tmoris Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 já ti rozumím a taky bych nedal za bundu 35 a to je jedna z levnějších, ale je to o tom kolik člověk vydělává a jaký má priority. před pár lety bych nevěři že dám za hodinky 20k a dnes dávám 200. časy se mění :-) a když jsme u Bognera tak já v minusových teplotách na lyžích mám 3 vrstvy rip curl za 8k a je mi fajn. Kamarád s Bognereme za pade má 2 vrstvy a je mu taky fajn. tím neomlouvám tu cenu ale za kvalitu se prostě platí. kajčí peří něco stojí :-) ale hlavně se mi tam líbí ten design. je to krásný. to mi pripomina, kdyz jsem na karlstejne vyhral v turnaji voucher na 5kkc v tom jejich golfshopu a cely nateseny jsem tam hned po jidle vyrazil, no a jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem si za ty prachy poridil akorat bogner tricko s dlouhym rukavem a par micku ale jinak uznavam, ze je prijemny, to zas jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Ak hladate skutocne TEPLU bundu.... tento tyzden mi dosla..Kupena z DE cez Ebay...Je fakt brutalna. Asi pod nu budem nostil len tielko. Od 66north Iceland mam par outdoor veci a fakt spickove spracovanie aj materialy...kupil som tuto cervenu... Pekna,ale to je docela ranec ta cena:-) https://www.66north.com/men/Tops/parkas/Thorsmork-Parka/#.VFUPgPmG8fw Este som zvazoval McMurdo od North face, ale tato vyhrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Ak hladate skutocne TEPLU bundu.... tento tyzden mi dosla..Kupena z DE cez Ebay...Je fakt brutalna. Asi pod nu budem nostil len tielko. Od 66north Iceland mam par outdoor veci a fakt spickove spracovanie aj materialy...kupil som tuto cervenu... Pekna,ale to je docela ranec ta cena:-) https://www.66north.com/men/Tops/parkas/Thorsmork-Parka/#.VFUPgPmG8fw Este som zvazoval McMurdo od North face, ale tato vyhrala vyhral som aukciu, takze bola cca za 1/3 tej ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Ak hladate skutocne TEPLU bundu.... tento tyzden mi dosla..Kupena z DE cez Ebay...Je fakt brutalna. Asi pod nu budem nostil len tielko. Od 66north Iceland mam par outdoor veci a fakt spickove spracovanie aj materialy...kupil som tuto cervenu... https://www.66north.com/men/Tops/parkas/Thorsmork-Parka/#.VFUPgPmG8fw Este som zvazoval McMurdo od North face, ale tato vyhralaJá zase zvažují Moncler, ale nějak si nemůžu ospravedlnit tu cenu a v dražbě se ji bojím koupit protože se dost padělají... Jo za třetinu ceny bych ji taky bral ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Já zase zvažují Moncler, ale nějak si nemůžu ospravedlnit tu cenu a v dražbě se ji bojím koupit protože se dost padělají... Jo za třetinu ceny bych ji taky bral ...NO uz asa tesim, ked ju otestujem. Kedze nelyzujem, tak vacsinu casu pocas lycovacky s rodinou sa premotam pod svahom s rumom a robim deckam servis. Tepla bunda a dobre boty sa hodia. Nedavno som na denne nosenie kupil Barbour polarquilt jacket a je super pohodlna aj do auta sa da. Kupoval so tu..doporucujemhttp://www.smithandmorris.co.uk/Mens-Barbour-Ariel-Polarquilt-Jacket.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 (upraveno) Já teda nedám dopustit na originál N3B PPS od Alfy, kupoval jsem ji vloni - pravda, zima nic moc nebyla - už se na ní těšim, do minus 10 jen tričko a pohoda, teploučko. Na lyže to není, ale do města nebo na vycházky se psem ideální. Tady je: http://www.armyshop-praha.cz/bundy/94080474-zimni-bunda-alpha-n3b-pps.html Edit: tahle je taky pěkná, až odrbu N3B: http://www.thorsteinar.cz/obleceni/bunda-aviator-coat-schwarz?stranka=2 Upraveno 1. listopadu 2014 uživatelem ToMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Tak to dopadlo tak že jsem otestoval Sir Joseph Telur II (Husí peří 240 g = 650 cuin) Pak Columbia Cubist IV (syntetika omni-heat - 60g = 2,9 CLO na 100 gramech ) a dál