Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Rukojeť  :frusty: myslíš ten bambusový náustek :frusty:

Barva je o něco tmavší, ale vyrobit to nebylo úplně jednoduché, bambus se musí po délce provrtat a protáhnout tím hliníkovou trubičku a načepovat to, celý ten kmínek je samozřejmě křivý,jak zákon káže a nalícovat to na krček hlavičky bylo značné úsilí,ale nakonec si skromně myslím,že v celku vyšla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja se taky pochlubim

http://www.etrafika.cz/tisk/7531/dymky_peterson_molly_malone_collection/dymky_peterson_molly_malone_sandblast_set

...pracovni set do vinarstvi, kdyz delam neco s vinem a mam volnejsi ruce ;), treba pri lisovani.

edna je na virginie (mozno s orientem a perique), druha na lehci latakie. Aktualne v nich jedu nejaky Rattrays a po mnoha letech zase neco od MacBarenu a to Vintage Syrian

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Kruci, nějak to tu vázne, zkusím vlákno oživit :) ... aktuálně jsem koupil čistící set Savinelli a nestačím se divit, krásně to čistí železné a stříbrné kroužky na krčku a zkusil jsem desinfekcí vytřít hlavičku, zda to pomůže neutralizovat pach...jsem zvědavej teda na první kouření po tom roztoku  :mummy:

Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo, že jsem se zapomněl pochlubit jedním nehodinkovým přírůstkem. Tady je krásná nová Olivka z dílny mistra Tikala, akorát čerstvě zakouřená...

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Hele spíš jsem to zkusil jako neutralizaci...chci zkusit překouřit tabák a uvidíme, zda to tomu pomůže či nikoliv ...

To bych to spíš vzal k někomu, kdo ti to mírně převrtá, bude to čistý a nebudeš do toho cpát žádný sračky
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...