Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Myslim ze bychom meli zvazit barevnost, navrhuji dve varianty stribrna na cernem podklade a naopak. To by se melo hodit na vsechny barvy karoserii.

Možná by stála za zvážení i varianta - samolepka na okno zevnitř. Nemusely by být dvě barevné varianty, i když proč ne, ale hlavně mi to připadá "čistčí" než něco lepit na ušmudlanou kastli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze bychom meli zvazit barevnost, navrhuji dve varianty stribrna na cernem podklade a naopak. To by se melo hodit na vsechny barvy karoserii.

Možná by stála za zvážení i varianta - samolepka na okno zevnitř. Nemusely by být dvě barevné varianty, i když proč ne, ale hlavně mi to připadá "čistčí" než něco lepit na ušmudlanou kastli.

Taky bych hlasoval pro logo na průhledném podkladě jako samolepku na sklo.

Odkaz ke komentáři

Velikost uměřenou,aby se to prosím vešlo i na moto (nebo třeba zezadu na helmu). A navrhuji udělat velikost jen jednu, jinak se to rozplizne (velikosti, barvy...). Prostě jedna velikost, max dvě barevné provedení (normal. + inverze). Nebude těch samolepek asi stovky...

Odkaz ke komentáři

Příští týden se zastavím u známého, který podobný věci vyrábí, dělá potisk na látky, tužky, zapalovače a podobně. Zeptám se na kalkulaci a dám to sem, aby se mohlo srovnávat.

Jen to ne, prosím...

To mi evokuje obyčejnou placatou samolepku v ceně cca. 6,50 Kč.

Přimlouval bych se za profi provedení - plastická nálepka nebo třeba něco s hologramem.

A hlavně - opatřené kvalitním lepem, aby nám to po jednom projetí myčkou neslezlo z karoserie.

Doporučuji buď již mnou zmiňovaný Rathgeber a nebo tu firmu, o které psal hciq, pokud s ní má dobré zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...