Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

post-1887-0-31381600-1411136516_thumb.jpg

spominany test najdes v Stereu 7/2014

celkom to chvalia!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

uplne ze najsuper je Sony HT-ST3, ze velky zvuk....

ja to nepoznam osobne, ale chvalia to az neuveritelne, ale ked vidim tie repraciky...

post-1887-0-33009400-1411137025_thumb.jpg

Odesláno

Cekal jsem hodne, ale obraz VT60 prekonava veskere ocekavani. Ve vsech ohledech uchvatny, ale vypichnu hloubku sceny. A to zatim koukam jen na satelitni HD vysilani. Nevim co bude za sok az si zitra pustim bluray disk

Syn dnes zapinal prevod z 2D do 3D a kupodivu ta ficura facha velmi slusne

Hry na PS3 dokonale

Nelituju jedine koruny ani kilometru z tech 500 co jsem vcera ujel

Odesláno

No záleží jak kde - zkoušel jsem to u hokeje a pocit "jakobyhloubky" tam je, ale že bych na to musel čumět s brýlema celý den to néééé....

Odesláno
  V 20. 9. 2014 v 9:38, Gustaf napsal:

prave ze neda..ani chvilku. dava to uplne jinej rozmer. vse je prehazeny pres sebe a vystupujou uplnejiny veci. proste maglajz v obraze

Gusto budu ti oponovat.. ledky maj znatelně hnusnější konverzi jak ledky nebo 4k tv..na tom VTčku to bude v poho koukatelný..

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 21. 9. 2014 v 7:02, FrantisekH napsal:

Gusto budu ti oponovat.. ledky maj znatelně hnusnější konverzi jak ledky nebo 4k tv..na tom VTčku to bude v poho koukatelný..

no nejak nam to tu komplikujes?.. (. ledky maj znatelně hnusnější konverzi jak ledky?)

Odesláno (upraveno)

samozřejmě jsem myslel NEOPDP panely..

Tedy NEOPDP mají lepší výstupy z konverze než LED, ono celkově PDP panely mají  pro mě přirozenější obraz

Upraveno uživatelem FrantisekH
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

suhlasim!

ja sice tu vlnu 3D nejak neriesim, zatial ma to vobec nechytilo...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 19. 9. 2014 v 9:55, Duke650 napsal:

@Wizard-ov: Novou telku jsem ještě neslyšel, ale preventivně mám vyhlídnuto toto http://www.areadvd.de/hardware/2013/panasonic_sc_htb170.shtml

No já jsem taky příznivcem plazmy, v lednu jsem kupoval novou Vieru (třetí, ale první s reprem vzadu) a jsem zklamán zvukem. Vzhledem k umístění TV odpadá použití sloupů, jako jedinou možnost vylepšení zvuku vidím v použití soundbaru. Máte někdo zkušenost a můžete poradit? Ideální by byl Panasonic, min. 2 HDMI vstupy. Díky.

ja som ti slubil, ze pozriem v Stereu vychvalene soundbary a neskor som ti sem prekopiroval nejake testy...

niece take si myslel?

Odesláno (upraveno)

Máš mít předzesilovač se samostatným nastavením citlivosti jednotlivých vstupů. ;) Jinak já tahám zvuk že satelitu a tam je úroveň srovnatelná s CD a s PS3.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...