hledal info o zateplení atd ... (oboje samo o sobě má být OK do -15ti)A dnes jsem nakonec objednal kombinaci : COLUMBIA PLATINUM 860 TURBODOWN (husí peří 890 cuin a 60ti gramovou vrstvou dutého vlákna = vlastně obě vrstvy najednou ) uvidím jak sedne protože jsem objednal velikost M a u té columbie mi seděla i S i když papírově bych to přes hrudník dát neměl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Pánové oživím "aktuální" vlákno :-) po 8letech budu kupovat zimní bundu tak prohledávám Co vy a značka Columbia ? Co ta jejich OMNI-Heat(duté vlákno + reflectiv) je to funkční nebo jen reklama, letos bych rád "přežil" pouze o triku a bundě.Nebo bude lepší akce HUDY u Sir JosephDěkujiColumbii mám už druhým rokem a fakt to maká. Nevím kterej model, ale má to ten alobal v podšívce. Většínou nosím jenom tričko (teplota kolem nuly) a je v ní příjemně. Dokonce mi příjde, že pokud má člověk jenom triko bez mikiny nebo svetru, tak to fachá líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Po čase jsem zašel do Holešovický tržnice v Praze a ejhle, Kanadská husa v x provedeních za cca 1500,- :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Tak to dopadlo tak že jsem otestoval Sir Joseph Telur II (Husí peří 240 g = 650 cuin) .ta je super. Pouzivam ju uz par rokov ako zimnu bundu na bezny den, radost ju nosit. Lahucka, pohodlna, tepla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Znacka Zajo velka spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Jak co od Zaja, jediná mikina Steer mi dělá radost, jinak už dvoje gatě, oboje špatný, a jejich nej návleky Explorer je jeden velkej průser, pořezaný prsty od nekvalitního suchého zipu, ocelová jistící lanka utržená první den šlapání, nebrat. Nevím jak bundy, materiály používají dobré, ale to šití je tragédie. Nechi je hanit, je to sympatická Slovenská značka, když na sobě do budoucna hodně zapracují, mohla by to být super značka Znacka Zajo velka spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Ja som bol spokojny mam nohavice od firmy Husky ,bundy od Nord Blanc,Trimm,ale zena ze ideme skusit Zaja tak som sa nechal ukecat a mam od nich perovku a zatial spokojny uvidime dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 fakt to nosíte? já pořád v kraťasech a v triku s krátkým rukávem, možná až bude kolem nuly tak vytáhnu mikinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 mondeo jenze nas poustej ven z vypolstrovany cely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 to tedy ne, já se pouštím sám, ta moje mi vždycky hrozí, že mi ty kraťasy rozstříhá........ ......pravda lidi kolem namě koukaj blbě..ale už jsem si zvykl, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Další důvod, proč to tady nesnášim . Před 2 lety jsem na základě tohohle vlákna koupil Alpha Industries N3B parku a byl úplně happy. Bunda teplá, sice ne TAK teplá při poklesu pod -5 stupňů, jak jsem si představoval a jak všichni v recenzích psali, ale zase - jak často tady bejvá takovádle zima, že jo. Furt je to ale bezva bunda. Jenže se tu pořád míhala zmínka o Canada Goose a mě posedla zvědavost - co je na tý huse tak zajímavýho, že je tak drahá? V Praze CG prodává snad jen RockPoint, ale tušil jsem, že na prodejně nebude asi příliš velký výběr modelů ani velikostí, a tak jsem počkal, až nadejde čas výletu za hranice. A dočkal jsem se. Včerejší výlet do Norimberka byl samozřejmě ve znamení davů a trhů, ale protože jsem duše pilná, věděl jsem, že 3 ulice nad trhem je prodejna Crämer & Co., kde CG prodávají. Pod trapnou záminkou koupě svetru pro mou ženu jsem vylákal spoluvýletníky, kteří shopping nesnášejí, aby šli se mnou. Prodejna Crämer je obrovská, asi 4 patra a CG se krčí v suterénu. Cca 4 štendry plné CG bund a vest, super! Chtěl jsem si primárně zkusit Langford parku, která vypadá jako