Duke650 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Hd pres satelityoutube pres wifidvdblue ray pres ps3Spokojeny parchant:-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 heh,Hd pres satelityoutube pres wifidvdblurayplayerhry pres ps2 a ps3 a ps4neSpokojeny parchant:-) (lebo vecne vymyslam ftakoviny a zmeny)
Duke650 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Do pérdele nevíte někdo jak naformátovat flashku pro nahrávání vysílání, aby Panasonic nehlásil "Toto medium neni podporovano" ??? Měl jsem FAT32, exFAT.. už nevím co dál
FrantisekH Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 musíš naformátovat přímo v telce, flashka pak není použitelná v pc tak bacha
Duke650 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 No právě - strčím do telky prázdnou flashku 8GB, přes DO navolím příkaz Formátovat a hodí to tu hlášku.
FrantisekH Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 (upraveno) tak to mě napadá ještě jedna zásadní věc.. malá velikost.. navíc některý telky umí nahrávat jen na HDD flash paměti pro nahrávání nepodporujou .. Upraveno 19. října 2014 uživatelem FrantisekH
Duke650 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Jo čím větší tím lepší :-)Manuál je napsaný tak mazaně, že by se jeden domníval "jo, nahrává na HDD i na flash"...
mondeo2 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 jo ta malá velikost je zásadní, to mi píše Sonka taky, při přehrávání je jí to jedno ale u nahrávání chce víc než 8 giga
Návštěvník YPO Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 musím se podělit : máme (měli) jsme v ložnici takovou malinkatou TV Thompson (manželčina za svobodna) ..... já se na TV vlastně skoro vůbec nedívám a když už, tak z postele noa tak si už měsíc říkám .... ty vole dyť na to malou mrchu vůbec nevidíš ..... pořídíme něco většího zadání (moje) znělo ... 100 až 110 cm .... kdyby byl nějakej ten internet ať to vyzkoušíme a primárně na tý televizi ve standby režimu nesmí nic svítit - nic jinýho nepotřebujeme (Thompson to měl zamalovaný černou fixou, stál před tím nějaký předmět a stejně to panímámu rušilo) ******************************************************************* navštívil jsem dva elektroworldy a datarty ....... první dvě návštěvy jsem přednesl co všechno chci a druhé dvě návštěvy jsem chtěl už jenom tu zhaslou diodu ...... prej že taková TV neexistuje a tak trochu sem tam působil jako blázen ..... ¨¨ říkám si to není možný, protože to na sharpu co máme ve vobýváku nesvítí, respektive de nastavit tak jedu do třetího worldu, a obsluze říkám .... vezměte ovladače a jdem vypínat TV ..... koukal na mně oprávněně jak na vola, a šel ...... tak sme ty TV vyřadily z provozu a co vám budu povídat ..... nic .... všude svítěj kontrolky a že prej to vypnout nejde ****************************************************************** no ....... TV už je doma ..... standby má tři režimy včetně vypnutí, ale byla to fuška ******** neš sem to dopsal, tak přišla paní z roboty a, že sem debil páč se kouká jenom na jeden seriál a teletele a že je to prej moc velký ******* du si dát becherovku
Frostie Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 V 7. 11. 2014 v 14:31, YPO napsal: musím se podělit : máme (měli) jsme v ložnici takovou malinkatou TV Thompson (manželčina za svobodna) ..... já se na TV vlastně skoro vůbec nedívám a když už, tak z postele noa tak si už měsíc říkám .... ty vole dyť na to malou mrchu vůbec nevidíš ..... pořídíme něco většího zadání (moje) znělo ... 100 až 110 cm .... kdyby byl nějakej ten internet ať to vyzkoušíme a primárně na tý televizi ve standby režimu nesmí nic svítit - nic jinýho nepotřebujeme (Thompson to měl zamalovaný černou fixou, stál před tím nějaký předmět a stejně to panímámu rušilo) ******************************************************************* navštívil jsem dva elektroworldy a datarty ....... první dvě návštěvy jsem přednesl co všechno chci a druhé dvě návštěvy jsem chtěl už jenom tu zhaslou diodu ...... prej že taková TV neexistuje a tak trochu sem tam působil jako blázen ..... ¨¨ říkám si to není možný, protože to na sharpu co máme ve vobýváku nesvítí, respektive de nastavit tak jedu do třetího worldu, a obsluze říkám .... vezměte ovladače a jdem vypínat TV ..... koukal na mně oprávněně jak na vola, a šel ...... tak sme ty TV vyřadily z provozu a co vám budu povídat ..... nic .... všude svítěj kontrolky a že prej to vypnout nejde ****************************************************************** no ....... TV už je doma ..... standby má tři režimy včetně vypnutí, ale byla to fuška ******** neš sem to dopsal, tak přišla paní z roboty a, že sem debil páč se kouká jenom na jeden seriál a teletele a že je to prej moc velký ******* du si dát becherovkuaž si dáš becherovčičku nebo dvě, prozradíš nám, co je to za typ (ta tv)? Docela by mně to zajímalo.
