Přejít na obsah

Novacci a pravidla

skalis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Ahoj chronomilci. Jsem zde nováčkem a některé náležitosti ještě nemám "vychytané". Potřeboval bych napsat PM jednomu tunajšímu váženému členovi (Ondoni), ale zpráva nejde odeslat - má to určitým způsobem bloklé, zamknuté, včetně inzerátu, kvůli kterému sem vlastně píšu. Poradí mi někdo jak na to? Díky Lukáš

Upraveno uživatelem vogysan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Ahoj chronomilci. Jsem zde nováčkem a některé náležitosti ještě nemám "vychytané". Potřeboval bych napsat PM jednomu tunajšímu váženému členovi (Ondoni), ale zpráva nejde odeslat - má to určitým způsobem bloklé, zamknuté, včetně inzerátu, kvůli kterému sem vlastně píšu. Poradí mi někdo jak na to? Díky Lukáš

Mám stejný problém:-)

Odkaz ke komentáři

To byl mod jako zeman prezident! Taky zoufala volba....

Ja ho třeba jako móda měl rád. Přinášel jiný - vlastní pohled na konflikty a velice často jsem mu dal za pravdu. Občas narazil na člověka, jako ty, který ho natolik iritoval, že si nemohl pomoct a otevírala se mu kudla v kapse jen viděl, že ses přihlásil...

Ale tak to bývá i v životě a pokud oba neumí projevit toleranci, tak se prostě časem musí zabít. A co si budem povídat, ty slovo tolerance ignoruješ totálně...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Zmizík

Můj kolega si jednou před přeinstalacej zazálohoval komp tak, že ze všech souborů udělal zástupce a ty si nahrál na flešku. Tím chci říct, že nám to po světě běhá všelijaká pakáž.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

abych kolegovi nekřivdil, tak se raději zeptám - je zde nějaké pravidlo jak rychle se musí odpovídat na SZ? Po návratu z dovolené řeším přednostně důležité pracovní i soukromé záležitosti, tak jsem si dovolil jednomu členovi neodpovědět okamžitě, ale jeho reakce se mi zdá osobně poněkud přehnaná.. (mezi první a druhou zprávou uběhlo 24h, dnes večer, tj. po 36h, bych se k odpovědi dostal..)

"Hm, tak inzerát na výměnu napsat umíš, ale odpověď na SZ, třeba jen "nemám zájem" nebo tak něco, už je asi na tebe moc složité. Smutné, kam tohle forum spěje.."

:eek: :eek: :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...