Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
5:10

mrkni se trochu na to CHRONO ono je to nečitelný to C je E EHRON pokud to ještě trochu učešeš (je to podle mě moc ukecaný) tak to bude super. :) (jen můj názor)

To jsou právě ty komplikace! :D

Odesláno

Safryš, jak na to koukám, tak jsem ten návrh o vypuštění korunky asi přehnal, něco chybí, ta původní byla ale taková divná

hciq : to první

Odesláno

Milis: To mě těší, ale budu rád, když se zapojí i ostatní s návrhy, třeba vytvoříme ještě něco lepšího ;)

Odesláno
Sry pánové nemám na to vůbec čas, takže jen takové odreagování. :)

Hezké, profesionalita a dobré nápady se tomu nedají upřít.

Já bych volil obrázek první.

A pak, ač tam není žádný motiv hodinek, se mi líbí ten poslední.

U toho prvního mi ta dlouhá ručička evokuje "Jáma a kyvadlo". Úplně pod ní vidím toho nešťastníka... Paráda!

Odesláno

Tak jo, ta textová loga jsou fajn (naposledy 5:10).

Hodně se mi líbí to černobílé, je takové strohé, to já rád.

To červené mi přijde už moc "výtvarné"...

Odesláno
Sry pánové nemám na to vůbec čas, takže jen takové odreagování. :)

K tomu není co říct. Profesionál se pozná na první pohled. Těžko vybírat, všechny jsou perfektní.

Odesláno

Moc se mi líbí hciq poslední logo a pak původní Skyridera šedočerné, s obyčejnými ručičkami. Uvažovali jsme o velikosti?

Odesláno

Návrh od HCIQ je fajny, ale ... když pomineme význam chrono, není tu prvek spojující nás s hodinkama, zrovna tak by to mohlo být logo pro prací prášek (bez urážky, myslím to tak, že je univerzální), chtělo by to ještě udělat krok blíž k hodinkám ... .

Odesláno
jsem pro tazateluv navrh, cas za pet minut tri a hranaty rucicky a korunka, jak v puvodnim navrhu... asi takhle...

Bezva, jsem pro, zvláště v té černobílé variantě to vypadá velmi elegantně.

(Malá provokace: nebylo by vhodné dát - s ohledem na politickou situaci - čas za pět dvanáct? Nebo možná pět PO dvanácté :D -- Ale prosím moc nerozvádět, byl to spíš povzdech...)

Odesláno

Skyraider: Čím dál lepší, ta o trošku širší korunka bylo to správné řešení co tomu chybělo. Jen doladit barevné provedení, popřípadě někam umístit webovou adresu a je hotovo. Dávám Ti deset bodů z devíti :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...