African Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Trochu mě to 3D pohltilo, no nekupte to za 99, pamatuji přesně tyto za tisícovku :-) Tak už chladím Chardonay z Jihoafrické a večer se tam mrkneme z brejlema do parku, to jsou dneska vynálezy, by děda kterej už je přes dvacet let kožak koukal, kdyby ho dnes nějakým kouzlem probudili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Kluci, včera jsem dal ve 3D Gravitaci s Georgem a řeknu Vám, musel jsem dělat přestávky. Když jsem to doukoukal, tak jsem pak ještě půl hodiny po baráku našlapoval jak čáp Vám to nevadí? Jako zážitek z filmu super, ale fakt jsem to pak rozdejchával"jo, Gravitace dobrá...ale poslední dobou film super na efekty byl Terminator Genesis...tak vyzkoušej ;-) Samozřejmě ty přirodpisný jsou tak super udělaný....Já dnes mám v plánu Antmana ve 3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Ok, dám na tebe a objednám si je, dík za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Chlopi potrebujem radu. Telka 55 palec do 1000 e sony s android či Samsung? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Mám 55 smart Philips s androidem a zklamání ze smart funkcí, znova bych raději volil blbou tv plus Raspberry nebo s nějakým media centrem - pomalé reakce, občas to spadne, po zapnutí pár minut čekat než začne reagovat na ovládání (než se android načte), nějaký konflikty ve wifi síti, prostě dost málo smart ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 hmm. kua. Takže radšej lacnejšie a dokúpiť skrinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Určitě, Tv jsou přecpané a pak nestíhají. Je jedno o jakou jde značku. V touze uhnat zákazníka budou za chvilku i vařit. Hlavně si pohlídat panel !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Babička má starou šedesát úhlopříčku telku, jela na nákupy, tak jsem zvědav jestli si večer všimne, jdu rychle potají zapojovat :-) A může surfovat, cha cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Bude nadávat, že byla na tamtu zvyklá a pěkně ukazovala a tohle je celý rozplizlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Bude nadávat, že byla na tamtu zvyklá a pěkně ukazovala a tohle je celý rozplizlý Přesně, už to slyším :-) Možná si ji budu muset i zabalit a odvézt a babka bude mít zkažený večer, chi chi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Na tohle bacha. Udělali jsem to podobně, babča dostala novou metrovku a stejně si to pouští v nějakém menu, takže obraz vyplňuje asi jen 3/4 obrazovky a zbytek má ikony. Prej jí z velkýho obrazu bolí oči. Takže výhoda žádná, jen desítka v zadeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Doufám, že jednou nebudeme stejný. Nerad bych se jednou dožil toho, až děcka dotáhnou Hubloty a já jim naštvaný řeknu, že budu radši nosit stejně ty moje Casia, protože tam lépe vidím kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 (upraveno) Tak dobře to dopadlo, babka nadšesná, sice bude používat asi 1% funkcí a to power, volume a kanály ale obraz se jí hodně líbí Co ale můžu říct narovinu, to ovládání u LG oproti Panasonicu co mám doma je něco hrůzostrašného, převedení karty ze skylinku do tv ze settopboxu a následné seřízení programů jen pro silné povahy, doporučuji si k této akci připravit minimálně dva neuroly. Domů bych ji nechtěl ani zadarmo, tak nějak, všechno pomalý, málo intuitivní, prostě dost divný, je z toho cítit Korejec. Ale na druhou stranu jako obraz super, ten se mi líbí a u tv je to důležité, babce to bude bohatě stačit. Upraveno 27. května 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 (upraveno) ovládání lg s magic kontrol je úplně super. kartu na skylink mám přímo zasunutou v TV, takže žádnej problém. a to už má 3 roky;) Upraveno 29. května 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 ovládání lg s magic kontrol je úplně super. kartu na skylink mám přímo zasunutou v TV, takže žádnej problém. a to už má 3 roky;) Ladění toho skylinku v tv je jedna velká hrůza, dokonce mě předtím varoval i prodavač a podsouval Samsunga. Ale co, dělá se to jednou, dvakrát do roka, ale ostatní tv jsou opravdu v ovládání o poznání dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 já nevím...naši měli Samsung a ovládání hrůza. nm než člověk na něco ovladačem najel v menu, tak to byl 3x prehmat. u lg to mám jako ukazovátko a myš....najedu, kliknu a hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Tak je pravda, že jsem u ní strávil pouze dvě hodiny a jde jen asi o zvyk. Jinak ale spokojenost, obraz má pěkný a babce se líbí, to se počítá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Tak je pravda, že jsem u ní strávil pouze dvě hodiny a jde jen asi o zvyk. Jinak ale spokojenost, obraz má pěkný a babce se líbí, to se počítá :-) a to je hlavní..že se babce líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Kolegove, potreboval bych poradit s vyberem 65" telky. Urcite chci plochou, ne zahnutou. Designove se mi libi tenke modely od Sony, ale jsou o dost drazsi nez treba Philips. Philipska, co mam ted, je dost pomala v menu, ale da se s tim nejak zit. Vsude se to hemzi 800 Hz a 1200 Hz, ale zde jsem se docetl, ze to neni tak uplne pravda. Jak poznam, kolik ma ta bedna doopravdy Hz? Pozorovaci uhel neresim, kvalitu obrazu ano. Nechci, aby to bylo rozmazany. Ma nekdo cerstvou zkusenost s 65"? Muzete doporucit konkretni model, se kterym jste spokojeni? Diky moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Jako filmař jsem zároveň i milovník super obrazu a o tyhle věcičky se dost zajímám, protože finální vyznění obraz u svých projektů hodně řeším. Co se týká telky, tak jsem naštěstí ještě stihnul před 3 lety koupit Neo Plazmu od Panasonicu, než to přestali vyrábět. Žádná dnešní LED TV se kvalitní plazmě absolutně nevyrovná co se týká barevné přirozenosti, lehkosti zobrazení kadence pohybu a jak filmaři říkají "organičnosti" obrazu, který připomíná právě přesně to co vidím v kině na plátně. Doufám že mně tahle TV vydrží co nejdýl, protože 4K TV na které jsem se měl možnost dívat, mě zatím vůbec neoslovují. Obraz je až tak ostrý a detailní, že prostě NEODPOVÍDÁ skutečnosti.Nevím jestli je to jen můj subjektivní názor, nebo jsem zatím viděl jen blbě nastavený TV, ale obraz vyloženě tahá za oči, tím jak je přebarvený, nasaturovaný a napálený co se týká právě té ostrosti.Řekl bych, že 4K má smysl jen u opravdu velkých rozměrů a to možná ještě mnohem víc než 65". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se