Milis Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 5:10 mrkni se trochu na to CHRONO ono je to nečitelný to C je E EHRON pokud to ještě trochu učešeš (je to podle mě moc ukecaný) tak to bude super. (jen můj názor) To jsou právě ty komplikace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Safryš, jak na to koukám, tak jsem ten návrh o vypuštění korunky asi přehnal, něco chybí, ta původní byla ale taková divná hciq : to první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Milis: To mě těší, ale budu rád, když se zapojí i ostatní s návrhy, třeba vytvoříme ještě něco lepšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Já mám komplikace s termínem a mám prudící tak sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Sry pánové nemám na to vůbec čas, takže jen takové odreagování. Hezké, profesionalita a dobré nápady se tomu nedají upřít. Já bych volil obrázek první. A pak, ač tam není žádný motiv hodinek, se mi líbí ten poslední. U toho prvního mi ta dlouhá ručička evokuje "Jáma a kyvadlo". Úplně pod ní vidím toho nešťastníka... Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2007 Tak jo, ta textová loga jsou fajn (naposledy 5:10). Hodně se mi líbí to černobílé, je takové strohé, to já rád. To červené mi přijde už moc "výtvarné"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Mně se moc líbí tohle od hcig ( je to prostě machr ) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Sry pánové nemám na to vůbec čas, takže jen takové odreagování. K tomu není co říct. Profesionál se pozná na první pohled. Těžko vybírat, všechny jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Moc se mi líbí hciq poslední logo a pak původní Skyridera šedočerné, s obyčejnými ručičkami. Uvažovali jsme o velikosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Návrh od HCIQ je fajny, ale ... když pomineme význam chrono, není tu prvek spojující nás s hodinkama, zrovna tak by to mohlo být logo pro prací prášek (bez urážky, myslím to tak, že je univerzální), chtělo by to ještě udělat krok blíž k hodinkám ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Mě se líbí to šedé od Tazatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 jsem pro tazateluv navrh, cas za pet minut tri a hranaty rucicky a korunka, jak v puvodnim navrhu... asi takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Jsem pro původní nesmělý návrh Skyraidera. Ručky bych klidně nechal tam, kde jsou - za pět minut čtvrt na šest, nebo třeba 17.10 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 jsem pro tazateluv navrh, cas za pet minut tri a hranaty rucicky a korunka, jak v puvodnim navrhu... asi takhle... Bezva, jsem pro, zvláště v té černobílé variantě to vypadá velmi elegantně. (Malá provokace: nebylo by vhodné dát - s ohledem na politickou situaci - čas za pět dvanáct? Nebo možná pět PO dvanácté -- Ale prosím moc nerozvádět, byl to spíš povzdech...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 no to je super nápad!!! přesípací hodiny ...... :-) v kulatém ciferníku a polepíme republiku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyraider Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Finál update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Skyraider: Čím dál lepší, ta o trošku širší korunka bylo to správné řešení co tomu chybělo. Jen doladit barevné provedení, popřípadě někam umístit webovou adresu a je hotovo. Dávám Ti deset bodů z devíti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Mně se líbí ta tazatelova úprava, hodinky s řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Mně se líbí ta tazatelova úprava, hodinky s řemenem. Souhlasím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2007 Skyraider : Paráda, jen bych možná celý to logo umístil na to pozadí trošku asymetricky, ale jinak moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se