Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozdravujem všetkých na fóre a želám úspešný rok 2013 !!! Práve koncom roka som znova začal pociťovať nejaký nekľud, chvíľu mi trvalo kým som prišiel na príčinu. Ozvala sa nevyliečiteľná nemoc, ktorou tu trpí väčšina z nás. Potrebujem ďalšie hodinky :suicide_anim: . Po hlbšej úvahe som sa rozhodol, že chcem postúpiť o stupienok vyššie v oblasti potápiek. Aktuálne nosím na ruke v tomto smere podľa mňa veľmi vydarený SEIKO SKX Mod.

post-12146-029383800 1357047423.jpg

post-12146-028639300 1357047449.jpg

A v tom je práve najväčší problém. Tie hodinky podĺa mňa nemajú chybu, pomer cena / kvalita je super, som s nimi maximálne spokojný. Ale chcem ísť vyššie. A SEIKO pôjde preč. Preto upgrade musí byť urobený naozaj správnym smerom, aby som si nakoniec nebúchal hlavu o stenu. Vzhĺadom na prostriedky, ktoré som aktuálne schopný dať dohromady uvažujem nad Longines Hydroconquest 41mm automat s čiernym ciferníkom.

post-12146-073264900 1357048435.jpg

Skúste zhodnotiť, či je to dobrý krok. Či neexistuje niečo lepšie v tomto smere (Dosť sa mi napr. páčia aj Oris Aqius, len Hydroconquest sa mi zdajú univerzálnejšie na nosenie). posun hore musí byť aj v značke aj v kvalite.

Vopred ďakujem

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Longinesy si nekupuj, nejsou povedený. Ale na to bys přišel po ošahání sám.

Bejt tebou vezmu jetý bondovky tady z inzerce, musí je vyzkoušet každej, tak proč si to neodbýt rovnou:)

Odesláno (upraveno)

little_w: Mně ty Sinny nepřijdou tak hrozný. Určitě se mi líběj víc než submarinery a jejich klony. Ale ty Damaska jsou samozřejmě hezčí a zajímavější, o tom žádná. Z levnějších kousků se mi celkem líběj třeba tyhle Archimede.

http://www.chronosho...her-steel-black

http://www.chronosho...er-steel-orange

taucher.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Ty Longinesy si nekupuj, nejsou povedený. Ale na to bys přišel po ošahání sám.

Bejt tebou vezmu jetý bondovky tady z inzerce, musí je vyzkoušet každej, tak proč si to neodbýt rovnou:)

Máš s Longines osobnú skúsenosť ? V každom prípade ich pôjdem niekde vyskúšať . A k tým bondovkám - jedny Omegy už mám, tak asi nie. Aspoň nie teraz.

Odesláno

Ja by som ti aj rad poradil, ale.... dal by si si povedat? :) divery su mojou specialitou, alebo presnejsie, specializaciou.

Odesláno (upraveno)

Nedal. Chce lepsiu znacku tak meni Seiko za Longines... :)

Skor si myslim ze by mal s vymenou pockat a trochu sa vo svete potapacskych hodiniek zorientovat.

...a mozno sa poobzerat aj po niecom inom ako je len mainstream.... :) Ked si vyberam naprikla auto, nebudem sa pozerat po niecom exotickom, maloseriovom a tazkoservisovatelnom... ale v pripade hodiniek, preco nie... (ved tu ETU opravi/oservisuje takmer kazdy hodinar)

Upraveno uživatelem vrcan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...