gougy Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Poslušně hlásím, že nalepeno a děkuji Bakerovi za organizaci dalšího prima fóru na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Hele chlapi, co sem dávat fotky těch samolepek na autě? Jen tak pro zajímavost. Chci se inspirovat, kam jí nalepit, až dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Hlavně 01:50 je ten správný čas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Chtělo by to nějakého vzora :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Dnes dorazily...DEKUJI VSEM CO SE O TO POSTARALI!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Tak mi taky dorazila záhadná obálka z Ostravy. Děkuju sectovi. Vypadá to super. Zítra nalepím na auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 (upraveno) Taky musím poděkovat,už jsou na autech. Upraveno 18. května 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 (upraveno) Děkuji za zásilku! A teď jenom, kam je nalepit? Upraveno 18. května 2012 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Dakujem chlapci, loga su uz u brata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Ahoj, nějak mi tohle vlákno uteklo. Je ještě samolepka k mání? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Už je také mam. Díky organizátorům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Chronomag v Klatovech ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Všichni si tady lepí to pojebané logo a já si tak můžu na ty zadní dveře jeťáka tak leda flusnout... Kdo má knihu přání a stížností od tohoto podniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nebreč maroshu, mám ho pro Tebe já. Zítra jsem v Praze, ale ve středu si zavoláme a logo předáme, případně i nalepíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 auta jsou špinavá, tak aspoň tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nebreč maroshu, mám ho pro Tebe já. Zítra jsem v Praze, ale ve středu si zavoláme a logo předáme, případně i nalepíme Se muší dát vědět, holt no. Pak bývá marosh z Kurviné nerudný. Tak nějak ve středu si to naplánujeme teda, no. Mám nějakou cestu do O-vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 auta jsou špinavá, tak aspoň tak Hm, špatné Tome, pořád špatné, ten Tvůj ksicht to nijak nevylepšilo. Ale už sis na to zvyknul, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Sem to taky tak nějak přehlídnul....Kdyby se ještě nějaká kolečka našla, potřebuju tak 5ks. Kubson, Z a já...prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se