roura74 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Máte tu někdo i 5s? Přemýšlím o saphire gray, ale nejsem si jistý jestli je ten displej ještě v pohodě ovladatelný a přehledný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Kdyby se nikdo nenašel, tak jsem aspoň vyčuchal jeden obrázek: https://media.dcrainmaker.com/images/2017/01/Garmin-Fenix5-5S-5X_thumb.jpg Vzhledem k rozdílu 2mm v průměru displeje a pár pixelům to oproti pětkám asi nebude zas tak moc velkej. Jinak ovladatelnosti se asi bát nemusíš, není to dotykový. BTW je nějakej extra důvod pro safír? Rozmejšlel jsem taky, ale nakonec mně za to ten příplatek nestál.BTW 2 5s se v saphire gray nedělá(?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Nosím náramek garmin vivosmart hr plus na pravé ruce a mám ho za půl roku tak doškrábanej, že na fenixy uvažuju o safíru. Asi by to šlo pořešit i ochranným sklem, ale safír je safír. 5s s označením gray jsou normálně v nabídce u alzy, czc a jiných. http://www.kobras.cz/katalog/p/fenix-1/garmin-fenix-5s-sapphire-gray-optic/?gclid=Cj0KCQjwi97NBRD1ARIsAPXVWWD4ZtYs_kNzPiaK-dgm2HrPabZhclYDHmzU4tKMuDRSbQlOCpYyONIaAsjtEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Mam F3 HR safir slabe pres rok, sklicko v pohode i kdyz jsem o nej parkrat zavadil o zed ci v racku, ale luneta uz neni seda, ale je na ni par malinkych vrypu, ktere jsou stribrne.Zkratka jestli mas poskrabany naramek, tak Fenixy budou taky, jen treba sklicko bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Koukám ke Garminu a gray prostě nevidím.... https://buy.garmin.com/en-US/US/p/552237/pn/010-01685-10# Podle obrázku těžko říct, ale není to spíš varianta Black? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Hele je to možný. Jestli gray nebo black. Prostě ty tmavý. Blbý je jestli ta černá z nich časem sleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Nesleze. Mel sem trojky nejaky ten patek a jedine co na nich bylo videt za opotrebeni, bylo "setreni" te cerne na hrane lunety. Hodky sem nijak nesetril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Takhle dopadly moje F3. Nerikam, ze to je strasny, ale az na par zasahu jsem se snazil na ne byt milej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Jsou to sportovní hodinky, nějaký ten šrám k nim patří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Takhle dopadly moje F3. Nerikam, ze to je strasny, ale az na par zasahu jsem se snazil na ne byt milej :-)Proto jsem chtěl verzi Silver a taky ji koupil. Ty škrábance tam tak nejsou vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Me se silver proste nelibi :-) Skrabance mi nevadi, ale nekomu mohou, proto jsem na to upozornoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Přátelé, máte někdo problém se snímačem tepu na zápěstí u G5? Pokud cvičím v posilce nebo běhám venku, tak měří vcelku dobře. Ale jakmile např. běhám uvnitř po schodech, tak tam mi ukazuje nesmyslné hodnoty. Po 20 min. běhu průměrnou tepovku 90,což realitě neodpovídá. Nejsou tam nějaké nastavení, nebo si prostě jen dělají srandu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Tahle obrazovka je fakt dobrá a dá se docela pěkně upravovat v mobilu přes Garmin Connect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 ktora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 je to ta co je v popisu od garminaka jmenuje se GearMin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 prestali mi fungovat notifikacie na Fenix 5, FW 6.0. iPhone 7 Plus som nanovo sparoval, nastavenie povolenia notifikacii sa nezmenili tak kde je problem ... ? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Lidičky nedávno jsem se v menu proklikal na zhodnocení výkonnosti a byl jsem mile překvapen, co to na mě vyběhlo za čísla. Půlka za 1:37 a maraton 3:23 hod. Můžete někdo srovnat jak přesně vám to odhaduje časy? Půlku možná zkusím ale maraton opravdu ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Lidičky nedávno jsem se v menu proklikal na zhodnocení výkonnosti a byl jsem mile překvapen, co to na mě vyběhlo za čísla. Půlka za 1:37 a maraton 3:23 hod. Můžete někdo srovnat jak přesně vám to odhaduje časy? Půlku možná zkusím ale maraton opravdu ne :-)Garmin je v odhadech hodne optimistický. U mě desitka predikce 35:20 reálně 39. PM predikce 1:18, reálně 1:26. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Nápodobně, 5km mně to ukazuje za 25, reálně to běhám tak kolem 28-30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Sám si na ty časy taky nevěřím, ale zase nikdy neběhám nějak na krev, tak třeba...nezbývá nežvyzkoušet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se