bandicoot Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 mě nedělá vůbec žádnej problém si vzít do města bundu a boty které jsou určené do hor. Naopak mě dostávají chlapci, kteří jak říkáš Panedge, jsou vyzbrojeni tím správným oblečením do města a pak se zmoklý zimou klepou někde na zastávce jak ratlíci a pak končí doma s chřipečkou.Tohle je úplně esenciální důkaz úspěšnosti outdoorového marketingu. Hadry se dělí na dvě skupiny. Funkční aneb teplé, kvalitní trvanlivé vs. nefunkční, které jsou na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Psal jsem tu, ze pomalu dozral cas na druheho Barboura. To jsem teda pekne kecal. Uplne jsem zapomnel na svou zimni Quilted Jacket. Takze samozrejme dozral cas na treti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Tahle bunda je na zimu v Řecku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Hasňa: Tož tak se na tu tvou bundu dívám, a v tom přes rameno manželka. On chodí v podšívce pod kabát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Jen se usmivam a vim sve. :-) https://www.google.no/search?q=barbour+quilted+jacket&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=-yFHUp2YB_Pa4QTnroGQBg&ved=0CAgQ_AUoAA&biw=360&bih=567&dpr=3 Na velkou zimu to samo neni. Tak kolem nuly a svetrik pod to. Upraveno 28. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 nehledě na to, že peníze z český distribuce jdou člověku z Conflict 88, tak ani ta kvalita nic moc...design většinou taky zkopčenej když už Fjall, tak pravej Fjallraven http://www.fjallraven.com/pak-down-jacket ta je super, taky jsem po ní jeden čas pokukoval... ale to není mastný, že by si tím někoho umastil já nakupuji zde...výběr dobrý a doprava zdarma http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour-clothing.html?gender_code=348&p=2 Bundu od Fjallraven mam par let,nutno podotknout,ze manzelka ji nesnasi,pac,pravda,neni uplne krasna,ale slouzi,zazila toho se mnou dost:-)A proto ji mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Já pokukuju po tomto: http://www.original-store.cz/obleceni/bunda-fjaell?stranka=2 Lasko,promin,ale ty bys dal ctyrku za tohle?Myslim,ze za tyhle prachy uz se da vybirat(ne moc,ale da),to,komu ta firma patri,je asi zbytecny resit,to,kde to sijou,taky cekas...cece,ser na tohle,bida(kdyby aspon navonena) s nouzi,kup si bundu,ne atrapu,ktera parazituje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 ale to není mastný, že by si tím někoho umastil já nakupuji zde...výběr dobrý a doprava zdarma http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour-clothing.html?gender_code=348&p=2No, někoho asi ne, ale jestli se tím dá umastit sedačka v autě... zase když jsem si schopen na zadní sedačky naložit silniční kolo nebo sud s ovocem, tak voskovaná bunda by už tomu zas tolik vadit nemusela A díky za tip na obchod - ještě to tak jako tak budu chvíli promýšlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 taktak Napapijri pôvodne talianska značka ... pôvodne som o nej nemal vysokú mienku, ale minulú sezónu som si od nich kúpil zimnú bundu a môžem konštatovať, že z fashion značiek je najlepšia akú som kedy mal... a to som už mal hafo bund od Boss, Armani, TH, CK, RL, Trusardi atd... odporúčam každému ktorý netrvá na na vysoko funkčných bundách pre outdoor a chce spojiť vysokú kvalitu z dobrým dizajnom...souhlas. napa dřív byl design bez kvality ale tak poslední tři roky se to mění k lepšímu. jen občas skřípu zubama při těch cenách ale je to jedna z mých nejoblíbenějších značek. docela se mi teď i zalíbila aeronautica jen ty ceny jsou občas mimo. za koženou bundu s obrázkama dát 800 éček mi přijde moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 No, někoho asi ne, ale jestli se tím dá umastit sedačka v autě... zase když jsem si schopen na zadní sedačky naložit silniční kolo nebo sud s ovocem, tak voskovaná bunda by už tomu zas tolik vadit nemusela A díky za tip na obchod - ještě to tak jako tak budu chvíli promýšlet... aha, teď to čtu nahoře, že mastí sedačku...já si teda bundu sundávám do auta, tak nevim...hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Kdyz je Barbour novej, tak proste trochu masti a pri delsim sezeni na svetlem veluru si umim predstavit problem. Ja do auta Barnour sundavam. Je to taky docela dlouha bunda pres zadek, takze si moc neumim predstavit v tom ridit, i kdyby to mastne nebylo. Upraveno 30. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 já mám "bombra" do pasu, takže tam problém není...já obecně neřídim v bundě, jsem jak svázanej...ale mně už se stejnak nelíbí, tak ho nenosim...rád bych se ho zbavil...tady bych ale dostal ban za sekáč a na Aukru by šel pod cenou (jestli vůbec), tak visí doma a čeká... Bral bych tu International verzi, jak tady byla...ta je libová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Trosku odbocim od tematu. Kde koupit kvalitni vlneny svetr s cenovkou do 2k? (nejlip jestli mate zkusenost s konkretnim e shopem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Myslím, že třeba v cotonfieldu nebo jak se to píše maj příjemný svetry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Trosku odbocim od tematu. Kde koupit kvalitni vlneny svetr s cenovkou do 2k? (nejlip jestli mate zkusenost s konkretnim e shopem) myslíš jako huňáče nebo tenkej pulovr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Spis "hunace". Hlavne mi jde o to, aby nebyl po dvou mesicich vytahany a beztvary jak ma vetsina fashion svetru ve zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Spis "hunace". Hlavne mi jde o to, aby nebyl po dvou mesicich vytahany a beztvary jak ma vetsina fashion svetru ve zvyku. Čo tak niečo islandské? :-) http://www.handknit.is/en/user/pictures Cenofku by to asi bohužiaľ prekročilo, no kvalita by to bola... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Já jeden čas uvažoval i nad tím, nechat si svetr uplést na zakázku. Cena ovšem cca 4 - 5 tisíc. Ten island vypadá dobře. Já před třemi lety koupil svetr Dale a velká spokojenost. Boužel cena se do dvou taky nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Ono to bude asi jak se vsim. Kdyz chces kvalitu, tak si musis zaplatit. Vic jak dva se mi ale za svetr dat nechce. Upraveno 30. září 2013 uživatelem Stephan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Já jeden čas uvažoval i nad tím, nechat si svetr uplést na zakázku. Cena ovšem cca 4 - 5 tisíc.Ten island vypadá dobře. Já před třemi lety koupil svetr Dale a velká spokojenost. Boužel cena se do dvou taky nevejde.ale prdlajs. kup si merino na www.vlnazavlnou.cz a každá tvoje teta bude uměl plíst a když ne tak na na fler někoho najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se