Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak tak na to koukam, asi si na dovcu vezmu svou zaprášenou Petrsonku a treba me to zase chytne.

A asi nutne potrebuju neco mensiho, rovnyho, hrbolatyho, na kdyz je min casu.

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Poslední šance,nechám to tu přes víkend plus mínus,jinak ji věnuji kamarádovi.Rád bych MB Plum Cake či MB Navy Flake ,ale není to podmínkou.Zkuste něco navrhnout.

Odesláno

kdyby ste někdo zvažoval tu olivu co mám v prodeji tak dejte vědět, kouřená max 5x

díky

Odesláno
Pozdravujem všetkých členov fóra, zároven poprosím o radu : som začiatočník vo fajčení fajky /dýmky/, hľadám tip na tabak.Vyskúšal som (doteraz) Dunhill early morning a Peterson Sherlock Holmes aj na základe recenzií, ktoré tieto tabaky viac menej odporúčali pre začiatočníkov. Bol som dlhoročný fajčiar (víkendový) doutniku, hlavne kubánskych (cohiba, montecristo a pod,...). 

Po vyskúšaní, Dunhill mi pripadal jednoducho veľmi údený /aj keď tej Latakie tam nemá byť až tak veľa a Sherlock akoby som otvoril marhuľový /meruňkový/ džem. Obe zložky boli na mňa príliš dominantné a potláčali chuť tabaku aj pri fajčení,  na aký som zvyknutý z cigár... Môžte mi odporučiť, alebo dať tip na  tabak , ktorý by bol podobný tomu z cigár, alebo kde je toho ovocia, resp. údeniny menej?  Ďakujem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...