little_w Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Neceho takoveho jsem se bal. Jestli jsou Anglicani v necem dobri, tak je to prime i neprime zdanovani :-( Cekam, ze znovuzavedou dan z oken. Tak diky.
bohus76 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Angláni mají dobré tabáky,ale cena kolem 500kč za 50gr je kuwa dost.Asi bych si to Honzo nechal někým poslat na soukromo,jestli to projde přes celní nebo tak nevím /u nás je to naprd se zásilkama s US /.Vše se rentgenuje a neprojde nic nad 50gr,a 2 oz jsou už víc a při ceně poštovného,drahá sranda.
little_w Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Koupil jsem "bezejmennou" dymku, stary anglican, "pot" ze sedesatych let. Naustek byl volnejsi nez mi je prijemne. Ne volny, jen proste k rozdelani nepotrebuje takovy tlak... Po konzultaci s Radkem jsem to spravil (nahral nad plamenem, pomazal tuhou a opatrne dal zpet) a jsem spokojeny.Kouri jedna basen, na takovy velky kotel nejsem zvykly, chova se pri koureni uplne jinak. Dal jsem do nej Orlik Golden Sliced a bylo to jako bych ho mel poprve v zivote. Uplne jina chut.Jo, a zilkovani na dreve je fakt uzasne. Nevim jestli se v 60. letech netmelilo, ale nenasel jsem tam zadne tmelene misto. Jenom jedno malinke misto, u ktereho si nejsem jisty, jestli to neni tmelene... mozna jo, mozna ne. Jsem proste maximalne spokojeny. Ten prodejce to posila opravdu vymazlene, takze kdyz se podari cena, je to parada.Jo, a Radku, moc diky! Edit: Oprava odkazu na fotky Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem little_w
HonzaS Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Dotaz pro zkušené dýmkaře: jednou za čas dostanu neodolatelnou chuť na dýmku. Párkrát do roka. Tak přemýšlím, dřevěnou klasiku, kterou bych tímto tempem zakuřoval 5 let, nebo hliňenku?
little_w Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Na to by mozna stacila i kukuricna. Nebo neco od Broga - hruska nebo tresen... No nebo jak jsem tady dal dneska - nejakou uz zakourenou ("estate pipe") v dobrem stavu. To se da sehnat fakt levne. No ale to je jenom ma troska do mlyna.
bohus76 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Kup si brier /ne hrušku či třešeň ,propálí se Ti/,to spíše estate pipe /používanou,vyčištěnou a vydesinfikovanou/,občas bývají k mání i soutěžní např. na etrafice něco málo nad pětikilo zde http://www.etrafika.cz/vypis/646/bpk_prosec .
little_w Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Souhlas. Dyk to rikam... ty me tipy nebyly rozhodne v doporucovanem poradi, prave naopak, ve vzestupnem! (To rikam jen pro uplnost.)
Tikal Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Honzo nemáš zač. Honza s **** Kup si něco slušného, protože párkrát do roka bude trvat asi tak měsíc a pak začněš schánět další dýmky a tabáky a dýmky a tabáky a tabáky a dýmky a tak dál do konce světa a času jinak jedna úchylárna z tohoto víkendu http://rxpipes.blogspot.cz/2015/04/hunter.html Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem Tikal
prischera Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Budu objednávat odtud http://pipe-shop.net/, nějak mi začal docházet tabák. Pokud někdo něco budete chtít, pošlete SZ.
pikec Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 ....................Jinak jedna úchylárna z tohoto víkendu http://rxpipes.blogspot.cz/2015/04/hunter.htmlTAK TOTOK JE KRÁSNÉ A MOOOC ZAJÍMAVÉ!
prischera Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Po dobrém obědě IMG_5053.JPGPěkný ťapťátko, co je to zač?
filo-boxer Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Tohlencto: http://www.pipesandcigars.com/pipe-tools/76176/mitchell-thomas-smokers-knife-pocket-pipe-tool/
prischera Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 CPT je klasika, ale ten Filův se mi libí, přikoupím
filo-boxer Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Máš pravdu, neznám. Je vychytaný ten CPT, koukám dá se i nosit jako přívěšek na krku.
bohus76 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Alespoň jej neztratíš,když bude na krku :-) Jinak pěkná dýmka Lukáši.Jaké tabáky kouříš?
Bakly Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Omlouvám se, že Vám tu do toho vstupuju, ale dýmky mě vždycky zajímaly. Nedávno jsem si objednal kukuřičnou, jelikož jsem vyčetl, že na začátek a experimentování by měla být nejlepší volbou. Dýmká by měla každou chvíli dojít, tak začínám řešit co do ní. Neměli byste nějaký tip? Nejsem kuřák (jen tak jednou měsíčně vodní dýmka na kterou je ale bohužel málokdy dostatek času). Takže bych ze začátku asi uvítal neco jemnějšího - klidně aromatizovaného. Bylo by fajn, kdyby to bylo něco dostupného, abych to mohl koupit osobně (Ostrava). Předem díky za názory
Leclerc Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Nemyslím, že by zrovna kukuřičná dýmka byla tou nejlepší volbou pro začínajícího kuřáka dýmky... Dřív nebo později ji propálíš a chuť taky nebude jako z briarky... Začal bych rovnou nějakou levnější briarkou, klidně pískovanou nebo rustikou (součkovanou). Co se týče tabáku, tak cokoli lehčího od Mac Barenu (všude dostupný). Má přírodní nebo i decentně aromatické, myslím že neuděláš chybu. Ať ti to dýmá...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se