Tondaa73 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Máš snad problém s tím, že jsem vyjádřil svůj názor? O reklamě nepadlo předem ani slovo, měl jsem za to, že jsem za loga a práci s nimi spojenou zaplatil. Pokud byla cena nějakým způsobem podhodnocená, neměl jsem na to žádný vliv.Navíc to pro mě byla akce organizovaná soukromou osobou zde na fóru, o Strapshopu jsem si zmínky nevšiml.Tak já s tím mám také problém, aby ti kvůli jedné vizitce nepraskla cévka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Tak já s tím mám také problém, aby ti kvůli jedné vizitce nepraskla cévka.... Pokud máš problém s mým vyjádřením názoru (se kterým nesouhlasíš), zřejmě jsi komunista, nebo něco příbuzného. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Riotstarterr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Asi zažaluji Chronoshop, že mi přibalili do balíku s hodinkami nevyžádané letáky a prospekty na další hodinky OMG ... jo a Seiya si mi taky dovolil poslat katalog Seiko - no prostě hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Asi zažaluji Chronoshop, že mi přibalili do balíku s hodinkami nevyžádané letáky a prospekty na další hodinky OMG ... jo a Seiya si mi taky dovolil poslat katalog Seiko - no prostě hrůza. Pořád někteří (zřejmě doposud prakticky všichni) nechápou, co jsem se tím snažil sdělit a co jsem psal v předchozích příspěvcích a neustále mají potřebu se na toto téma vyjadřovat, resp. div ne mi zakazovat se svobodně vyjádřit. Než se celé toto rozohnilo, pouze jsem zmínil, že mě, na rozdíl od obsahu zásilky (loga) už tolik nepotěšila přiložená reklama, toť bylo vše.Pokud to tobě nevadí, nebo tě to naopak těší, to je naprosto v pořádku, je to tvoje věc. Já reklamy - letáky, prospekty a další věci nesnáším a opět - je to přece moje věc, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Proč napadáš Wizarda, jenom napsal svůj názor jako Ty. Na to má (stejně jako Ty) právo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Proč napadáš Wizarda, jenom napsal svůj názor jako Ty. Na to má (stejně jako Ty) právo. Napadl jsem ho tím, že jsem řekl "Pokud to tobě nevadí, nebo tě to naopak těší, to je naprosto v pořádku, je to tvoje věc"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ale jo, beru zpátky to ,,napadení", jenom to dokazuje, že v týhle elektronický podobě není někdy lehké odhadnout míru emocí...a naopak je jednoduché si dosadit svou míru představy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Kucí, zastrčte kordy, vždyť venku je docela hezky.A ten nick to je vážně kouzlo nechtěného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Dobře, díky. Necháme toho, já se nikoho dotknout nechtěl, ani tu rozvířit negativní debatu. Kucí, zastrčte kordy, vždyť venku je docela hezky.A ten nick to je vážně kouzlo nechtěného to je fakt. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Riotstarterr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Pokud máš problém s mým vyjádřením názoru (se kterým nesouhlasíš), zřejmě jsi komunista, nebo něco příbuzného.Jo, teď jsi to trefil... .... snad brzy dozraješ....já s tvým flamem končím... Upraveno 30. září 2014 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Díky, je to doma! Byl jsem překvapen, co to přišlo za kolečko ze StrapShopu....říkal jsem si, asi něco dorazilo omylem Až jsem ho vytáhnul z pytlíčku tak mi to konečně došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 taky v pořádku dorazilo. Děkuji btw kam to lepíte? do zadu, levý přední blatník..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Diky za loga. Uz jsou nalepena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dík za zásilku, dorazila skoro náhodou, asi jsem si omylem zkomolil příjmení- ale paní na poště je dáma na svém místě, klobouk dolů. Mám radost a nastává mi peklo...kam s ním (logem)? Kampak to páni lepíte? Nerad bych o nálepku přišel v myčce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Já to dám dozadu na kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Viděl bych to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dnes vymena auta a taky kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Logo dorazilo, mockrát děkuju! Škoda, že jsem nečetl vlákno, klidně bych si nechal přibalit ještě jedno do té obálky. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Ještě bych dodatečně také chtěl poděkovat za logo. Zpracování je skvělé a je ještě krásnější než jsem čekal. Už ho hrdě vozím na zadku naší Růženy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Premyslel jsem jestli nezorganizovat chronomag drzak na spz, nekdo mi do nej najel kulatym parkovacim asistentem a mam ho prasklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se