Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

heh,

Hd pres satelit
youtube pres wifi
dvd

blurayplayer
hry pres ps2 a ps3 a ps4
neSpokojeny parchant:-)  (lebo vecne vymyslam ftakoviny a zmeny)

Odesláno (upraveno)

tak to mě napadá ještě jedna zásadní věc.. malá velikost..

navíc některý telky umí nahrávat jen na HDD flash paměti pro nahrávání nepodporujou ..

Upraveno uživatelem FrantisekH
  • po 3 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

musím se podělit :

máme (měli) jsme v ložnici takovou malinkatou TV Thompson (manželčina za svobodna) ..... já se na TV vlastně skoro vůbec nedívám a když už, tak z postele

noa tak si už měsíc říkám .... ty vole dyť na to malou mrchu vůbec nevidíš ..... pořídíme něco většího

zadání (moje) znělo ... 100 až 110 cm .... kdyby byl nějakej ten internet ať to vyzkoušíme a primárně na tý televizi ve standby režimu nesmí nic svítit  - nic jinýho nepotřebujeme

(Thompson to měl zamalovaný černou fixou, stál před tím nějaký předmět a stejně to panímámu rušilo)

navštívil jsem dva elektroworldy a datarty ....... první dvě návštěvy jsem přednesl co všechno chci a druhé dvě návštěvy jsem chtěl už jenom tu zhaslou diodu ...... prej že taková TV neexistuje a tak trochu sem tam působil jako blázen ..... ¨¨

říkám si to není možný, protože to na sharpu co máme ve vobýváku nesvítí, respektive de nastavit

tak jedu do třetího worldu, a obsluze říkám .... vezměte ovladače a jdem vypínat TV ..... koukal na mně oprávněně jak na vola, a šel ...... tak sme ty TV vyřadily z provozu a co vám budu povídat ..... nic .... všude svítěj kontrolky a že prej to vypnout nejde

no ....... TV už je doma ..... standby má tři režimy včetně vypnutí, ale byla to fuška

neš sem to dopsal, tak přišla paní z roboty a, že sem debil páč se kouká jenom na jeden seriál a teletele a že je to prej moc velký

du si dát becherovku

Odesláno
  V 7. 11. 2014 v 14:31, YPO napsal:

musím se podělit :

máme (měli) jsme v ložnici takovou malinkatou TV Thompson (manželčina za svobodna) ..... já se na TV vlastně skoro vůbec nedívám a když už, tak z postele

noa tak si už měsíc říkám .... ty vole dyť na to malou mrchu vůbec nevidíš ..... pořídíme něco většího

zadání (moje) znělo ... 100 až 110 cm .... kdyby byl nějakej ten internet ať to vyzkoušíme a primárně na tý televizi ve standby režimu nesmí nic svítit  - nic jinýho nepotřebujeme

(Thompson to měl zamalovaný černou fixou, stál před tím nějaký předmět a stejně to panímámu rušilo)

navštívil jsem dva elektroworldy a datarty ....... první dvě návštěvy jsem přednesl co všechno chci a druhé dvě návštěvy jsem chtěl už jenom tu zhaslou diodu ...... prej že taková TV neexistuje a tak trochu sem tam působil jako blázen ..... ¨¨

říkám si to není možný, protože to na sharpu co máme ve vobýváku nesvítí, respektive de nastavit

tak jedu do třetího worldu, a obsluze říkám .... vezměte ovladače a jdem vypínat TV ..... koukal na mně oprávněně jak na vola, a šel ...... tak sme ty TV vyřadily z provozu a co vám budu povídat ..... nic .... všude svítěj kontrolky a že prej to vypnout nejde

no ....... TV už je doma ..... standby má tři režimy včetně vypnutí, ale byla to fuška

neš sem to dopsal, tak přišla paní z roboty a, že sem debil páč se kouká jenom na jeden seriál a teletele a že je to prej moc velký

du si dát becherovku

až si dáš becherovčičku nebo dvě, prozradíš nám, co je to za typ (ta tv)? Docela by mně to zajímalo.

Odesláno
  V 7. 11. 2014 v 14:45, YPO napsal:

jo na to sem zapomněl v tom záchvatu

KDL-42W706

díky

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 7. 11. 2014 v 17:47, Gustaf napsal:

na moji LG ve stand by rezimu sviti logo a jde to bezproblemu vypnout. tak nevim,asi prodejci nejsou dost informovani

no tak není to moc běžný požadavek, kterej se na tu informační ceduli nepíše ..... taky bych asi neznal 50 vystavenejch televizí do šroubku

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 7. 11. 2014 v 18:04, YPO napsal:

no tak není to moc běžný požadavek, kterej se na tu informační ceduli nepíše ..... taky bych asi neznal 50 vystavenejch televizí do šroubku

Vypnuti vsech diod na pristroji je celkem casty pozadavek lidi co znam. Rekl bych ze v 80% televizi je tato volba pristupna v servisnim menu, do ktereho je obvykle nejaky zpusobem lehce zkomplikovany pristup. Malo ktery prodavac to bohuzel zna. Po hodince venovane hledani na internetu se clovek dozvi o konkretnim vyrobku mnohem vic, nez od prodavace na prodejne.

Pokud selze deaktivace v servisnim menu, pak se daji diody vzdycky prelepit nejakou cernou nalepkou. Na netu sem i videl specialni nalepky urcene presne pro tento ucel.

Odesláno

Jovani zkus Sencor SMP 9000 PRO. Není to můj první přehrávač, ale je absolutně nejlepší ze všech, které jsem měl. Musím upozornit, že nepoužívám hdd bay v přehrávači, ale filmy tahám z NASu. Každopádně myslím, že na funkci to nebude mít vliv.

Odesláno

Mám doma televizi, která je sice Full HD, ale je tzv. hloupá. Zvažoval jsem proto o koupi nové chytré televize, ale zjistil jsem, že existují smart TV boxy, které vlastně z hloupé televize udělají za pár korun chytrou.

Našel jsem jeden takový třeba od značky Evolveo, ale četl jsme o něm rozporuplné reference.

Máte někdo zkušenosti s těmi smart TV boxy? Doporučili byste je ke koupi, popř. který konkrétní?

Chtěl bych časové nahrávání z DVB-T (ideálně 2 tunery), HbbTV, použitelný internetový prohlížeč a wi-fi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...