Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Triko bych asi nevynosil, ale do kšiltovky klidně půjdu, můžete se mnou počítat. Za mě - klasická černá s bílým logem. Alespoň trochu kvalitní, ne takové ty reklamní šmejdy.

Tak jdem na to:

1) dawe009

Odesláno
Triko bych asi nevynosil, ale do kšiltovky klidně půjdu, můžete se mnou počítat. Za mě - klasická černá s bílým logem. Alespoň trochu kvalitní, ne takové ty reklamní šmejdy.

Tak jdem na to:

1) dawe009

Za mě taky. Ale nechci to tu plevelit, založíme vlákno?

Odesláno
Za mě taky. Ale nechci to tu plevelit, založíme vlákno?

Pokud to bude Baker považovat za vhodné, založí jej sám, já bych mu do toho nekecal. Ještě ani nevíme, že do toho opravdu chce jít :)

Odesláno

kšiltovka:

1) dawe009

2) kibi

3) Olousek

4) lib

5) jorix

6) muffik

Bakere zkus sem hodit nějaké návrhy, ať alespoň matně tušíme, do čeho se to vlastně hlásíme a kvůli čemu se můžeme hezky porafat ;)

Odesláno (upraveno)

kšiltovka:

1) dawe009

2) kibi

3) Olousek

4) lib

5) jorix

6) muffik

7) SRSONOR

8) Quasar007

edit: SRSONOR byl rychlejší při ukládání...

Upraveno uživatelem Quasar007
Odesláno
Pokud to bude Baker považovat za vhodné, založí jej sám, já bych mu do toho nekecal. Ještě ani nevíme, že do toho opravdu chce jít :)

Klidne zalozte vlakno, nemam s tim problem, v nejhorsim to pujde do ztracena, jako vic akci zde.

Odesláno

Dneska jsem se konecne dokopal protahnout auto myckou a tak jsem hned umistil samolepku:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rád bych se zeptal - nezbyla, prosím, někomu náhodou nějaká samolepka, kterou nepotřebuje? Nějak jsem to prošvihl a teď bych si rád rval vlasy, ale skoro žádné nemám, tak jsem zcela bezradný. Díky pavča.

Odesláno
Rád bych se zeptal - nezbyla, prosím, někomu náhodou nějaká samolepka, kterou nepotřebuje? Nějak jsem to prošvihl a teď bych si rád rval vlasy, ale skoro žádné nemám, tak jsem zcela bezradný. Díky pavča.

Posledni dva kusy, odlozeny pro jednoho clena, ktery se neozyva, zkus se pripomenout koncem pristiho tydne, jeste mu dam cas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...