Bert Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Izraelské letouny zaútočily na syrský přístav Latákíja Zdroj: seznam.cz Borci, tak to je poprvé, kdy mám z nějaké Izraelské vojenské akce smíšené pocity . Pro jistotu odcházím nakupovat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 9 minutami, Bert napsal: Izraelské letouny zaútočily na syrský přístav Latákíja Zdroj: seznam.cz Borci, tak to je poprvé, kdy mám z nějaké Izraelské vojenské akce smíšené pocity . Pro jistotu odcházím nakupovat .... Zase vynikne ta smolně kouřová chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 (upraveno) Jsem v klidu, geschäftsführer se včera vrátil z obchoďáku. Upraveno 7. prosince 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Posledních 14dni bez dýmky, marodím, tak sem alespoň fiknu fotku Jirsovky v komixové úpravě, která u mě teď vede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Ta hlavicka vypada presne jak kvetinac co sme meli kdysi na zahradce na okrasu, enom tak bez kvitka. Ale to sme byli este male decka. Byl smigrust a po smigruste v tom kvetinaci nablute, fakt nekecam, vidim to uplne zive. Diky za oziveni krasne vzpominky. Apropos, 14dni bez dymky. Na nikotinovy abstak je nejlepsi strcit za jasla pytlik cervene siberie nebo jeste lepe pytlik kurwy. Ale bacha, je to navykove. Ja uz su v pasti tri roky a furt ne a ne skoncit. Ale na druhou stranu, davam jen v praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Inu, není to poprvé, kdy jsem rád, že už nejsem žádný mladý ucho ..... Pryč s tabákem. Nový Zéland chystá doživotní zákaz kouření pro mladé zdroj: seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Dnes old school, jsou malé tak klidně obě.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Osvěta okolo dýmek je náročná. Ukazoval jsem svoji paní dýmky a říkám jí: „Tohle je tvar billiard a tamhle apple“ a ona na to: „To už dělá Apple i fajfky, jó?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Osvěta okolo dýmek je náročná. Ukazoval jsem svoji paní dýmky a říkám jí: „Tohle je tvar billiard a tamhle apple“ a ona na to: „To už dělá Apple i fajfky, jó?" Tak to máš OK , myslím že máš prostě mladou babu.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Uzené.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 DLNROdesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Krásná fajfka,výborný tabák,to je radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Pánové ať Vám to dýmá i v novém roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Zdravím dýmkaře, mám dotaz, chtěl bych si objednat tabák (Orlik Golden Sliced), koukal jsem, že v ČR neseženu. Psal jsem do jednoho eshopu v Německu zda pošlou do ČR. Odpověď byla zamítavá, že nařízení EU. Zeptám se tedy, jak se dostat k tabáku, který v ČR není? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 V tomto případě přeposláním přes německou adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Včerejší dýmkařský sraz se velmi povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 23 hodinami, Bert napsal: V tomto případě přeposláním přes německou adresu. Hele asi jsem nechápavý respektive takový fígl neznám. Vysvětlíš trošku? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 @McMarty Pokud bys to řešil, tak se přidám a složíme se na náklady. OGS mi doma dochází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Zdravím, tak dlouho už chodím na tohle forum slintat nad hodinkama a teprve teď sem si všimnul, že tu máme i sekci pro dýmkaře. V současné chvíli, kdy svět je v rukou nepřítele (viz zpráva z Nového Zélandu) to obzvlášť potěší. Mimochodem až budete něco objednávat z venku, tak dejte vědět. U nás se už neprodává žádný full-flavor english a zásoby London Mixture se začínají povážlivě tenčit. Díky a hezký den všem (i nekuřákům), T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se