Odesláno

Já přijel po půl roce z USA ze služebky, týden na to se nám narodil syn! Time-management jak cyp.

Takže ženě hromadu věcí u USA, ještě se ji líbí O Bag tašky, tak kouknu po tom.

Hodně mě láká LEGO pro prcka, ale to až tak za rok, teď by to bylo spíš pro mě.

Celkově vzato ten nejlepší dárek máme od soboty od 21:18, takže víc neřešíme :)

Odesláno

Tojo, horší time-management by byl, kdyby se narodil za půl roku..:)

Jinak já dávám k Vánocům hlavně poukázky do slušnejch restaurací, kam by jinak ti obdarovaní asi nezašli, případně nějakej ten víkend někde.. prostě ty jednorázový zážitký, krámů maj všichni dost.

Odesláno

Tojo, horší time-management by byl, kdyby se narodil za půl roku.. :)

Jinak já dávám k Vánocům hlavně poukázky do slušnejch restaurací, kam by jinak ti obdarovaní asi nezašli, případně nějakej ten víkend někde.. prostě ty jednorázový zážitký, krámů maj všichni dost.

Jo to je fakt, naštěstí to tak nebylo. Ale žena na letišti s bříškem říká ze srandy, Miro přijel strejda :D

Ty restaurace a pobyty, to je pro mě dost ošemetné. Naši jsou v Šumperku, to je celkem díra a jsou líní kamkoliv jezdit. Je ale fakt, že jídlo potěší každého!

Odesláno

Dobré je předplatné časopisů a nebo vouchery na Grand restaurant Festival..

Odesláno

Kabelkou nikdy zenskou neurazis a hadrikem taky ne.....hadrem pres zada jsem nemyslel

Takže myslíš hadřík na prach ? Nebo snad hadřík na vyleštění hodinek ?

:lol:

Odesláno

Ted resim cim obdarovat rodice a brachu...

Mamku vidim na predplatny jednoho casopisu, co si kupuje. Brachovi neco vymyslim, ale u tatky vubec nevim... Vsechno co chce, si muze koupit. Moc konicku ani nema, takze nevim. Myslim ze nejvetsi radost by mu udelalo neco s jídlem (nedavno jsme byli u Kulineru na kurzu zveřiny a bylo to skvely) nebo nejaky pití (ma desnou zalibu v rumech), tak babo rad... Kvalitni kucharskej nuz jsem mu dal loni a to byl nadsenej... Ontario Rat 1 dostal predloni :)

Odesláno

Rozdal jsem nejake sve hodinky ( tata, neter a sestra ) a pak hracky pro malou neter a velke kabelku.

Sam dostanu kalendar plnej fotek male neterinky a naradi k hodinkam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...