Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Ahoj, psal mi Baker, par kusu by snad nasel, ale spise je potreba zadat do vyroby a hlavne jednoho z nas, co by se toho ujal - tedy vybral penize, zaplatil, prevzal zbozi, rozeslal.. Podminkou je alespon 50 ks (!), jinak se tim asi nikdo nebude zabyvat... :) tech 50 kousku bychom ale asi dali dohromady, ne? Pripadne nekdo vezmeme na sebe treba kusu vice - 10-20 a pak hodime do inzerce.. Mozna taky cesta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak logo minule vycházelo na 120,- při minimálně 100 ks.

Pokud by jich bylo aspoň 50 ks, bude cena 150,- + pošta. V menším množství to je nesmysl.

Když tak zkuste nový seznam s touto cenou a v neděli 17.8. to dořešíme.

Takhle byly ceny v roce 2014, vycházel bych z toho, bude to +- podobně...

Dal bych tomu týden, ať se tu lidi napíšou, kdo bude mít zájem a o kolik kusů...

Odkaz ke komentáři

Seznam zájemců:

(z)denny - rušim. Řešil jsem přes Bakera

Dokusan - 2x

colommbo - 2x

Radek.VV -2x

Harwey - 2x

Axel - 2x

Franta1973 - 3x

Beeman 3x

AKUC 3x

Odkaz ke komentáři

Pridavam jeste finalni podobu plastoveho loga, ktere tehdy Baker nechal pro forum vyrobit.. 

post-13393-0-32497200-1504526208_thumb.jpg

Melo by mit nejakych 40mm v prumeru.. Rozhodovalo se mezi ALU verzi a touto plastovou, nakonec vyhrala druha jmenovana varianta. Pokud nas bude dost, nevymyslel bych vymyslene a sel do stejne "nalepky" :) Jeste me napadla varinata polepu na vnitrni stranu /napr./ zadniho skla, samozrejme plasticke logo bude hezci, ale asi haklivejsi na venkovni vlivy... I kdyz kluci psali, ze i po desitkach mycich cyklech v mycce stale OK (!) .. 

Odkaz ke komentáři

Mě osobně by se líbíla klasická nalepka. Né plastické logo. Možna by nebylo od věci tím že jde o tema fora přidat k častce třeba 10-20 kč která by se pak dala na provoz servru. - Jen napad. At z toho ma něco i server- kromě propagace

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...