Klotzman Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Tak můj šálek kávy ten design není, ale fotky jsou moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Každému co jeho jest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Tak koloušku, ten Cooper vypadá doost slušně. Budeš ho mít u sebe za týden v pondělí? Rád bych ho měl v ruce.A ten rustik na kapitánovi, tak ten je moc zajímavej. Ta fotka zespodu mě až zvedla ze židle. Někoho mě to připomělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 V pondělí bude, neboj. Raději se neptám koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tak po delší době zase jedna holka do stáje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Krasavice Zdendo,nějaké údaje o typu ,označení a tak by nebyly ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Jj - Dunhill Shell Briar 4407 PrinceTenhle tvar je boží, jednoduchost, ladnost, elegance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Uz sem chtel Tikalovi pochvalit ten jemnej pisek, ale pak me zarazila ta pecka. (Kdyz ma ted ty pravamoce, tak si rikam vopatrne s tou ironii) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Ach jo, spolek obstarožních konzervativců sdružených na dýmka.net se už definitivně vydal na cestu zpátky. Co není aspoň padesát let staré, co nemusel Tikal aspoň den opravovat či repasovat, zkrátka, co není aspoň z old bruyere, tak je u těch dinosaurů out. Ještě štěstí, že mám spoustu rozkreslených nápadů ....... A teď do mně P.S. Přiznávám, že některé mé dýmkové kreace Tikala budí ze sna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Budí a ten zbytek mi nedá spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 To mluvis o tech jezevcich tady na Hane nebo je to univerzalni, tadle charakteristika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Leželo mi to dole ve skříni. Nevíte někdo, co to je za značku? Ten bílý bod mi na Vauen přijde moc malý .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 To mluvis o tech jezevcich tady na Hane nebo je to univerzalni, tadle charakteristika? Erga omnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 To je kazovka, přines mi jí příště na sraz, já tě toho zbavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ta kazovka by se dala opravit, Radek to odbrousí a rázem je z toho hezká dýmka. A nebo, ............ a nebo, já Ti jí vyměnim za nějaké hezké BPK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Uz sem chtel Tikalovi pochvalit ten jemnej pisek, ale pak me zarazila ta pecka. Teda Adame, teď jsem si toho všimnul, já a takhle nepovedenej písek ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Cumim na to jenom na mobilu a prisel mi ne prilis rustik, no. Ale houby tomu rozumim a delam chytryho, co je na nem blbe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 No, je to takový klasicky/moderně Dunhill nijaký písek, chybí tomu to pomazlení a hlavně čas na dokončení.Na druhou stranu, někdo holky, jiný kolky, další vdolky... Zdenda promine, zná mé ortodoxní názory, na moderní výrobu u dříve slovutných značek - platí plošně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Dik, je videt, ze to mas v krvi. Ja bych to (mozna) poznal az nazivo, mam prd zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Já u těhle tečkovanejch můžu i ten jemnej, i ten hrubej. Je to jako s holkama, můžu blonďatý i zrzatý. Tak že Ti to prominu, tohle JO. https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se