little_w Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dneska +10°C a misty i slunecno, takze odpoledne zase zahrada a 70. leta s GBD (francouzska GBD, ze St. Claude). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Kuwa Honzo kde na ty teploty chodíš ? Tady ráno -16 a teď tak -7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Neska jsem měl taky cukání, ale když jsem viděl na teploměru těch mínus 17, prozatím jsem to odložil Ale máš to tam moc pěkný (když zrovna nechčije), tak užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Diky, panove. Sice nemrzne, ale clovek si musi zase hlidat predpoved, aby mu ta pulhodina slunce tydne neutekla Ale zase v patek prej ma vysvitnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Me hlasi predpoved na pristi tyden +33 :-)Ale dymku si s sebou brat nebudu, budu prudit v jinym vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Hajzle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Zkouska novyho tabaku, zatim je to slaby, malo latakie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jo, to je o ničem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Bob a latakie ? Tak mu postni Ashton Radku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ten jede jinou ligu. 10rusů a pod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 To je mimo můj rozsah Radku.Vlastně bych nevěřil,že Bob jde tak mimo jeho sortiment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Úplně mimo to není . V Drew Estate blendují velmi dobré dýmkové tabáky. Dokonce dělají i značku Tsuge. Super tabáky, zkoušel jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Akorát nám je Bob nechce dovézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 No bohuzel se cela divize dymkovych tabaku bude rusit, takze mame smolika.Ten Davidoff byl takovej nijakej, jeste mu dam sanci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Je hodně nezážívný, až nudný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Myslíš tím Boba? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tak z Boba se stal latakista? Ani se snad nechci domýšlet pod čím vlivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Radku, souhlas, Tsuge mam, je vybornej. Ale neskutecne blbe se shani. Zbyva mi tak na 2 kotliky... a z USA to tahat uz ted nema smysl. Nejak nam slapou na krk upne ve vsech smerech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Kurna, ten Radek mi udelal svym prispevkem takovou chut, ze jsem si hned rano musel tu pikslu Tsuge vydolovat a nacpat alespon maly kotlik, v te zime. Takze Tsuge, podzimni smes, a Mr. Brog (a obligatni parez, jako vzdycky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Až Anglie vystoupí z EU, tak to zase půjde.... Jedna Morta s novou akvizicí. Fotka není černobílá, ale barevná zde více : http://rxpipes.blogspot.cz/2017/01/maxipes-z-morty.html Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se