laskajefajn Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Vůbec nevím co pro segru.Je ji 22 let a chodí na vysokou.Nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) Vůbec nevím co pro segru.Je ji 22 let a chodí na vysokou.Nějaké tipy? I když je to blbý, tak prachy.... IN kartu na vlak?? Volný kilometry atd.... Popř. nějakou permanentku u vás ve městě co jí baví.... Ale vysokoškolák se u mě rovná někdo kdo nemá prachy na zbyt, málo času na sebe a má daleko domů Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 tady bych si dovolil nesouhlasit...po celym dni cumeni na obrazovku je e-ink hotovej balzam já měl čtečku v ruce asi půl hodiny a není to pro mě, papír je papír... čumět celej den do tý placky tak se zvencnu... tablety se dělaj s IPS displeji což má dobrý kontrast, barvy atd. pdf, word i ty e- knihy to přelouská, navíc prohlířeč, email atd. atd. čtečka mi přijde taková jednorázová... ale máš recht že pokud do toho někdo čučí půl dne tak je to možná lepší, z tohohle pohledu zkušenost nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Tatíkovi jsem dnes koupil v NDR za 50 ojro 6,4 kg šunky Serrano včetně stojánku a nožíku. tohle jsme měli doma...a pak už to nikdo nechtěl, je to fakt sada ta celá kejta já měl čtečku v ruce asi půl hodiny a není to pro mě, papír je papír... čumět celej den do tý placky tak se zvencnu... tablety se dělaj s IPS displeji což má dobrý kontrast, barvy atd. pdf, word i ty e- knihy to přelouská, navíc prohlířeč, email atd. atd. čtečka mi přijde taková jednorázová... ale máš recht že pokud do toho někdo čučí půl dne tak je to možná lepší, z tohohle pohledu zkušenost nemám mně to vyhovovalo...pak se mi v tašce promáčkl display (jsem hovado, byl bez futrálu) a vůbec mi nechybí...já rád knihy, tohle byl takovej experiment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Dnes konečně nakoupeno pro moji princeznu. Nová bílá sportovnější kabelka (má nové bílé sněhule a nemůže je nosit bez bílé kabelky) a v ní schovaný AZ kvíz:-) Jinak v Shoppinu v Ově dneska - Edox za půl:-) kdo by měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Ježíšek domů donese ženě tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Třeba pro sebe jsem koupil tohle a tohle No a ten zbytek se nějak pošolichá na slevomatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Jsem v pasti! Zitra jdu koupit poukaz na spodní prádlo...na ty fronty a epidemie lidi nemám ani trochu náladu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 (upraveno) Jsem v pasti! Zitra jdu koupit poukaz na spodní prádlo...na ty fronty a epidemie lidi nemám ani trochu náladu! zejtra spodní prádlo už potřebovat nebudeš, a seřiďte si hodinky ať to máte přesně. http://search.seznam...id=szn-HP&thru= Upraveno 20. prosince 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Tatíkovi jsem dnes koupil v NDR za 50 ojro 6,4 kg šunky Serrano včetně stojánku a nožíku. U nás ji mají v Kauflandu za 999,-Kč... Ale dárek super, to zas jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 U nás ji mají v Kauflandu za 999,-Kč... Ale dárek super, to zas jo... a je to ta samá?? včera sem ji tam taky viděl, ale neprohlížel abych nevymýšlel kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 a je to ta samá?? včera sem ji tam taky viděl, ale neprohlížel abych nevymýšlel kraviny Nekupoval jsem ji, všiml jsem si jí, když jsem procházel kolem - Serrano, v kartonové krabici, dárkové balení s příslušenstvím (stojánek, nůž)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Nekupoval jsem ji, všiml jsem si jí, když jsem procházel kolem - Serrano, v kartonové krabici, dárkové balení s příslušenstvím (stojánek, nůž)... já šel taky jen kolem, nakoupeno už mám, tak sem to jen zběžně prohlíd a vzpomněl sem na ricouse a pomyslel, že to nebude přímo Serrano za tu cenu... a vono jo napíšu do poznámek a na květnový tátovy narozky pořídím... http://www.kaufland.cz/Home/01_Aktualni_nabidka/004_vanoce_s_luxusem/index.jsp#top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 litrovka kvasničáku Svijany ve slušné butylce za 130,- kč v Bille http://www.pivovarsvijany.cz/index.php/nase-produkty/prehled-produktu/kvasnicak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Dítě si přálo hlavně lego, já tam mám poslední Symbianovou nokii, tedy model 603, přítelkyni včera přišla z UK kobo glo (čtečka knih). Jinak bych si tam dal asi poslední počin umakart, neb takoví votroci, to je industriální pecka. Filmy jsme letos rodině nekupovali, neb si přáli DVDs a to mi přijde jako blbost (pouze blu-ray). Našim by to byl ultrasilencer od electrolux, ale to náledí minulou sobotu mě trochu zneschopnilo:-)Taky předplatit respekt, hn, reflex, tím se nedá nic zkazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 http://ekonomika.idnes.cz/alza-cz-nestiha-napor-objednavek-na-vanoce-fip-/ekoakcie.aspx?c=A121221_141822_ekoakcie_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 njn, lidi to nechaj na posledni chvili a pak se divi. k nam jezdi PPL a GLS a Geis a vsichni svorne tvrdi, ze je to zase frmol na posrani. CeskaPosta to neresi, tam je to v klidu, ty nestihaj nikdy, takze vo co gou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Já si nechával poslat něco na firmu do Prahy, přijel s tím borec z UPS až v šest večer, měl ještě několik balíků na rozvoz a že dokonce je z Brna, že jich několik přijelo pomoci pražským kolegům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Přesně tak i když česká pošta se pořád chlubí heslem-dnes podáte zitra dodáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Já nechcu nikoho obhajovat, ale pokud něco odesílám EMS nebo "Balík do ruky", tak se mi ještě nikdy nestalo, že by to adresát druhý den neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se