Cabos Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 tak to je zlodějna, já tu samou kupoval za 123,-kč tady http://www.advantage-fl.cz/id82cz-pomucky-...ro-hodinare.htm A jaky je vysledek ??? Jak to sviti ? - jestli vubec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 A jaky je vysledek ??? Jak to sviti ? - jestli vubec :-) svíti, ale asi tak 5 min. Jsou to všechno sračky.... jedině :nuke: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 Na forech ma nejlepsi hodnoceni barva NoctiLumina (noctilumina.com). 12 hodin sviceni pry neni pro ni problem. Coz se o SuperLuminova ci LumiBright (Seiko) rict neda. PS: Jste zvedavi, jak sviti hodinky s tritiem vyrobene v roce 1968? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 Na forech ma nejlepsi hodnoceni barva NoctiLumina (noctilumina.com). 12 hodin sviceni pry neni pro ni problem. Coz se o SuperLuminova ci LumiBright (Seiko) rict neda. PS: Jste zvedavi, jak sviti hodinky s tritiem vyrobene v roce 1968? Vsak to je psane u tech upravenych Casio G - Shock, ze maji NoctiLumina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 PS: Jste zvedavi, jak sviti hodinky s tritiem vyrobene v roce 1968? Jsme zvedavi , ale uz to asi nebude ono, ze? Jinak by me zajimalo, jestli vydrzi "svitit" dele drive pouzivany tritovy nater nebo tritiove trubice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2007 Na forech ma nejlepsi hodnoceni barva NoctiLumina (noctilumina.com). 12 hodin sviceni pry neni pro ni problem. Coz se o SuperLuminova ci LumiBright (Seiko) rict neda. PS: Jste zvedavi, jak sviti hodinky s tritiem vyrobene v roce 1968? Ano ano, jak svítí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Ano ano, jak svítí? Svítí, ale tritum je úplně mrtvé. Svítí na nich už jen použitý fosforeskující materiál, který má zřejmě také vlastnost akumulovat světlo jako například SuperLuminova. Nesvítí moc silně, ale v noci to úplně stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 A poslední test s tzv. trubičkama. Někdo tu psal, že nesvítí vůbec. Hodinky mají rok výroby 1990 a v noci svítí naproto výborně. Pokud si oči za chvíli zvyknou na tmu, svítí úplně ideálně a to celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Proč si nekoupíte nějaký quarzky - ty snad mají normálně podsvícenej display. Pro zajímavost - kdy jste někdo naposled potřeboval ve tmě vědět, kolik je hodin? Ale doplním pár svých praktických pozorování: tritium (fortis) svítí ve tmě, docela dlouho a čtivě, za šera méně , na těch velikejch leteckejch luftwaffe svítí jak baterka, superluminova (panerai) zase úplně září za šera, když ji přetím zblízka nasvítíte zářivkou - jinak moc ne, a ty trubičky (prý - vím to od důvěryhodného zdroje z doslechu) nesvítí vůbec. Chodím na ryby večer a protáhne se to do noci, tak osvětlení využívám dost často... mám rád když hodinky dokážou pořádně svítit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Zajímavá diskuze...Jak někdo chce,aby mu to svítilo celý večer stejně,at si koupí Timex Indiglo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Svítící indexy a ručičky se dají oželet, ale když jsou, je to rozhodně lepší. U mých posledních hodinek se všechno tvářilo, jako že jo, a pak jsem zjistil, že svítí jenom ručičky a to ještě nic moc. Ale dá se bez toho žít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 Zajímavá diskuze...Jak někdo chce,aby mu to svítilo celý večer stejně,at si koupí Timex Indiglo.... Timex Indiglo sviti porad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 Mně svítí O&W i Poljoty Aviatory spolehlivě naplno do rána. Omega Geneve zrovna tak. Slabší jsou Festiny (mé jediné quartzky) a Tissoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 (upraveno) Timex Indiglo sviti porad? Ale asi musíš pořád držet tlačítko. Upraveno 8. září 2007 uživatelem Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2007 Na forech ma nejlepsi