Květy Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Fenix 6X Sapphire Nepozorujete někdo podobný problém? Totiž vydrž hodinek je samozřejmě perfektní. Ovšem někdy se mi stane, že i po vypnutí aktivity se mi rychle vybíjí baterka. Musím hodinky restartovat. Tak mi to přijde, jako by byla stále zapnutá gps, i proto, že po plavání v bazénu (tedy při nezapnuté gps) problém nikdy nenastal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Zatím jsem si ničeho takového nevšiml. Předpokládám, že máš aktuální firmware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Květy Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Tuto zvláštnost pozoruji od samého začátku, co hodinky mám, tudíž nejspíš napříč různými firmaware. Pro jistotu koukám a aktuální je. Pro změnu mi nejdou hodinky synchronizovat po stisku Sync v Garmin Expres, vyskočí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Tady bych zkusil reinstall express a pokud nepomuze tak reset hodinek do tovarniho nastavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 U Fenix 6 (X,S) FW 19.74 beta: Added support for new biking activity profiles: eBike, eMTB, Cyclocross, Gravel Bike, Bike Commute, Bike Tour, and Road Bike. Konečně, konečně, konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Květy Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 V 19. 10. 2021 v 8:02, Kulin napsal: Tady bych zkusil reinstall express a pokud nepomuze tak reset hodinek do tovarniho nastavení Synchronizace se vyřešila sama, možná nějaký problém na jejich serveru. Přesto jsem právě tovární nastavení provedl, abych vyřešil problém se "zaseknutou gpskou". Pokud nepomůže, pokusím se zjistit, při jaké příležitosti se to přesně děje a poprosím vás nasimulovat stejné dění na hodinkách, zda se bude dít i u vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Nikdy jsem ciferníky nestahoval a neholdoval jinému než továrnímu ciferníku, ale tenhle se povedl a stáhl jsem ho. Retro Quartz Digital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 8 hodinami, moco napsal: Nikdy jsem ciferníky nestahoval a neholdoval jinému než továrnímu ciferníku, ale tenhle se povedl a stáhl jsem ho. Mám to stejně, ale tenhle se fakt povedl. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 …a od dnes sú vonku.Garmin Fenix 7Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Pri najvacsej verzii so solarom je vydrz baterie tusim 37 dni. Meranie EKG a moznost aj s oled displeyom pri verzii EPIX 2….urcite este vela dalsich ficuriek tam je, ale az do teraz informacie na sver prenikali iba sporadicky. Garmin robi velke tajnosti pred oficialnym spustenim predaja.Jedna z uniknutych info bola, ze budu mat bielu a cervenu ledku, co som povazoval za picovinu….ale asi tom tam naozaj dali.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 ….a este cervenaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Už je to i na stránkách https://www.garmin.com/cs-CZ/c/sports-fitness/running-smartwatches/?series=BRAND473 Ale ještě jsem nestudoval. A vlastně ani nebudu. Já čekám na nový FW u F6 a opravu Závodu s aktivitou, krerá nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Základní popis je třeba tady: https://chcigarmin.cz/recenze/od-fenix-1-po-fenix-7-historie-kultovni-rady-hodinek/ Čekám na recenzi od Dcrainmaker, tam budou nový věci rozebraný všechny do detailu. Jak na to tak koukám, tak pro mě už toho Fenixy uměj moc a zůstanu u Instinctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Je ta 51mm verze ještě nositelná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 No to ja sa prave rozhodujem, ci po styroch generaciach Fenix kupim aj sedmičky, alebo maju byt aj nove Instinct 2. Uvidim, co ponuknu Instincty a rozhodnem sa. ...inak silne na krk šliape Fenixom aj Coros Vertix 2. Vyzeraju športovejšie, cenovka je tam okolo 800 EUR, chytaju 5 satelitov, vydrz baterie je tušim 80 dní. Akurat nemaju podporu ANT+, co moze byt pri spotre, kde pripajas viac snimacov(cyklistika)problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 5 minutami, Donuts napsal: Je ta 51mm verze ještě nositelná? 51 je v poho. Mam 18cm obvod zapastia a no problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Recenze https://www.gone4.run/2022/01/recenze-garmin-fenix-7s-fenix-7-fenix.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 ...inak silne na krk šliape Fenixom aj Coros Vertix 2. Vyzeraju športovejšie, cenovka je tam okolo 800 EUR, chytaju 5 satelitov, vydrz baterie je tušim 80 dní. Akurat nemaju podporu ANT+, co moze byt pri spotre, kde pripajas viac snimacov(cyklistika)problem 700€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Čekám na recenzi od Dcrainmaker, tam budou nový věci rozebraný všechny do detailu. Jak na to tak koukám, tak pro mě už toho Fenixy uměj moc a zůstanu u Instinctu.uz je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 V Hervisu mají na Garmin 50% slevu, tak šup šup. https://www.hervis.cz/shop/Zna%C4%8Dky/Garmin/c/1_242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se