Hasič Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Ani nevim, na co to sbiram. Asi prvni cena bude veča s filo boxerem u pohlreichu? Kolik muzu mit maximalne a co pak? Nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak:Datum Důvod Body Moderátor 11-březen 16 vobličej Mylyón Honza.manta 11-březen 16 Vulgární, útočné chování 10 Honza.manta24-září 15 Vulgární, útočné chování 10 filo-boxer25-září 14 Porušení pravidel prodeje 20 filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Moooc pěkný. Vyhráváš deset bludišťáků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 amateri, s 10 bodmi. Ja mam 20 bodov. Já taky, Filo býval pilnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 já mám také jen 20,ale jsem tu za retardu tak jsou klucí na mě hodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Aktivni blbec, horší třídního nepřítele! Říkal plk. Košuta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Janda Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Docela prisna pravidla. Jesm na foru od roku 2009, porad ale jen pro cteni. Vcera jsem chtel prispet a zijistil jsem, ze nemam prava. Docela me to vzalo vitr z plachet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jakože jsi nesměl nic napsat? Dyť píšeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jakože jsi nesměl nic napsat? Dyť píšeš von se předtim zapoměl zaregistrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) Přispívat můžeš ihned po registraci bez omezení. Zřejmě jsi myslel, že jsi chtěl přispět do prodeje a ten je bonusem pro aktivní členy a proto je ošetřen pravidly. Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Jo jo, admini jsou tady přísní, ale spravedliví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 si z toho nic nedělej, taky sem dlouho jen špehoval....... a věděl proč (první den po registraci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Dobrá stěrka cos mu proved´ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 už netuším, za jeden bodík to nestálo k zapamatování .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Když koukám na opět přibývající statusy ruských robotů (Carlosvaw) - nešlo by je ze seznamů a příslušného boxíku efektivně vyautovat tak, že by se v daném SQL dotazu k vyhledání posledních statusů vyžadoval aspoň 1 platný příspěvek?Ona se tahle bota s IPB táhne už léta - ale dokud není oficiálně zazáplatovaná, roboti si takto primitivní překážku neuvědomí - a naopak častými změnami statusů při 0 přípěvcích se sami napráskají a banování místo modů může obstarat i CRON... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Marně jsem hledal tady na foru pravidla fora jakožto bibly ktére se mají nejen novačci ale i stavající členové držet. Marně. Samožrejmě vím že jsem nedávno sněma souhlasil při registaraci ale jak jinak než že jsem je nečetl. Vinen ! A když jsem se na ně ted jakožto lajdak kouknout tak jsem musel do sekce registace abych se tam podíval. Nemělo by zrovna toto byt to TOP co by mělo vyset na vším ostatním ? Edit: gramatika :-( Upraveno 26. února 2017 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Tos to moc nezeditoval tu gramatiku, fuj Pravidla mas dole v pravym rohu na kazdy obrazovce Upraveno 26. února 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Tos to moc nezeditoval tu gramatiku, fuj Pravidla mas dole v pravym rohu na kazdy obrazovce Když to vidím tak nikdo není dokonalej. Super díky. Je to tak malý a navíc uplně dole že jsem si toho vůbec nevšíml. Měl jsem pocit že taková duležitá věc by měla být neustale na očích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Jo jo, admini jsou tady přísní, ale spravedliví Ty si asi divnej? Spravedliví? Jo, a jsem číňan! Stačí abys neco napsal, co se nelibí nejakymu sluníčkarovi nebo magorovi, a hned dostanes ban. a nevysvetlis to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 nedejbože, dostat se do sporu s decebalem nebo martinem22. Prd, dva bany.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se