hodnoceni barva NoctiLumina (noctilumina.com). Na svých webových stránkách nabízejí barviva, kterými se dají ty fosforescenční pigmenty tónovat. Nebude u nich někdo nakupovat? Já bych měl zájem o oranžové barvivo, ale samotná flaštička stojí zlomek poštovného. Samozřejmě, o poštovné bychom se šábli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2007 Ahoj, já přispívám svou troškou do mlýna. http://www.animus.cz/permalight/default.htm POdívejte se schválně na referenční fota, přijde mi , že to svítí sakra dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Ahoj, já přispívám svou troškou do mlýna. http://www.animus.cz/permalight/default.htm POdívejte se schválně na referenční fota, přijde mi , že to svítí sakra dost. Podle hodnot svítivosti po 10 a 50 minutách, které uvádějí, mi vyšlo, že poločas rozpadu excitovaného stavu, nebo jak se tomu nadává, je zhruba 18 minut, což mi připadne strašně málo. Znamenalo by to, že za 180 minut (tři hodiny) by svit poklesl tisíckrát. Tak jsem neodolal a koupil flaštičku a je to tak, intenzivně svítí několik desítek minut. Na značení únikových cest, schodů a všelijakých ventilů a spínačů při výpadku světla to určitě bude stačit, ale na hodinky se to asi nehodí, pokud by se to nesmíchalo s něčím radioaktivním. Škoda, nabízejí k tomu různé nosiče, dalo by se s tím kouzlit. A mají malá balení pro rybáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 28. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2007 Podle hodnot svítivosti po 10 a 50 minutách, které uvádějí, mi vyšlo, že poločas rozpadu excitovaného stavu, nebo jak se tomu nadává, je zhruba 18 minut, což mi připadne strašně málo. Znamenalo by to, že za 180 minut (tři hodiny) by svit poklesl tisíckrát. Tak jsem neodolal a koupil flaštičku a je to tak, intenzivně svítí několik desítek minut. Na značení únikových cest, schodů a všelijakých ventilů a spínačů při výpadku světla to určitě bude stačit, ale na hodinky se to asi nehodí, pokud by se to nesmíchalo s něčím radioaktivním. Škoda, nabízejí k tomu různé nosiče, dalo by se s tím kouzlit. A mají malá balení pro rybáře. Mam zajem objednat na testy Noctiluminu, ale diky prisernymu postovnymu by byla mozna dobra objednavka nejak hromadne, pak by to vyslo rozumneji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Mam zajem objednat na testy Noctiluminu, ale diky prisernymu postovnymu by byla mozna dobra objednavka nejak hromadne, pak by to vyslo rozumneji... Nakonec jsem vyměknul a udělal sólo objednávku, poštovného oplakav. Pán mi dal jako bonus flaštičku napchanou G8UF (kdepak dva gramy!), která moc dlouho nevydrží, jen o něco víc než Permalight. Asi se toho potřebujou zbavit, protože se tam objevily nové pigmenty B5E a G7E, 'E' jako extra šajn. Holt člověk nemá bejt zbrklej. Jinak jednají velmi vstřícně a slušně. Vydrží to opravdu hodně dlouho. Teď akorát usurpovat tichý kout v domácnosti (zatím se hrubě nedaří), cvičit ruku, aby se netřásla, vylosovat nějakou horší oběť, na které to vyzkouším, a urrááá... snad nebudu litovat, že jsem zničil ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Nakonec jsem vyměknul a udělal sólo objednávku, poštovného oplakav. Pán mi dal jako bonus flaštičku napchanou G8UF (kdepak dva gramy!), která moc dlouho nevydrží, jen o něco víc než Permalight. Asi se toho potřebujou zbavit, protože se tam objevily nové pigmenty B5E a G7E, 'E' jako extra šajn. Holt člověk nemá bejt zbrklej. Jinak jednají velmi vstřícně a slušně. Vydrží to opravdu hodně dlouho. Teď akorát usurpovat tichý kout v domácnosti (zatím se hrubě nedaří), cvičit ruku, aby se netřásla, vylosovat nějakou horší oběť, na které to vyzkouším, a urrááá... snad nebudu litovat, že jsem zničil ciferník. Jeje, skoda, mel jsi napsat, udelali bychom dvojitou objednavku a o postovny se podelili, zase by to vyslo trosku levnejs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se