montemar Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 inspirovan vcerejsi polemikou me napadlo, co asi tak nosil hitler. tak jsem trochu zaguglil. pokud to uz nekde je, omlouvam se. zaroven za OT v tomto vlakne. http://www.watchtime.net/magazine-de/wp-content/uploads/2013/01/KU_0605_hitleruhren.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Otázka na ty, kteří mají Barbour Wax:Voskujete / olejujete si bundu sami? Spolu s bundou jsem si koupil Wax Thornproof Dressing a z toho návodu moc rozumnej nejsem. Jak na to?V jakých intervalech je to třeba navoskovat? Díky a Barbouru zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Voskuje se, az je to moc suche a propousti to vodu. Vosk mam, ale jeste jsem nikdy doma sam nevoskoval. Moje zena jednou poslala Bedale na repas primo do Barbouru a jednou to uz myslim voskovala sama. Pokud se nepletu, tak to zvladla celkem bez problemu. Ja premyslim, ze to poslu. Problem je, ze Moorland byl olejovany sylkoilem a chci aby to aspon jednou udelali primo u Barbouru. Jaky typ mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 To Hasňa: díky, mám Barbour International Enfield. Chtěl jsem něco univerzálního do města. Je docela lehká, oproti jiným, co jsem zkoušel a vodu při pořádným slejváku trochu propustila. Jinak je na omak stále trochu "mastná". Jelikož jsem nenašel, kde by se dala v Čechách sehnat, kupoval jsem v Německu. Paní mi k tomu prodala výše zmíněný vosk a asi pět minut vysvětlovala, jak se aplikuje. Sice jsem chápavě kýval, ale nerozuměl ani slovo, proto se ptám na zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Krasna. Takovou nosi v posledni serii TG sam Jeremy. Jestli je to jeste na omak mastne a jestli ji mas kratsi dobu, nez treba pet let, tak bych to neresil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Jinak pak: http://www2.barbour.com/repairs-reproofing a brutalni naladovka Q. How often do you recommend reproofing a wax jacket and can I do it myself?A. It all depends on the amount of use of the jacket and how it is stored. With regular wear we would recommend that it is re-proofed every year.For an ideal result we suggest to bring your jacket to one of our Barbour Stores or authorised stockists so they can arrange for the jacket to be reproofed professionally. You can reproof the jacket yourself by purchasing a tin of Barbour Thornproof Dressing from a Barbour stockist and carefully follow the instructions on the tin.Q. My wax jacket is dirty how can I clean it?A. The only way you can clean your waxed cotton garment is to sponge it down with clean cold water - including the inner lining. Do not use soaps or detergents, wash in a washing machine or dry clean as this would permanently damage the garment and the re-application of the wax coating can only be carried out with great effort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Díky za pochvalu, radu a odkaz. To video je velice inspirativní. Dokonce mám stejný Jotulky, takže mi to určitě půjde... Barbour mám ani ne rok, takže s tím ještě chvíli počkám. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Leclerc - pekna bunda. Hasna - fajne video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Leclerc - pekna bunda. Hasna - fajne videoK tvemu odevu Barbour-super znacka,mel jsem Parku a spokojenost.Mam bundu od Aquascutum,taky stara britska znacka,to jsou fajnovy hadry.Ze svetru mam mezi oblibenymi(mam 4)skotskej Pringle.Ale kotrmelce v nich nedelam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 keď bundu tak leteckú a k nej poriadne pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) B3 Alpha? Avirex? Mil-tec?keď bundu tak leteckú a k nej poriadne pilotky Upraveno 27. září 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Já bych před focením rozsvítil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 To by ta lumi na hodinkach teprve vynikla, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Já pokukuju po tomto: