Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Záleží jak moc tývýčko sleduješ. Já si bohatě vystačim s tímhle. Desetimego na brouzdání a pohodlný stahování stačí a co se televize týče, tak český programy v hádéčku jsou čt 1, nova, prima, barrandof a já nevim co ještě. Na ostatní se dá koukat úplně v pohodě. Já nejvíc sleduju Cool, v podstatě futuramu, simpsnovi a top gear a kvalita dobrý. Klidně si můžeš vzít nějakou rozšířenou nabídku programů, jeslti děti koukaj na pohádky a tak. jinak mám teda 40ti palcovýho samsunga. Ikdyž teda s UPC je utrpení jednat, za asi 4 roky co tam jsem byly asi 4 reklamace kvůli mylně poskytnutejm informacím, neoprávněně účtovanejm položkám a tak. Dobrý je, že si člověk dokoupí kartu do televize, a nepotřebuje k ní připojovat další krabici. (pokud máš samozřejmě DVB-C tuner inside) kolik to stojí ? Není teď nákup tv, uspěchané rozhodnutí (DVB-T2) ? http://technet.idnes.cz/chysta-se-prechod-na-moderni-televizni-vysilani-dvb-t2-v-cesku-bude-hd-i-3d-1os-/tec_video.asp?c=A100519_210544_tec_video_nyv Start je v létě 2012, chci vidět 'šťastné' majitele nynějších 3D televizí jak za rok kupujou set top box. jasný - to bych si nikdy nemohl koupit nic, protože v roce 2015 bude DVB-T3 - jako bych slyšel naříkat fotra - ha ha
Horhe Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 kolik to stojí ? 1300 plus nějaká vratná záloha, a ten set top box, co dostaneš od nich si můžeš šoupnout k jiný televizi. Samozřejmě pokud bys připojil k televizi samotnej kabel bez STB, tak ti půjdou jen analogový programy v bídný kvalitě, ale na obyč malou televizi to stači.
Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 tak THX - nějak to pořeším - s mojí rychlostí novou televizí v létě 2012
JakubS Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Ta karta přímo do TV je výborná věc používám to už cca rok a nemůžu si stěžovat, ani jedno seknutí nebo výpadek a hlavně když si člověk koupí pěknou TV kterou vybírá asi taky podle vzhledu tak pak nemusí používat tu hnusnou krabici s hnusnym ovladačem od UPC
Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Ta karta přímo do TV je výborná věc používám to už cca rok a nemůžu si stěžovat, ani jedno seknutí nebo výpadek a hlavně když si člověk koupí pěknou TV kterou vybírá asi taky podle vzhledu tak pak nemusí používat tu hnusnou krabici s hnusnym ovladačem od UPC asi se zeptám jako pitomec, ale nechci to studovat - do té karty vede nějaký kabel, nebo to jede vzduchem ? potrubí?
JakubS Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 asi se zeptám jako pitomec, ale nechci to studovat - do té karty vede nějaký kabel, nebo to jede vzduchem ? potrubí? Kabel ze zdi do TV (já mám kabelovku) a pomocí té karty TV rozkoduje signál od UPC . TV musí mít DVB-C tuner
Horhe Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Připadal jsem si jak debil, když mi přišla ta karta s futrálem co se strká do televize. Vesele jsem to tam vrazil a ladil a ladil a naladil h...o. Už jsem chtěl volat na hotlínu proč to nejde, a pak jsem si všim kabelu od antény jak volně visí u televize. Prostě technik od upc ti doma přidělá krabičku, ze který ti půjde jeden kábl k modemu kvůli internetu a telefénu (ten nepoužívám, máme doma 4 mobily) a druhej kábl se signálem. ten přes standartní rozbočovač roztáheš do x televizí. Pokud v televizi máš CI Slot, tak tam vrazíš ten koupenej bazmek s něčim jako je čipová karta, a na druhý televizi připojíš zdroj signálu do STB a z něj natáhneš normální anténní kábl do tévé.
Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 díky pánové již mám jasno - UPC krabici tu mám od internetu, tak jenom natáhnout šlahoun a koupit kartu a zavolat do UPC - to je úkonů
Horhe Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Nejdříf si budeš muset na UPC objednat nějakej balíček nebo něco takovýho, tu kartu kup až potom, jelikož ta firma se muší spojit s UPC a na tý kartě ti aktivujou přesně to, na co máš smlouvu s UPC, a pak ti to pošlou poštou. Samozřejmě první měsíc, ať si objednáš jakoukoliv nabídku, máš dostupný všechny programy včetně těch érotickejch. Na odkodování by mělo bejt 1234.
