Přejít na obsah

Garmin Fenix

jhonzatko

Doporučené příspěvky

Urcite. Kdyz mas zapnuty bluetooth tak se pripoji jak jsou v dosahu.

Jinak tu sprndu na telo hodinek uz mam doma a je to celkem pouzitelny. Kazdopadne na denni noseni to asi nebude. Bude to hur vysychat, necistoty atd. Vim, ze pudu sekat drevo tak nasadim ochranu a nemuze se skoro nic stat. :-D

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano sparuje sa to same. Aj ked behat chodim, tak telefon necham doma. Dobeham, ukoncim v F3 aktivitu, dam sprchu a potom si pozriem aktivitu v telefone....vsetko tam pekne je uz prenesene...v kombinacii z hrudnym pasom HRM Run su tam take veci, co som nemal ani predstavu, co znamenaju...... :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi za jaké nejdelší období Vám aplikace garmin connect ukazuje aktivity? Dnes, když jsem si připojil své F5 k aplikaci, zhrozil jsem se při pohledu na rekordy aktivit. V aplikaci mi zmizely aktivity, které jsem nasbíral ještě s F3 během léta 2016. Respektive nevím, jestli zmizely, nebo tam vůbec nikdy nebyly. V období, za které mi zmizely záznamy aktivit, jsem měl F3 a jiný mobilní telefon. Počítal jsem s tím, že změny zařízení na to nebudou mít vliv a data se budou přenášet s přihlašovacím jménem i do dalších zařízení. Teď když to píšu, mě napadá, jestli náhodou jsem nebyl přihlášený třeba před facebook nebo google, jak některé aplikace nabízí místo vytvoření nového účtu...

Odkaz ke komentáři

V apce mám nejstarsi aktivity duben 2013, cili 5 let zpatky. Na webovem connectu mam i starsi. Behem tech 5ti let - ruzne garminy i ruzne telefony.

Zkontroluj nejdriv jak to mas na webovem connectu. Urcite se.to s uzivatelskym jmenem prenasi. Alespon u me.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, pomozte mi rozhodnout se. Dospěl jsem k závěru, že nutně potřebuji nějaké chytré a sport podporující hodinky. Vylučovací metodou jsem se dobral ke trojici Garmin Fenix 5, Garmin Vivoactive 3 a Fitbit Ionic, ale teď se nějak nemůžu rozhoupat k poslednímu kroku. Ze všech funkcí jsou pro mě nejdůležitěší měření sportovních aktivit, běh, kolo, lyže a plavání, pak osobní trenér s možností úpravy plánu. Hodně důležitá je výdrž baterie a pohodlnost nošení. Mám ruku jak ženská, takže čím menší, típ lepší. Prozatím mi to vychází nejlépe na Fitbit, ale řekl jsem si, že se ještě zeptám na názor zkušených Garmin uživatelů ;)

Odkaz ke komentáři

Ohledně výdrže bych asi vyřadil Vivoactive 3, kolegovi vydržej tejden s jednou GPS aktivitou (cca hodina), Mně dá F5 tejden se sedmi hodinama GPS. S fitbitem nemám zkušenosti a asi ani moc lidí nebude mít. Pro Garmin hovoří i velká komunita a tím pádem možnost se kde ptát na tipy a triky.

Jinak nosím F5 na 17cm zápěstí s lovečákovým tvarem a není problém.

Odkaz ke komentáři

Tak 5S jsou doma. Otřískány o hlavu mi nebyly, i když se k tomu první den schylovalo. Hodinky se s telefonem spárovaly asi na desátý pokus, pak zas něšel na telefonu nainstalovat connect a když se nakonec i toto povedlo, tak pro změnu nešly posílat do hodinek aplikace z marketu :bangin:. Nakonec po 5 hodinách snažení a spoustě střídavě soucitných a vyčítavých pohledů mé milované manželky se nakonec podařilo. Hodinky se jí líbí (má ty bílé), hrst barevných řemenů objednávala hned druhý den. Vyhledávání telefonu funguje, čili spokojený jsem i já.. Hodinky jsou to fajn, jediné co mě překvapilo je displej. Ty barvy a kontrast při podsvícení jsou za ty peníze opravdu bída. Naopak mě překvapila výborná čitelnost přes den. Tady jsem to čekal naopak výrazně horší. Fukčně není co vytknout.. Manželka je spokojená, tím pádem jsem spokojený i já. Uvidíme po delší době, třeba i já nakonec konvertuju z Géček k Fenixum :).

Odkaz ke komentáři

Ohledně výdrže baterie u F5X - našel jsem informaci, že baterii NELZE vyměnit, viz:

Má někdo opačnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Prosim o pomoc.

Cez vikend som mal svoje F3 vypnute a nenosil som ich. Vcera vecer som si ich nastartoval a na dislpayi som sice ikonu BT mal ale v Connect v mobile som si nevedel vykonat synchro......skusil som podla vselijakych navodov na juutjube sparovat telefon z F3, ale nedalo sa. Vymazal som si F3 zo zariadeni na BT v mobile, vymazal som si F3 v aplikacii Connect, ze si opetovne nainstalujem a nic..... Mate nejake rady ,ako by sa to este dalo?

Dakujem za pomoc

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...