bohus76 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 (upraveno) Ono to nějak přirovnat moc nejde Za prvé ,neškvaří se tam žádné aroma /páč to žádné nemá/. /tak prý má,ale je skoro nepostřehnutelné/. , za druhé vlhkost je skoro ideální /jak je to slisovaná kostka drží to lépe éterické oleje a tím i chuť a vlhkost/ ,je to trochu silnější a je s tím piplačka to nařezat a pak i zapálit,ale ta chuť ....... mlask . Je to ten nejlepší tabák v ryzí podobě /žádné aromatizace vanilkou,třešní etc / . Je to tabák pro "velké kluky" ,co ví ,co chtějí . K tomuto stadiu se musíš prokouřit. Ze začátku jsem nevěřil,že se budu pomalu sunout od víc aromatizovaných k skoro přírodním. Ano,už ten čas nastal Zde část z recenze : Vůně je za syrova pro mě velice příjemná - virginie s trochou kořeněné vůně orientálu. Po zapálení se vůně rozbíhají. nedokážu zatím identifikovat přesně co v tom cítím ale je to navýsost příjemná kořeněná vůně. Recenze zde : https://tabaky.cz/tabak/samuel-gawith-sam-s-flake Upraveno 9. července 2022 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 SG bohužel dělají tabaky jak jim vyjdou nálepky ,zkus DTM"Dýmkový tabák Ascanian No. 2 Castle Blend/50 - Etrafika.cz" https://www.etrafika.cz/dymkove-tabaky/dymkovy-tabak-ascanian-no--2-castle-blend-50"Dýmkový tabák Hamburger Veermaster/50 - Etrafika.cz" https://www.etrafika.cz/dymkove-tabaky/dymkovy-tabak-hamburger-veermaster-50/"Dýmkový tabák Skippers Flake/50 - Etrafika.cz" https://www.etrafika.cz/dymkove-tabaky/dymkovy-tabak-skippers-flake-50/Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Včera opět plug a dobrota jak sfiň Ani se mi ty Plugy nezdají tak silné,jak se říká. To Nick06 , psal jsem ti SZ a co, no nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Včera opět plug a dobrota jak sfiň Ani se mi ty Plugy nezdají tak silné,jak se říká. To Nick06 , psal jsem ti SZ a co, no nicOk už to vidím, odpovím Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Kluci kamarád udělal takové "skripta" pro začátečníky / i pokročilé/ kuřáky dýmky,kdyby jste věděli o někom ,kdo to dokáže vydat !? Jinak jen volně ke stažení https://dkdy.blogspot.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Kluci kamarád bude mít narozeniny /kulaté/,rád bych mu pořídil solidní dýmku /bentku/, má jen samé BPK,rád bych něco "lepšího" za rozumné peníze . Nemáte doma něco ? Na etrafice jsem se díval,ale nic mi nepadlo na první dobrou do oka. Dýmka musí být nekouřená a ve výborném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Ahoj, měl bych jednu, co jsem nedávno vydražil od Klasika a ještě jsem se jí nedotknul. Je od Dejmala a samo nekouřená. Já jí zatím neplánuji kouřit, tak by třeba udělala radost. Fotku žádnou teď nemůžu v telefonu najít, tak případně napiš SZ a zítra v pc najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Tak kluci výběr dýmek ve Zlíně nic moc,tak si dnes spravím chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 (upraveno) Kluci tak jsem si objednal z dojčlandu Alter Pinnas https://www.tobaccoreviews.com/blend/1436/dan-tobacco-alter-pinnas A nějak mi nejede , místo řezu Cube Cut je to Loose Cut /což mi nevadí/,ale rozhodně není přírodní má nějaký alkoholový /rumový?/ toping a ten mi vadí. Je ho cca ještě 150gr , kdyby ho někdo chtěl směnit za něco přírodnějšího či nějaký obolos , tak se ozvěte. Upraveno 11. září 2022 uživatelem bohus76 foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Tak Alter Pinnas je fuč a v rámci bártrového obchodu se ke mě dostala otevřená plechovka GH Brown Twist Sliced, odhadem cca 45gr. Pokud by někdo měl zájem, tak jsem ochoten směnit za jiný tabák či nejaký obolos.Kdyby něco,tak napište SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Koupil jsem si nějaké vzorky, tak je potřeba zkoušet. DTM jolly joker a kafe jdou k sobě fajně.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Mně už z té "jednotné" Evropy asi jebne. To, že se nemohou posílat tabáky z Německa do Česka víme. To, že na to někteří prodejci kašlou, víme taky. Ti nejaktivnější z nás (včetně mne) mají přeposílací adresy v Německu. Dnes mne ale bdělé oko fašounského cenzora vyblokovalo ještě dříve. Platba nešla zaplatit kartou, která má původ u české banky. Dtto Paypal spárovaný s touto kartou. Takže jsem jak kretén musel z virtuálního nákupního košíku vyházet 7 tabáků, a ponechat pouze ostatní kuřácké zboží. Pomalu ale jistě si ve věci evropské solidarity a vzájemnosti začínám říkat: nasrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Včera freehand od Crownu,je to pořádný pařez,a trocha teho německého listí,byla to jednosirková pecka,šmáknul jsem si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Borci,už jsou zařízené klubové prostory. Takže se zdvořile ptám, a žádám si Váš názor: soutěž Chronomagu v pomalém kouření dýmky ve všední den, nebo spíše o víkendu? Místo: Praha,Limuzská 14. Při počtu účastníků do deseti dýmka od organizátora, při větší účasti dýmka vlastní. Rovná. Propozice (přátelské) později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Nejsem soutěživý, ale to už víš. Navíc ten tvůj oblibený, mangovo/kokosový tabák nemohu ani s filtrem, který jsi mi k němu laskavě poskytl z vlastnách zásob... Rád vypomohu s časomírou a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Na soutěžícího si asi netroufnu, ale pomocné práce zastanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Asi nemám z čeho dýmat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Nová Tikalovka, oblíbená kompaktní bentka na filtr z morty, damaškový kroužek by Beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @prischerata je ale pěkná, asi začnu taky kouřit dýmky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @xbraj19 jojo, Radek umí. A dýmky jsou spolu s noži jasné kombinace pro milovníka hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se