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 vysvitlo sluníčko tak jsem proladil TV a chytil na pokojovou anténu Novu a ČT v HD - JESTLI JE TO NORMÁLNÍ TAK SE NESMĚJTE - JDU TO ZKUSIT JEŠTĚ NA TÉ DRUHÉ
yed69 Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 vysvitlo sluníčko tak jsem proladil TV a chytil na pokojovou anténu Novu a ČT v HD - JESTLI JE TO NORMÁLNÍ TAK SE NESMĚJTE - JDU TO ZKUSIT JEŠTĚ NA TÉ DRUHÉ To jsi nechytil na pokojovou anténu ale na svou auru, Earle
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 (upraveno) To jsi nechytil na pokojovou anténu ale na svou auru, Earle TO JE TAKY MOŽNÝ DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ Upraveno 18. září 2010 uživatelem YPO
Jay Doll Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ Co to je za důkaz YPO? Já myslel, že pošleš fotku té své aury...
Beladona Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Pánové a znalci této problematiky váš názor a radu......Můj CRT přijímač pomalu dosluhuje tak je čas na obměnu. Rozměr 127 cmCena do 25000,- vzhledem k vývoji více prostě dávat nechci.Asi plasma (z Ledek mě bolí oči)Panasonic v této relaci nic moc design, značka ale nejsympatičtější, LG vypadá dobře, je dobře vybavené, ale značka pocitově ve mě nevyvolává důvěru..Samsung vzhledem k dobré pověsti je asi správný kompromis např. PS 50C5500Máte někdo jiný zaručený tip :-)? Díky
Návštěvník Kamil Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 LG jsem měl monitor, mám vhs+dvd a plazmu, vše naprosto bez problémů.
miccalek Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Pánové a znalci této problematiky váš názor a radu...... Můj CRT přijímač pomalu dosluhuje tak je čas na obměnu. Rozměr 127 cm Cena do 25000,- vzhledem k vývoji více prostě dávat nechci. Asi plasma (z Ledek mě bolí oči) Panasonic v této relaci nic moc design, značka ale nejsympatičtější, LG vypadá dobře, je dobře vybavené, ale značka pocitově ve mě nevyvolává důvěru.. Samsung vzhledem k dobré pověsti je asi správný kompromis např. PS 50C5500 Máte někdo jiný zaručený tip :-)? Díky Já mám 14 dní LG 50pk550 a je to prímovní telka! Koupil jsem si ji s pětiletou zárukou za nějakých 23 tisíc. Čumím na ni za 2 metrů a je to neuvěřitelný zážitek (pro ty, kteří jsou zvyklí hledět ze tří metrů na 4:3 72cm). Naštěstí mám TV jen na fullHD filmy, takže nemusím řešit špatný obraz (to bych asi ze dvou metrů oslepl).
jartop Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Za ty prachy neuděláš chybu ani s jednou z uvedených značek...
Beladona Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Díky za názory......je pravda, že v dnešní překotné době si tyto spotřebiče stejně člověk kupuje na cca 5-7 letnež nás vývoj a marketing přesvědčí o dalších nezbytnostech bez kterých nemůžeme žít...:-)proti LG samozřejmě nic nemám, jsem jenom ještě trochu totalitně v zajetí značek i u spotřební elektronikycož už asi dnes dávno neplatí....:-))
abbot Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Chtěl bych vás požádat o radu , rád bych v krátkym horizontu koupil TV, ale moc se v tom nevyznám a nerad bych utrácel víc než je potřeba. První představa byla LCD s USB okolo 80 cm do 10ooo,-, s tim, že LEDky jsou mimo moje možnosti. Teď sem narazil na nějaký reklamní letáky, kde nabízejí LED Samsung UE32C4000 okolo 12ooo,- respektive UE32C5000 okolo 135oo,- popřípadě ještě Philips 32PFL5605H taky okolo 135oo,- Vyplatí se investovat do low end LED ? Je nějaký rozdíl v přijímání signálu ? (mám jen pokojovou anténu), Je tam nějaký rozdíl v kvalitě a obrazu ? Předem moc děkuju za jakýkoliv tipy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se