Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hrozne rad jsem tam za nim jezdil, většinou v sobotu dopoledne. Vzdycky to byl moc příjemný čas. Někdy me zatáhl i k sobě do "kutlochu", kde měl tu úžasnou sbírku jedna fajfka vedle druhé, cojavim sto, sto padesát? Tehdy ještě byly ty kulaté plechovky s potiskem na vicku, zlate casy. On byl renesanční člověk...

Odesláno

Objevil jsem pěkný citát : Erenburg: ?Okousaná, zakouřená dýmka je svědectvím o lidském životě, kronikou všelijakých jeho vášní, protože v dřevě, v hlině, či v kameni je skrytá stopa lidského dechu, který je svědectvím tepu srdce?.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem zakoupil v království dýmek Petersonku v british racing green. Moc se těším až jí dám večer kouř.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdar kuřáci a kuřátka, fajfka je boží věc, ale furt nemůžu narazit na tabák, který by chutnal jak doutník. Já chuť doutníku zbožňuju, kolikrát si připadám jak když rypákem zem ryju. Poradíte někdo tabák, existuje-li?

Odesláno
  V 4. 4. 2013 v 17:58, miccalek napsal:

Zdar kuřáci a kuřátka, fajfka je boží věc, ale furt nemůžu narazit na tabák, který by chutnal jak doutník. Já chuť doutníku zbožňuju, kolikrát si připadám jak když rypákem zem ryju. Poradíte někdo tabák, existuje-li?

Nevím, jestli je ještě k sehnání, ale před cca 10 lety jsem měl pikslu Banker's. http://www.tobaccoreviews.com/blend_detail.cfm?ALPHA=T&TID=619

Tam mělo být trochu Havana... nebylo to špatný, ale do Balkan Sobranie to mělo daleko.

Odesláno
  V 4. 4. 2013 v 21:00, bohus76 napsal:

Paráda, to vypadá jako zásah do černého. Díky. Ten od SG vypadá jako novinka, nikdy předtím jsem si ho nevšimnul. Trochu se bojím GH, protože od nich kouřím jen Conistona a Enerdale a to je něco úplně...zajímavého.

Odesláno

Je to možná kacířská otázka, ale nemáte někdo zkušenosti z beznikotinovým tabákem? Boužel našel jsem jen samé ochucené do vodních dýmek.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

nakonec jsme koupil tuto (73-41tv)a vyšla na 400 s televizním náústkem, tak jí večer otestuju

Upraveno uživatelem Moty123

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...