normální bunda a ne jako výstroj pro polárníka. Prodavač ovšem nelenil a vyskládal k ní ještě Expedition parku a Citadel parku. A začalo peklo, způsobené primárně tím, že jsem se během minuty zkoušení začal potit jako zvíře. A teď dojmy (z větší části subjektivní)... - Bundy jsou neuvěřitelně bytelné - všechny zkoušené. Síla a provedení švů příkladné, zpracování z jakékoli strany perfektní. - Langford je lehoučká a měkká bunda, Expedition tužší a těžší. Citadel je někde mezi. - Všechny hřejí strašně, Expedition samozřejmě nejvíc. Snow Mantru jsem radši ani nechtěl vidět, ačkoli mi jí nabízel taky. - Svrchní materiál je vodě odolný a gramáží připomíná nejvíc hrubé plátno. - Co mě hrozně zaujalo, byl střih. Většina bund (AI nevyjímaje) někde táhne - buďto při přepažení anebo naopak upažení. CG, alespoň v mé velikosti a k mé postavě, nikoli. - Všechny zkoušené bundy byly neuvěřitelně pohodlné. Po 10 minutách, kdy se ostatní znuděně váleli na gauči a komentovali mé denní výpravy k polárnímu kruhu, jsem věděl, že bez CG z prodejny neodejdu. Zbývalo jen rozhodnout, která to bude a pak si vnitřně odůvodnit, proč si kupuju novou bundu, když mám 2 roky starou AI a navíc za nesmyslnou cenu. Pocitově mě hodně bavila Expedition - už jen proto, že díky těžší gramáži materiálu lépe držela tvar v rozepnutém stavu (nekroutila se, ani "nekrabatila"). Navíc je certifikovaná do -30 stupňů, což přesně potřebuju, abych přešel z baráku do auta (10 metrů) v prostředí Polabí, kde často bývá zima . Měla ale jeden zásadní problém, a tím byla obrovská nášivka s logem CG na prsou. Druhým pak bylo množství externích kapes - zkrátka expediční bunda. Langford měla menší nášivku na rukávu, kapsy výpustkové, zkrátka do města lepší. Ale byla lehčí, certifikace do -15/-25 a nedržela tak dobře "žehlený" tvar. A stála o 80? míň proti expedici. Dal jsem se do řeči s prodavačem a přednesl mu svoje dilema. Zjištění, že si musím koupit tu lehčí variantu, přišlo ve chvíli, kdy začal zjišťovat termín mojí výpravy k polárnímu kruhu a zeptal se, v které části Švédska bydlím. Když zjistil, že jsem z Čech a na žádnou výpravu se nechystám, doporučil Langford jako ideální kompromis mezi cenou a výkonem. Pak jsme řešili kvalitu, doživotní záruku a nakonec přišel ten moment, kdy jsem musel s pravdou ven - koupit či nekoupit. A jak už to u zboží propíraného zde na fóru bývá, racionální úvahy šly stranou... Cenovka 749? (na Amazonu např. za 820?+), což mě aspoň trochu potěšilo. No a tak mám bundu Canada Goose, která je krásná, úžasně zpracovaná, teplá, ku**vsky drahá, a kterou vůbec nepotřebuju. Ale mám z ní hroznou radost. Akorát teď nevím, co s tou 2 roky starou AI parkou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Dam ti 1500 za voboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 KFL jsme na tom fakt uplne stejne.Nez jsem si koupil Alpha Industries - Slim Fit N-3B VF 59 RF/Real Fur, tak uz v tu chvili jsem se dival po Canada Goose akorat jsem se nepodival blize, ale fakt uplne stejne pocity i dojmy.Nejsem daleko od zakoupeni, ale zatim se tomu branim.Kazdopadne co se tyce CG jakou jsi si koupil velikost?Ja mam Alpha Industries XL slim a vyhovuje mi uplne presne.Jinak pekna recenze. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Vloni jsem při těchto debatách odolal, i když jsem pětkrát prosvištěl celý internet.. A je to tu zas. Zatím je teda taková "zima", že jsem včera ještě vytáhnul motorku a chodím v péřový vestě..zimní Hollister nošený jednu sezónu zatím visí v šatně.. Ale je to přesně jak píšeš..je to o té radosti. Vypadá super! Do Norimberka jedu v tejdnu.. No bojím se bojím, že zase budu mít nejdražší a nejzbytečnější dárek ze všech. Ale když ji nosí i Karel Gott a KFL..tak nevím, jak si odůvodnit, že ji nechci.. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se