bohus76 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Má to nějakou dlouhou troubel /ale dýmka to je,sice vodní,ale je/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 To vis, nemam rad jednoduchy veci :-) ale latakie to neni, mame tresnovej tabak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 ja dal sheeshu v Dětenicích, pěkně sem šlukoval a byl jsem dobře sjetej, ale tak 5 minut:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Rukojeť myslíš ten bambusový náustek Barva je o něco tmavší, ale vyrobit to nebylo úplně jednoduché, bambus se musí po délce provrtat a protáhnout tím hliníkovou trubičku a načepovat to, celý ten kmínek je samozřejmě křivý,jak zákon káže a nalícovat to na krček hlavičky bylo značné úsilí,ale nakonec si skromně myslím,že v celku vyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jo presne to myslim :-) Bambus, vypada to jako nejaka kost, super prace Radku, klobouk dolu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 tak ja se taky pochlubimhttp://www.etrafika.cz/tisk/7531/dymky_peterson_molly_malone_collection/dymky_peterson_molly_malone_sandblast_set ...pracovni set do vinarstvi, kdyz delam neco s vinem a mam volnejsi ruce , treba pri lisovani.edna je na virginie (mozno s orientem a perique), druha na lehci latakie. Aktualne v nich jedu nejaky Rattrays a po mnoha letech zase neco od MacBarenu a to Vintage Syrian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Pěkné kousky, ať ti dobře slouží a chladný kouř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Kruci, nějak to tu vázne, zkusím vlákno oživit ... aktuálně jsem koupil čistící set Savinelli a nestačím se divit, krásně to čistí železné a stříbrné kroužky na krčku a zkusil jsem desinfekcí vytřít hlavičku, zda to pomůže neutralizovat pach...jsem zvědavej teda na první kouření po tom roztoku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Kroužky si čisti jak chceš :-) , ale co mínil Savinelli tou desinfekcí do hlavičky? Prooooč? Dýmka přeci voní, nepáchne. No a jestli opravdu smrdí, tak od močky, a s tím si desinfekce IMHO neporadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 no Savo by to IMHO zvladlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Hele spíš jsem to zkusil jako neutralizaci...chci zkusit překouřit tabák a uvidíme, zda to tomu pomůže či nikoliv ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 To mi připomnělo, že jsem se zapomněl pochlubit jedním nehodinkovým přírůstkem. Tady je krásná nová Olivka z dílny mistra Tikala, akorát čerstvě zakouřená... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tý vado, tak olivka fakt moc hezká, což mě od Dejmala nepřekvapuje A byl si u toho? Jestli ne, tak si to příště nenech ujít, neskutečej zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Hele spíš jsem to zkusil jako neutralizaci...chci zkusit překouřit tabák a uvidíme, zda to tomu pomůže či nikoliv ...To bych to spíš vzal k někomu, kdo ti to mírně převrtá, bude to čistý a nebudeš do toho cpát žádný sračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Nepřevrtávat nic,bohapustě překouřit ,maximálně mírně strhnout smirkem karbon v komoře /stačí namotat kousek smirku na nějaký kulatý průměr-dřevěné dusátko/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Bohus ma pravdu. Jeste tak mozna pouzit vyhrubnik. Ale s citem. Chladny kour! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Má tu dýmku sotva kouřenou,takže výhrubník netřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Má tu dýmku sotva kouřenou,takže výhrubník netřeba.Nečetl jsem detailně jak moc je zakourena, šmirglik bude pak urcite stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 To mi připomnělo, že jsem se zapomněl pochlubit jedním nehodinkovým přírůstkem. Tady je krásná nová Olivka z dílny mistra Tikala, akorát čerstvě zakouřená... A jak ti z ní chutnalo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 A co jsi dal do ní? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se