Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vůbec nevím co pro segru.Je ji 22 let a chodí na vysokou.Nějaké tipy?

I když je to blbý, tak prachy.... IN kartu na vlak?? Volný kilometry atd.... Popř. nějakou permanentku u vás ve městě co jí baví.... Ale vysokoškolák se u mě rovná někdo kdo nemá prachy na zbyt, málo času na sebe a má daleko domů :)

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady bych si dovolil nesouhlasit...po celym dni cumeni na obrazovku je e-ink hotovej balzam

já měl čtečku v ruce asi půl hodiny a není to pro mě, papír je papír... čumět celej den do tý placky tak se zvencnu... tablety se dělaj s IPS displeji což má dobrý kontrast, barvy atd. pdf, word i ty e- knihy to přelouská, navíc prohlířeč, email atd. atd. čtečka mi přijde taková jednorázová... ale máš recht že pokud do toho někdo čučí půl dne tak je to možná lepší, z tohohle pohledu zkušenost nemám

Odkaz ke komentáři

Tatíkovi jsem dnes koupil v NDR za 50 ojro 6,4 kg šunky Serrano včetně stojánku a nožíku.

tohle jsme měli doma...a pak už to nikdo nechtěl, je to fakt sada ta celá kejta :D

já měl čtečku v ruce asi půl hodiny a není to pro mě, papír je papír... čumět celej den do tý placky tak se zvencnu... tablety se dělaj s IPS displeji což má dobrý kontrast, barvy atd. pdf, word i ty e- knihy to přelouská, navíc prohlířeč, email atd. atd. čtečka mi přijde taková jednorázová... ale máš recht že pokud do toho někdo čučí půl dne tak je to možná lepší, z tohohle pohledu zkušenost nemám

mně to vyhovovalo...pak se mi v tašce promáčkl display (jsem hovado, byl bez futrálu) a vůbec mi nechybí...já rád knihy, tohle byl takovej experiment

Odkaz ke komentáři

Jsem v pasti! Zitra jdu koupit poukaz na spodní prádlo...na ty fronty a epidemie lidi nemám ani trochu náladu!

zejtra spodní prádlo už potřebovat nebudeš, a seřiďte si hodinky ať to máte přesně.

http://search.seznam...id=szn-HP&thru=

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

a je to ta samá?? včera sem ji tam taky viděl, ale neprohlížel abych nevymýšlel kraviny :)

Nekupoval jsem ji, všiml jsem si jí, když jsem procházel kolem - Serrano, v kartonové krabici, dárkové balení s příslušenstvím (stojánek, nůž)...

Odkaz ke komentáři

Nekupoval jsem ji, všiml jsem si jí, když jsem procházel kolem - Serrano, v kartonové krabici, dárkové balení s příslušenstvím (stojánek, nůž)...

já šel taky jen kolem, nakoupeno už mám, tak sem to jen zběžně prohlíd a vzpomněl sem na ricouse a pomyslel, že to nebude přímo Serrano za tu cenu... a vono jo :) napíšu do poznámek a na květnový tátovy narozky pořídím...

http://www.kaufland.cz/Home/01_Aktualni_nabidka/004_vanoce_s_luxusem/index.jsp#top

Odkaz ke komentáři

Dítě si přálo hlavně lego, já tam mám poslední Symbianovou nokii, tedy model 603, přítelkyni včera přišla z UK kobo glo (čtečka knih). Jinak bych si tam dal asi poslední počin umakart, neb takoví votroci, to je industriální pecka. Filmy jsme letos rodině nekupovali, neb si přáli DVDs a to mi přijde jako blbost (pouze blu-ray). Našim by to byl ultrasilencer od electrolux, ale to náledí minulou sobotu mě trochu zneschopnilo:-)

Taky předplatit respekt, hn, reflex, tím se nedá nic zkazit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...