Přejít na obsah

Garmin Fenix

jhonzatko

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kdyby se nikdo nenašel, tak jsem aspoň vyčuchal jeden obrázek:

https://media.dcrainmaker.com/images/2017/01/Garmin-Fenix5-5S-5X_thumb.jpg

Vzhledem k rozdílu 2mm v průměru displeje a pár pixelům to oproti pětkám asi nebude zas tak moc velkej.

Jinak ovladatelnosti se asi bát nemusíš, není to dotykový.

BTW je nějakej extra důvod pro safír? Rozmejšlel jsem taky, ale nakonec mně za to ten příplatek nestál.

BTW 2 5s se v saphire gray nedělá(?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nosím náramek garmin vivosmart hr plus na pravé ruce a mám ho za půl roku tak doškrábanej, že na fenixy uvažuju o safíru. Asi by to šlo pořešit i ochranným sklem, ale safír je safír. 5s s označením gray jsou normálně v nabídce u alzy, czc a jiných. http://www.kobras.cz/katalog/p/fenix-1/garmin-fenix-5s-sapphire-gray-optic/?gclid=Cj0KCQjwi97NBRD1ARIsAPXVWWD4ZtYs_kNzPiaK-dgm2HrPabZhclYDHmzU4tKMuDRSbQlOCpYyONIaAsjtEALw_wcB

Odkaz ke komentáři

Přátelé, máte někdo problém se snímačem tepu na zápěstí u G5? Pokud cvičím v posilce nebo běhám venku, tak měří vcelku dobře. Ale jakmile např. běhám uvnitř po schodech, tak tam mi ukazuje nesmyslné hodnoty. Po 20 min. běhu průměrnou tepovku 90,což realitě neodpovídá. Nejsou tam nějaké nastavení, nebo si prostě jen dělají srandu?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Lidičky nedávno jsem se v menu proklikal na zhodnocení výkonnosti a byl jsem mile překvapen, co to na mě vyběhlo za čísla. Půlka za 1:37 a maraton 3:23 hod. Můžete někdo srovnat jak přesně vám to odhaduje časy? Půlku možná zkusím ale maraton opravdu ne :-)

Odkaz ke komentáři

Lidičky nedávno jsem se v menu proklikal na zhodnocení výkonnosti a byl jsem mile překvapen, co to na mě vyběhlo za čísla. Půlka za 1:37 a maraton 3:23 hod. Můžete někdo srovnat jak přesně vám to odhaduje časy? Půlku možná zkusím ale maraton opravdu ne :-)

Garmin je v odhadech hodne optimistický. U mě desitka predikce 35:20 reálně 39. PM predikce 1:18, reálně 1:26.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...