Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ad buřtíková - kvalitka je Sir Joseph, ale ceny jsou trochu výše. Akorád bych se bál, že se to někde trhne.

Já jsem šel do obyč. Nike s ne tak jemňoučkou látkou a pokud teď přežije praní, tak bude mít 3. sezónu. Sice už to bude spíš tak na chatu, ale i tak...

Odesláno

Ted ji tam maj za 300 eur, to jeste jde jak jsem koukal na ceny u nas, nedame franto doutnika? :-) ze bys mi udelal modni prehlidku ...

Odesláno

TNF jak psal montemar muzu taky doporucit, mam teda jen vestu, ale kupovana byla nekdy v roce 2003 a porad je celkem OK.

tl

Odesláno

Ted ji tam maj za 300 eur, to jeste jde jak jsem koukal na ceny u nas, nedame franto doutnika? :-) ze bys mi udelal modni prehlidku ...

Neni problem, zavolej a domluvime se :-)

Odesláno (upraveno)

.. tak ja nakonec beru tuhle od quiksilveru, na kanadskou husu nemam k...e..

edt.: proc vsude s..ou suchy zipy? i CG a dalsi premiovy znacky je casto vyuzivaj.. nesnasim.. (vzdycky se tam nachyta nakej bordel..)

.. tahle Q nastesti nema zadnej...

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Ad buřtíková - kvalitka je Sir Joseph,

potvrdzujem. Teplucka, lahucka, dostatocne dlha aby zakryla aj krize Mam model...tusim telur sa vola..uz par zim a je v nej super. Ani perie z nej neleze von.
Odesláno

Nevim, jestli tady uz nepadla, ale jedna z nejteplejsich, co jsem mel, ktera zaroven porad vypadala ok do mesta, byla Tilak Svalbard (v cerne, dela se i cervena). V -15 mi v ni konecne v tenke oblekove kosili zacalo byt dobre, ale je pravda, ze nejsem moc zimomrivy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...