McStinger Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Aby ste ešte nebodaj nedostali ban za odpovedanie na minuloročné príspevky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Sorry za OT Poradte mi prosim... Jak mam dat do ignoru nejakyho clena? Prispevky od jednoho clena uz cist nedokazu a nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Když reknes koho, tak poradíme.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Sorry za OT Poradte mi prosim... Jak mam dat do ignoru nejakyho clena? Prispevky od jednoho clena uz cist nedokazu a nechci Vlez mu do profilu a daj "Přidat jako přítele" . Alebo choď do svojho profilu a tam je niečo ako Ignorovaní uživatelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Zase zbytecny jmenovat , aha ono je to takhle jednoduchy, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Hochu hochu to chce číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 (upraveno) Ahoj chronomilci. Jsem zde nováčkem a některé náležitosti ještě nemám "vychytané". Potřeboval bych napsat PM jednomu tunajšímu váženému členovi (Ondoni), ale zpráva nejde odeslat - má to určitým způsobem bloklé, zamknuté, včetně inzerátu, kvůli kterému sem vlastně píšu. Poradí mi někdo jak na to? Díky Lukáš Upraveno 10. května 2017 uživatelem vogysan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ahoj chronomilci. Jsem zde nováčkem a některé náležitosti ještě nemám "vychytané". Potřeboval bych napsat PM jednomu tunajšímu váženému členovi (Ondoni), ale zpráva nejde odeslat - má to určitým způsobem bloklé, zamknuté, včetně inzerátu, kvůli kterému sem vlastně píšu. Poradí mi někdo jak na to? Díky LukášMám stejný problém:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Jak NIC?!?!?! Podívej, co tam mám já!!! 112status.pngTo byl mod jako zeman prezident! Taky zoufala volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 To byl mod jako zeman prezident! Taky zoufala volba....Ja ho třeba jako móda měl rád. Přinášel jiný - vlastní pohled na konflikty a velice často jsem mu dal za pravdu. Občas narazil na člověka, jako ty, který ho natolik iritoval, že si nemohl pomoct a otevírala se mu kudla v kapse jen viděl, že ses přihlásil... Ale tak to bývá i v životě a pokud oba neumí projevit toleranci, tak se prostě časem musí zabít. A co si budem povídat, ty slovo tolerance ignoruješ totálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ahoj, jako nováček fóra zápasím s vkládáním fotky do příspěvku. Na knife.cz, kam také přispívám, je to brnkačka. Děkuji za případnou pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak vezmeme bod po bodu, dej vědět, kde se zasekneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Prischera: wau, to je super obrázkový návod. Mám takové tušení, že kolega spíš bojuje s velikostním limitem fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Prischera: wau, to je super obrázkový návod. Mám takové tušení, že kolega spíš bojuje s velikostním limitem fotografie.a co mu brání ji zmenšit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Můj kolega si jednou před přeinstalacej zazálohoval komp tak, že ze všech souborů udělal zástupce a ty si nahrál na flešku. Tím chci říct, že nám to po světě běhá všelijaká pakáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Frostie: to se neptej mě, nemám stejný problém. Jen jsem chtěl ocenit příšerův super obrázkový návod. Jestli to děláš na mobilu, tak si stáhni nějakou appku v google store. Vyhledej image resizer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dík . Sem to před časem smolil do SZ nově registrované slečně/paní co se nám pak pokusila prodat nějaký šmuk. Vyloženě marné snaha. Tak se to třeba bude tady hodit víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 abych kolegovi nekřivdil, tak se raději zeptám - je zde nějaké pravidlo jak rychle se musí odpovídat na SZ? Po návratu z dovolené řeším přednostně důležité pracovní i soukromé záležitosti, tak jsem si dovolil jednomu členovi neodpovědět okamžitě, ale jeho reakce se mi zdá osobně poněkud přehnaná.. (mezi první a druhou zprávou uběhlo 24h, dnes večer, tj. po 36h, bych se k odpovědi dostal..) "Hm, tak inzerát na výměnu napsat umíš, ale odpověď na SZ, třeba jen "nemám zájem" nebo tak něco, už je asi na tebe moc složité. Smutné, kam tohle forum spěje.." :eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Treba ho poslat do r*t* a viac sa s nim nebavit. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Jarete, pravidlo na to není. Otázkou je, zdali jsi mezitím na chronomagu třeba nebyl (což může být vidět), a tudíž by bylo slušností odpovědět, a ne prokrastinovat :-) Na druhou stranu si myslím, že 36 hod je v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se