http://www.original-store.cz/obleceni/bunda-fjaell?stranka=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) No ten Barbour vypadá parádně, stránky mají stylové... a jak jsou na tom s cenou? Jinak já v zimě nosím k jeansům přes triko softshellovou bundu - protože právě coby kancelářská krysa přebíhám krátké úseky mezi vytápěnými kancelářemi a vyhřívanými dopravními prostředky - v teplejší bundě bych se v zpotil a pak bych sm.děl a nastydl. Tahle neprofoukne, nepromokne a přitom není až tak moc teplá, nic výhřevnějšího nevyužiju. Na těch pár dní v roce, co jdou teploty pod -15°C, si pod ni vezmu svetr, to mi stačí. Důležitější než bunda jsou pro mě v mrazech čepice a rukavice, vlastně ty jsou úplně nejdůležitější. Jo a taky má ta softshellka pěkně úzký střih na tělo, takže v ní vypadám jako ještě větší sportovec, než ve skutečnosti jsem Jo a k obleku mám kabát. Edit: Ta softshellka je čistě černá bez jakýchkoliv barevných doplňků. Takové ty barevné klaunské styly mě moc neberou. Upraveno 27. září 2013 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) Ten nejikonovatejsi, tedy Beaufort, neco jako Octavka u Skodovky, nebo Ecko u Medaka, je v jejich kseftu u Piccalilli za 210 liber. Upraveno 27. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Díky za info Hasňo. To by pořád bylo snesitelné, jestli ta užitná hodnota je taková, jak tady všichni píšete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Je to tady dost o fandovstvi do klasickych veci, co prezily ve vyrobe bez zmeny nekolik generaci, image, vzhled, vune vosku. Prisne podle uzitne hodnoty ti jakakoliv technicka bunda od dobre firmy poslouzi vic za min. Ale zase v ni nemuzes do opery I do lesa. A to v Barbouru muzes. Ten je jako Rolady, vsude doma. Ja v te svoji byl, kdyz jsem zrovna nemel flausovy kabat, i ve svem nejlepsim obleku v podnikatelskem klubu v Londyne nedaleko Leicestar square. A nikdo ani nehnul brvou, vsem to prislo prirozene. Taky pokud nemas stareho Land Rovera, tak buch v nem nesedal do auta, zamasti sedadlo. Proste jednodussi je koupit nejakou trivstvou GoreTexku. Ale ta vune vosku, kdyz ji na podzim vytahnes ze skrine je omamna. Upraveno 28. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Tomu rozumím, mám rád klasické věci a ta univerzalita se mi líbí. Nicméně nezapomínám, že žiju v 21. století, takže ta mastnota by mě trochu omezovala... to si promyslím.Jinak pro případ velkých mrazů mám bavlněnou vypodšívkovanou Bushman bundu - po 2 letech se začíná odrbávat, díky čemuž jsem ochoten věřit těm zkazkám o výrobě v Číně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Já pokukuju po tomto: http://www.original-store.cz/obleceni/bunda-fjaell?stranka=2 nehledě na to, že peníze z český distribuce jdou člověku z Conflict 88, tak ani ta kvalita nic moc...design většinou taky zkopčenej když už Fjall, tak pravej Fjallraven http://www.fjallraven.com/pak-down-jacket To Hasňa: díky, mám Barbour International Enfield. Chtěl jsem něco univerzálního do města. Je docela lehká, oproti jiným, co jsem zkoušel a vodu při pořádným slejváku trochu propustila. Jinak je na omak stále trochu "mastná". Jelikož jsem nenašel, kde by se dala v Čechách sehnat, kupoval jsem v Německu. Paní mi k tomu prodala výše zmíněný vosk a asi pět minut vysvětlovala, jak se aplikuje. Sice jsem chápavě kýval, ale nerozuměl ani slovo, proto se ptám na zkušenosti. ta je super, taky jsem po ní jeden čas pokukoval... Tomu rozumím, mám rád klasické věci a ta univerzalita se mi líbí. Nicméně nezapomínám, že žiju v 21. století, takže ta mastnota by mě trochu omezovala... to si promyslím.Jinak pro případ velkých mrazů mám bavlněnou vypodšívkovanou Bushman bundu - po 2 letech se začíná odrbávat, díky čemuž jsem ochoten věřit těm zkazkám o výrobě v Číně... ale to není mastný, že by si tím někoho umastil já nakupuji zde...výběr dobrý a doprava zdarma http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour-clothing.html?gender_code=348&p=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se