blam Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) Urcite. Kdyz mas zapnuty bluetooth tak se pripoji jak jsou v dosahu. Jinak tu sprndu na telo hodinek uz mam doma a je to celkem pouzitelny. Kazdopadne na denni noseni to asi nebude. Bude to hur vysychat, necistoty atd. Vim, ze pudu sekat drevo tak nasadim ochranu a nemuze se skoro nic stat. :-D Upraveno 20. února 2018 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Ano sparuje sa to same. Aj ked behat chodim, tak telefon necham doma. Dobeham, ukoncim v F3 aktivitu, dam sprchu a potom si pozriem aktivitu v telefone....vsetko tam pekne je uz prenesene...v kombinacii z hrudnym pasom HRM Run su tam take veci, co som nemal ani predstavu, co znamenaju...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Diky, jdu to objednat, snad me s nima nevyzene:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Diky, jdu to objednat, snad me s nima nevyzene:-)Jsou super. Jeste z Ali objednas hromadu barevnejch reminku a pani bude spokojena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Ja doufam. Strida uz 10 let ruzne g-shocky, takze se snad skamaradi. Pak dam vedet, jak jsem pochodil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Chlapi za jaké nejdelší období Vám aplikace garmin connect ukazuje aktivity? Dnes, když jsem si připojil své F5 k aplikaci, zhrozil jsem se při pohledu na rekordy aktivit. V aplikaci mi zmizely aktivity, které jsem nasbíral ještě s F3 během léta 2016. Respektive nevím, jestli zmizely, nebo tam vůbec nikdy nebyly. V období, za které mi zmizely záznamy aktivit, jsem měl F3 a jiný mobilní telefon. Počítal jsem s tím, že změny zařízení na to nebudou mít vliv a data se budou přenášet s přihlašovacím jménem i do dalších zařízení. Teď když to píšu, mě napadá, jestli náhodou jsem nebyl přihlášený třeba před facebook nebo google, jak některé aplikace nabízí místo vytvoření nového účtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 V apce mám nejstarsi aktivity duben 2013, cili 5 let zpatky. Na webovem connectu mam i starsi. Behem tech 5ti let - ruzne garminy i ruzne telefony.Zkontroluj nejdriv jak to mas na webovem connectu. Urcite se.to s uzivatelskym jmenem prenasi. Alespon u me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Kouknu jak to mám v PC. Sice tam nemám žádné světové rekordy, ale opravdu bych o to nechtěl přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 V programu garmin express jsem mel opravdu i starsi aktivity. Problem vyresen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Chlapi, pomozte mi rozhodnout se. Dospěl jsem k závěru, že nutně potřebuji nějaké chytré a sport podporující hodinky. Vylučovací metodou jsem se dobral ke trojici Garmin Fenix 5, Garmin Vivoactive 3 a Fitbit Ionic, ale teď se nějak nemůžu rozhoupat k poslednímu kroku. Ze všech funkcí jsou pro mě nejdůležitěší měření sportovních aktivit, běh, kolo, lyže a plavání, pak osobní trenér s možností úpravy plánu. Hodně důležitá je výdrž baterie a pohodlnost nošení. Mám ruku jak ženská, takže čím menší, típ lepší. Prozatím mi to vychází nejlépe na Fitbit, ale řekl jsem si, že se ještě zeptám na názor zkušených Garmin uživatelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ohledně výdrže bych asi vyřadil Vivoactive 3, kolegovi vydržej tejden s jednou GPS aktivitou (cca hodina), Mně dá F5 tejden se sedmi hodinama GPS. S fitbitem nemám zkušenosti a asi ani moc lidí nebude mít. Pro Garmin hovoří i velká komunita a tím pádem možnost se kde ptát na tipy a triky. Jinak nosím F5 na 17cm zápěstí s lovečákovým tvarem a není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Díky za názor. Fitbit je na tom s výdrží ještě hůř než Vivo, ale 4-5 dnů mi přijde vcelku OK. Já bych ty F5 stejně bral ve 42mm verzi, tedy S a tam je v porovnáním s 5 a 5X docela znatelný propad ve výdrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Nad F3 HR si nerozmyslal? Dobra cena, paradna vydrz baterie a az na mapy ma funkcie rovnake ako F5X... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Přemýšlel, ale 51 mm v průměru a 16 mm na výšku? To je na mě prostě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Tak 5S jsou doma. Otřískány o hlavu mi nebyly, i když se k tomu první den schylovalo. Hodinky se s telefonem spárovaly asi na desátý pokus, pak zas něšel na telefonu nainstalovat connect a když se nakonec i toto povedlo, tak pro změnu nešly posílat do hodinek aplikace z marketu . Nakonec po 5 hodinách snažení a spoustě střídavě soucitných a vyčítavých pohledů mé milované manželky se nakonec podařilo. Hodinky se jí líbí (má ty bílé), hrst barevných řemenů objednávala hned druhý den. Vyhledávání telefonu funguje, čili spokojený jsem i já.. Hodinky jsou to fajn, jediné co mě překvapilo je displej. Ty barvy a kontrast při podsvícení jsou za ty peníze opravdu bída. Naopak mě překvapila výborná čitelnost přes den. Tady jsem to čekal naopak výrazně horší. Fukčně není co vytknout.. Manželka je spokojená, tím pádem jsem spokojený i já. Uvidíme po delší době, třeba i já nakonec konvertuju z Géček k Fenixum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Ohledně displeje: https://www.touratech.cz/novinky/7203460199798719506/lcd-displeje--nejen-u-gps-navigaci.html, kapitola "Transreflexní displej - to nejlepší, co může motorkář chtít"Garmin to roky používá u klasických GPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacek5 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Ohledně výdrže baterie u F5X - našel jsem informaci, že baterii NELZE vyměnit, viz: Má někdo opačnou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Barvičky. Ještě tah a něco koženýho, ale nechce se mi je šroubovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Prosim o pomoc.Cez vikend som mal svoje F3 vypnute a nenosil som ich. Vcera vecer som si ich nastartoval a na dislpayi som sice ikonu BT mal ale v Connect v mobile som si nevedel vykonat synchro......skusil som podla vselijakych navodov na juutjube sparovat telefon z F3, ale nedalo sa. Vymazal som si F3 zo zariadeni na BT v mobile, vymazal som si F3 v aplikacii Connect, ze si opetovne nainstalujem a nic..... Mate nejake rady ,ako by sa to este dalo?Dakujem za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 ...tak sa mi to nakoniec podarilo....akurat som zopar krat vypol telefon a aj F3Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se