Murphy97 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Super! Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Seznam zájemců: (z)denny - 2x Dokusan - 2x colommbo - 2x Radek.VV -2x Harwey - 2x Axel - 2x Franta1973 - 3x Beeman 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 kdybych mel v ruce podklady a povoleni, tak vyrobu a rozeslani klidne zajistim Seznam zájemců:(z)denny - 2xDokusan - 2xcolommbo - 2xRadek.VV -2xHarwey - 2x Axel - 2xFranta1973 - 3xBeeman 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Ahoj, psal mi Baker, par kusu by snad nasel, ale spise je potreba zadat do vyroby a hlavne jednoho z nas, co by se toho ujal - tedy vybral penize, zaplatil, prevzal zbozi, rozeslal.. Podminkou je alespon 50 ks (!), jinak se tim asi nikdo nebude zabyvat... tech 50 kousku bychom ale asi dali dohromady, ne? Pripadne nekdo vezmeme na sebe treba kusu vice - 10-20 a pak hodime do inzerce.. Mozna taky cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jak se pohybuje cena za kus v případě výroby 50 ks? Myslím, že bychom to měli v pohodě dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Tak logo minule vycházelo na 120,- při minimálně 100 ks.Pokud by jich bylo aspoň 50 ks, bude cena 150,- + pošta. V menším množství to je nesmysl.Když tak zkuste nový seznam s touto cenou a v neděli 17.8. to dořešíme. Takhle byly ceny v roce 2014, vycházel bych z toho, bude to +- podobně...Dal bych tomu týden, ať se tu lidi napíšou, kdo bude mít zájem a o kolik kusů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Seznam zájemců: (z)denny - 2x Dokusan - 2x colommbo - 2x Radek.VV -2x Harwey - 2x Axel - 2x Franta1973 - 3x Beeman 3x AKUC 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Seznam zájemců:(z)denny - rušim. Řešil jsem přes BakeraDokusan - 2xcolommbo - 2xRadek.VV -2xHarwey - 2x Axel - 2xFranta1973 - 3xBeeman 3xAKUC 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Seznam zájemců:(z)denny - rušim. Řešil jsem přes BakeraDokusan - 2xcolommbo - 2xRadek.VV -2xHarwey - 2x Axel - 2xFranta1973 - 3xBeeman 3xAKUC 3xWagoneer - 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Narychlo už jednadvacet kousků - myslím, že (aspoň) padesát se sejde. Cena kolem 150/kus mi neva, respektuju a stojí mi to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 jinak myslilm, ze dnes se ta cena bude pohyboval spis niz, pretlak tiskaren je mnohem vetsi, nez pred par lety ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Pridavam jeste finalni podobu plastoveho loga, ktere tehdy Baker nechal pro forum vyrobit.. Melo by mit nejakych 40mm v prumeru.. Rozhodovalo se mezi ALU verzi a touto plastovou, nakonec vyhrala druha jmenovana varianta. Pokud nas bude dost, nevymyslel bych vymyslene a sel do stejne "nalepky" Jeste me napadla varinata polepu na vnitrni stranu /napr./ zadniho skla, samozrejme plasticke logo bude hezci, ale asi haklivejsi na venkovni vlivy... I kdyz kluci psali, ze i po desitkach mycich cyklech v mycce stale OK (!) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 sorry za blbu otazku, asi som sa nedoklikal, alebo je to uz druha verzia, ale co som nasiel tak boli vyrobene tieto samolepky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 To je pravěk, několikrát se tady opakovalo toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Seznam zajemcu:Dokusan - 2xcolommbo - 2xRadek.VV -2xHarwey - 2x Axel - 2xFranta1973 - 3xBeeman 3xAKUC 3xWagoneer 2xAndyAaron 10x at se to pohne --------Celkem: 31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 tak potom sorry, moja chyba;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 a ja jsem uplne blbej, pac jsem myslel, ze je to samolepka z papiru a ne takto vymazlene plastove logo.tak uz jsem zticha a realizace se zrikam :-)ale zajem samorejme plati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Pripájam sa aj ja. Seznam zajemcu:Dokusan - 2xcolommbo - 2xRadek.VV -2xHarwey - 2x Axel - 2xFranta1973 - 3xBeeman 3xAKUC 3xWagoneer 2xAndyAaron 10x at se to pohne Mcmartini - 2x--------Celkem: 33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Seznam zajemcu:Dokusan - 2xcolommbo - 2xRadek.VV -2xHarwey - 2x Axel - 2xFranta1973 - 3xBeeman 3xAKUC 3xWagoneer 2xAndyAaron 10x at se to pohne Mcmartini - 2xFarky 2x--------Celkem: 35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Mě osobně by se líbíla klasická nalepka. Né plastické logo. Možna by nebylo od věci tím že jde o tema fora přidat k častce třeba 10-20 kč která by se pak dala na provoz servru. - Jen napad. At z toho ma něco i server- kromě propagace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se