Beet Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Já synchronizuju přes Wifi a zatím jsem neměl odvahu. V apce aktivity do poslední synchronizace vidím, ale např odznaky už tam všechny nejsou. Ještě to nemají úplně OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFlyingman Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 6 minutami, Beet napsal: Já synchronizuju přes Wifi a zatím jsem neměl odvahu. V apce aktivity do poslední synchronizace vidím, ale např odznaky už tam všechny nejsou. Ještě to nemají úplně OK. Já vlastně ani nevím, jak se mi to sesynchronizovalo, ale upozornila mě na to vlastně až notifikace z Runtasticu o nové aktivitě... Sync přes GCM pak trval poměrně dlouho, ale přetáhlo to všechno a dost rychle jsem dostal i badg (které mi to tedy jinak v seznamu dost zpřeházelo, ale co už). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Synchronizuji už několik hodin přes appku a nic. Aktivity za posledních pár dní nevidím, ale třeba kroky mám aktualizované. Jsem dost zvědavý jestli se prokáže únik dat, tak jak se k tomu Garmin postaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Ja bych doporucil minimalne zmenu hesla ke Garmin uctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Ja bych doporucil minimalne zmenu hesla ke Garmin uctu.Dobrej nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Kožený řemínek k F6 mě mile překvapil kvalitou i pohodlností... FullSizeRender.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Hoši, kdyby chtěl někdo pěkný černý šestky pro za fajn peníz, tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Chlapci kukajte co sa mi vyhodilo na displeji tie dva flaky pri napise... Bolo to tam aj ked som ich vypol a zvacsuje sa to.. Nikdy som nic take nevidel... Dal som na reklamaciu tak uvidim... Stretli ste sa s takym niecim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFlyingman Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Před hodinou, stefan716 napsal: Chlapci kukajte co sa mi vyhodilo na displeji tie dva flaky pri napise... Bolo to tam aj ked som ich vypol a zvacsuje sa to.. Nikdy som nic take nevidel... Dal som na reklamaciu tak uvidim... Stretli ste sa s takym niecim? Osobní zkušenost nemám, ale na Redditu už jsem něco vzdáleně podobného viděl. Hádám nějak poškozenou elektroniku displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Potreboval bych hosi poradit. Na Instinktech mi nejak vypadla cestina. Je jenom v nezvech aktivit. Zdytek AJ. V nastaveni v hodinkach to nejde prenastavit. V apce i na uctu CJ mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 tohle je updatem, taky jsem to řešil, přepni na jinej jazyk (ne angličtinu, dal jsem např slovenštinu), pak ti pujde čeština doinstalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 50 minutami, Paw napsal: tohle je updatem, taky jsem to řešil, přepni na jinej jazyk (ne angličtinu, dal jsem např slovenštinu), pak ti pujde čeština doinstalovat Diky. Vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Jj měl jsem stejný problém. Nakonec jsem našel návod na nějakým anglickým fóru a je to přesně tak. Změnit jazyk třeba na slovenstinu a pak půjde nainstalovat čeština... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tak u me je asi nakej problem. Nejde zesinchronizovat v apce ani pres kabel v notasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanponicky Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu. Ja mám Fenix 6x pro a stále mám firmware 11.10. Videl som ze už sú aj novšie dokonca beta 11.75 a mne doteraz nič. Štve ma to lebo táto posledná verzia je na nič. Niečo je Slovensky, niečo anglicky. GPS chytá zrazu veľmi dlho, kľudne aj par minút. Pred tým pár sekúnd a celkovo to kazí môj dojem z inak super hodiniek. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Nastavenia/system/info/aktualizacia sofrweru....nejako tak to tam je. Ja mam teraz 12.20Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanponicky Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Neviem teraz či si myslel v zariadení. Lebo keď to nájdem tak je tam len možnosť či chcem aktualizácie automaticky a inak nič viac. Alebo potom už len aká je verzia. Nič viac. A zabudol som dodať že Express aplikácia píše že mám všetko aktuálne Upraveno 24. října 2020 uživatelem milanponicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFlyingman Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 52 minutami, milanponicky napsal: Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Neviem teraz či si myslel v zariadení. Lebo keď to nájdem tak je tam len možnosť či chcem aktualizácie automaticky a inak nič viac. Alebo potom už len aká je verzia. Nič viac. A zabudol som dodať že Express aplikácia píše že mám všetko aktuálne Cesta, kterou uvedl stando, je správná. Ve chvíli, kdy bude dostupná, se pod přepínačem objeví další položka (ve smyslu instalace teď nebo tak, už je to nějaká chvíle, co jsem ji tam zaregistroval). ALE - aktualizace Garmin vždy pouští ve vlnách, proto se může stát, že zrovna teď pro tebe, resp. tvé konkrétní Fénixy, ještě není uvolněná. Dej tomu ještě pár dní :-). Mně 11.10 dorazila cca týden poté, co ji pustili do světa, vlastně v poslední vlně. 12.20 jsem dostal už/až včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Po poslednom update na 12.20 mi bateria mojich F6X klesla za 12 hodin o 10%....pri jej doterajsej vydrzi 12 dni mi to pride vcelku dost....Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 2 hodinami, stando napsal: Po poslednom update na 12.20 mi bateria mojich F6X klesla za 12 hodin o 10%....pri jej doterajsej vydrzi 12 dni mi to pride vcelku dost.... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk ....asi to bude v tom, ze som si nainstaloval novy Watch face, ktory cez gps ukazoval pocasie. Vymenil som ho za povodny a bateria je uz v normale. Tak snad to bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se