Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Tomu se mi nechce vůbec věřit, dělám global moda už dlouho a tvou žádost bych určitě viděl, spíše jsi přehlédl první potvrzení a při dalším zalogování, ti systém poslal další...

Opravdu sem nic neobdržel, popřípadě jsem to mohl nechtíc vymazat s jinejmou záplavou mejlů, ale to nepředpokládám....

Nevadí, již sem aktivní. :o)

Jinak co se tyče Samuel Gawith, měl sem pár krabiček, jak klasických tak s příchutí od flake po cut ... a mohu říci, že mě k dalšímu nákupu neoslovil ani jeden ... fakt se držím raději nejvíce Petersonu, někdy prohodim davidoff a dunhill ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samuel Gawith toho dělá tolik, že pár krabiček ti neudělá ucelený obrázek, vybere si tam každý, jen mě na nich štve, že kvalita složení je dost různorodá.

Zajímavé a dobré tabáky jsou z  http://www.hu-tobacco.de/

velmi poctivě dělané a chuťově vymazlené

Odkaz ke komentáři

Vypadá to zajímavě, až dokouřim ty svý poslední g v plechovkách, tak rád vyzkouším. Jen přemýšlím, zda-li by si tento tabák neříkal zároveň o novou dýmku.... jelikož jak na to koukám, tak nevím k čemu to přirovnat a vybrat vhodný briar aby se to popřípadě netlouklo ....

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ne že by mi kouření nějak chybělo nebo že bych měl potřebu začít. Cigáro bych už do huby nevzal, i když nikdy neříkej nikdy. Ale láká mě ta dýmka, když vidím tu pohodu při jejím kouření, takový ten obřad, ale hlavně když je kvalitní voňavý tabák, který neobtěžuje okolí a pěkně voní. Zatím na to ale nemám odvahu.

Odkaz ke komentáři

90% z Meršanky odešlo. Meršanka zanikla a vniklo SKD -HB - k tomu se nadále vyjadřovat nebudu ...

Ale spíše mu tu dýmku zprotivěj, než naopak... Ty jsi Petře odněkud z Vysočiny ... ???

Edit: už to vidím, Musel sem to prekliknout na jinou mob. verzi .... Jestli máš chuť zabafat napiš SZ nějak se nahoukáme máme to k sobě cca 12km :0) ...

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Jjj vždyť o nic nejde :0) jsi ani nemohl vědět ... O změnách klubu není nikde ani čárka, Asi vědí proč :0))) A další změny se opět chystaj

... Jsem s radostí a velkou chutí odešel i když sem ani nebyl papírový člen ...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Kluci, pojede tedy někdo z Vás v sobotu do té Kutné Hory ....

V podstatě se mi tam fakt z nastalé celkové situace nechce... Ale kdyby se tam někdo odsud ukázal přehodnotil bych názor a dorazil aspoň na pivsona s konverzací... :0)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...