Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Máš snad problém s tím, že jsem vyjádřil svůj názor? O reklamě nepadlo předem ani slovo, měl jsem za to, že jsem za loga a práci s nimi spojenou zaplatil. Pokud byla cena nějakým způsobem podhodnocená, neměl jsem na to žádný vliv.

Navíc to pro mě byla akce organizovaná soukromou osobou zde na fóru, o Strapshopu jsem si zmínky nevšiml.

Tak já s tím mám také problém, aby ti kvůli jedné vizitce nepraskla cévka....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi zažaluji Chronoshop, že mi přibalili do balíku s hodinkami nevyžádané letáky a prospekty na další hodinky OMG :death: ... jo a Seiya si mi taky dovolil poslat katalog Seiko - no prostě hrůza.

Pořád někteří (zřejmě doposud prakticky všichni) nechápou, co jsem se tím snažil sdělit a co jsem psal v předchozích příspěvcích a neustále mají potřebu se na toto téma vyjadřovat, resp. div ne mi zakazovat se svobodně vyjádřit. Než se celé toto rozohnilo, pouze jsem zmínil, že mě, na rozdíl od obsahu zásilky (loga) už tolik nepotěšila přiložená reklama, toť bylo vše.

Pokud to tobě nevadí, nebo tě to naopak těší, to je naprosto v pořádku, je to tvoje věc. Já reklamy - letáky, prospekty a další věci nesnáším a opět - je to přece moje věc, ne?

Odkaz ke komentáři

Pokud máš problém s mým vyjádřením názoru (se kterým nesouhlasíš), zřejmě jsi komunista, nebo něco příbuzného.

Jo, teď jsi to trefil... :goof: .... snad brzy dozraješ....já s tvým flamem končím... :king:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...