African Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Ty jo, ten je ale fešáckej, ten bych nosil i do města Já jich doma pár starejch mám a řeknu Vám, že k ohni v podzimní podvečery neexistuje nic lepšího" Správnej vaťák mají tady. http://www.textiler.cz/new/detail.php?id=63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No ty voe, ta cena... Správnej vaťák mají tady. http://www.textiler.cz/new/detail.php?id=63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No ty voe, ta cena... To jako myslíš, že drahej koníček jsou jenom hodinky? A teď si dej za ty prachy dohromady celou uniformu.... jo a ruská uniforma patří spíš k těm lacinějším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 My fotky budou furt stejny,uz jinej nebudu.Jinak cejtim z monitoru ironii na sto honu,jasny,co jinyho bych mel cekat,kdyz sem si dovolil tady neco pindat o mestskych horolezcich.Tak radsi nic... Velmi mě mrzí, že si našel v příspěvku tón, který tam vůbec nebyl. Na tom, že fotíš fotky pořád ve stejné kompozici přece nic není, ostatní to tak také dělají. Tombed měl vždycky ruku vztyčenou vzhůru k nebesům, pafelík zase ruku v kapse, až se ujal proslulý pafelík styl . Mimo jiné se také jedná o kvalitu fotky, ty si s fotkou vždy hraješ, vždy byla něčím zajímaví, černobílá nebo byl použit grafický program, nebylo co vytknout,.A boty ? Ty se mi fakt moc líbí, vždy se se chtěl zeptat odkud je máš, taky bych takové chtěl. Moc by se mi hodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Velmi mě mrzí, že si našel v příspěvku tón, který tam vůbec nebyl. A boty ? Ty se mi fakt moc líbí, vždy se se chtěl zeptat odkud je máš, taky bych takové chtěl. Moc by se mi hodily. Na inspekci sjezdařských vleků Já už tady taky nepoznám, co je míněný vážně, co je ironie nebo sarkasmus .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Nežiju celý rok v království sněhu, žiju i jako normální člověk takže bych si slušných, pěkných bot rád užil, je na tom něco zvláštního ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Snow-aha tak vono se to blbe poznava takhle u monitoru ze.Takze jestli to myslis vazne,tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Na inspekci sjezdařských vleků Já už tady taky nepoznám, co je míněný vážně, co je ironie nebo sarkasmus .... Kdybys trošku věděl, co je Snow zač, tak bys věděl o čem je řeč a nepomáhal si nějakými smajlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Kdybys trošku věděl, co je Snow zač, tak bys věděl o čem je řeč a nepomáhal si nějakými smajlíky. Byla to nadsázka, nemyslel jsem to zle. Je mi jasný, že nikdo netrčí u vleku 24 hod denně, i kdyby byly vleky alfa-omega jeho života. Tak prosím zas trochu upusť páru a nebuď jak ženská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Vrátím se k tématu. Má někdo zkušenost s bundou Thor Steinar Mark? Chtěl bych si ji objednat. Díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Hodne zkusenosti s ni budou mit v SDDS. Je to jejich kroj. http://en.wikipedia.org/wiki/Thor_Steinar http://www.spiegel.de/international/germany/neo-nazi-fashion-thor-steinar-and-the-changing-look-of-the-german-far-right-a-587746.html Tahle znacka muze byt sebekvalitnejsi, ale maji pro me neakceptovatelnou, navic ne nahodnou, ale zamerne budovanou, image. Upraveno 24. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) tuhle konkretni bundu neznam, ale vseobecne TS jsou velmi kvalitni hadry, ktere vydrzi a neblednou po trech vypranich edt.: image maj pro nekoho blbej, to je zase fakt.. Upraveno 24. září 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Hodne zkusenosti s ni budou mit v SDDS. Je to jejich kroj.A viděl jsi ji, nebo vycházíš jen z té značky samotné? Ta značka je tím známá, ale ta konkrétní bunda do toho moc nezapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Hodne zkusenosti s ni budou mit v SDDS. Je to jejich kroj. Co je SDDS ? Google mi vyhazuje jen "Správa domů pro družstva a společenství s.r.o." nebo "Sony Dynamic Digital Sound"..... Nemělo to být DSSS ? Pokud jo, tak zrovna tahle bunda mi k tomu moc nepasuje...značkou sice jo, ale provedením podle mě normální slušná bunda... Upraveno 24. září 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 A viděl jsi ji, nebo vycházíš jen z té značky samotné? Ta značka je tím známá, ale ta konkrétní bunda do toho moc nezapadá.Jak jsem psal, ta bunda, stejne, jako kazda jina od te znacky, je mi naprosto volna. Vubec nehodnotim kvalitu. Nic bych si od nich nikdy nekoupil. Zamerne si buduji svou image a jsou s ni spokojeni. Me se z takove image chce zvracet. Ale kazdeho vec. Nekomu je to uplne jedno a diva se jen na kvalitu. Pohoda, kazdeho vec. SDDS - Socialne Demokraticka Delnicka Strana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Vrátím se k tématu. Má někdo zkušenost s bundou Thor Steinar Mark? Chtěl bych si ji objednat. Díky:-) Od TS jsem měl a mám nespočet věcí a kvalita je perfektní. Takže za mě jejich výrobky mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Moje kmenová značka je Pit Bull Germany. Ti mají věcí TOP, ale je třeba hledat v DE, protože u nás už se našlo pár šmejdů co objednávají fejky a prodávají, jako originál, většinou přes e-shop a tam si to člověk těžko osahá. Od TS jsem měl jen jednou produkt, mikinu a po 1/2 roce začala žmolkovatět, nevím čím to bylo, nicméně už jsem se k nim nevrátil. Cenově cca stejně, jako PB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 No jo, TS je politicky problematická bunda.... ale třeba takhle dopadl i Helly Hansen.A proč? - jeho zkratka "HH" se líbí prý náckům jako "Heil Hitler".A těch značek je víc.Nejdřív to byl snad Lonsdale, ovšem jak začali sponzorovat černý boxery, tak od toho náckové odtáhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jenze u HH to neni cilem ani zamerem a ve firme z toho byli nejspise nestastni. TS jde cilene po teto skupine, delaji to zamerne. Jejich pismo, znaky, grafika, vse jde jednim smerem. Takze to je zcela neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Dost kámošů Steinara mají a žádný vymatlaný plešouni nejsou, to že si značku tato skupina vybrala, ještě neznamená, že by měla uvažovat fašisticky Kvalita je prej velmi dobrá a např. tuto bundu bych si na sobě dokázal představit. Ani jejich úvodní stránka nezní tedy moc nácky, spíše vikingsky a to byli celkem v pohodě hovádka http://www.thorsteinar.de/The-Legend-Thor-Steinar:_:21.html Jenze u HH to neni cilem ani zamerem a ve firme z toho byli nejspise nestastni. TS jde cilene po teto skupine, delaji to zamerne. Jejich pismo, znaky, grafika, vse jde jednim smerem. Takze to je zcela neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se