Návštěvník YPO Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 jo na to sem zapomněl v tom záchvatu KDL-42W706
Frostie Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 V 7. 11. 2014 v 14:45, YPO napsal: jo na to sem zapomněl v tom záchvatu KDL-42W706díky
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 na moji LG ve stand by rezimu sviti logo a jde to bezproblemu vypnout. tak nevim,asi prodejci nejsou dost informovani
Návštěvník YPO Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 V 7. 11. 2014 v 17:47, Gustaf napsal: na moji LG ve stand by rezimu sviti logo a jde to bezproblemu vypnout. tak nevim,asi prodejci nejsou dost informovanino tak není to moc běžný požadavek, kterej se na tu informační ceduli nepíše ..... taky bych asi neznal 50 vystavenejch televizí do šroubku
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 to je jasny,ale myslim, ze ted je to vse na jedno kopyto...takze kdyz to jde u jedny od nejake znacky, tak to pujde i u ostatnich
jovani Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 poradte nejaky prehravac miesto WD TV Live 1st Gen.
efreeti Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 V 7. 11. 2014 v 18:04, YPO napsal: no tak není to moc běžný požadavek, kterej se na tu informační ceduli nepíše ..... taky bych asi neznal 50 vystavenejch televizí do šroubku Vypnuti vsech diod na pristroji je celkem casty pozadavek lidi co znam. Rekl bych ze v 80% televizi je tato volba pristupna v servisnim menu, do ktereho je obvykle nejaky zpusobem lehce zkomplikovany pristup. Malo ktery prodavac to bohuzel zna. Po hodince venovane hledani na internetu se clovek dozvi o konkretnim vyrobku mnohem vic, nez od prodavace na prodejne. Pokud selze deaktivace v servisnim menu, pak se daji diody vzdycky prelepit nejakou cernou nalepkou. Na netu sem i videl specialni nalepky urcene presne pro tento ucel.
wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Jovani zkus Sencor SMP 9000 PRO. Není to můj první přehrávač, ale je absolutně nejlepší ze všech, které jsem měl. Musím upozornit, že nepoužívám hdd bay v přehrávači, ale filmy tahám z NASu. Každopádně myslím, že na funkci to nebude mít vliv.
FraK Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Mám doma televizi, která je sice Full HD, ale je tzv. hloupá. Zvažoval jsem proto o koupi nové chytré televize, ale zjistil jsem, že existují smart TV boxy, které vlastně z hloupé televize udělají za pár korun chytrou.Našel jsem jeden takový třeba od značky Evolveo, ale četl jsme o něm rozporuplné reference. Máte někdo zkušenosti s těmi smart TV boxy? Doporučili byste je ke koupi, popř. který konkrétní? Chtěl bych časové nahrávání z DVB-T (ideálně 2 tunery), HbbTV, použitelný internetový prohlížeč a wi-fi.
Tomas_2002 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Mám jen zkušenost s chytrou televizí a přijde mi to úplně na nic :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se