roman555 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Ahoj všichni.Nemáte někdo zkušenosti se serverem AZWatch chtěl bych koupit SKZ325J1 a našel jsem je jen tam . Internetového prodeje se bojím tak by mě zajímalo jestli to už na tomto serveru někdo zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Bez obav.Velice dobrá reputace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Bez problemu, osobni zkusenost pred 3 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Už to tady někde je a asi víckrát, ale rád pana Šafáře doporučím znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman555 Odesláno 19. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 tak mockrát všem děkuji za recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek00 Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 V AZWatch jsem nedávno kupoval tah na seika můžu doporučit co nemůžu doporučit je česká pošta které dodání trvalo týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 ochotný prodejce, vše bylo bez jediného problému. Doporučuji ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Dvakrát jsem taky nakupoval spolehlivý e-:smile_anim:bchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Taky doporučuji, v úterý večer jsem objednal Stargate a ve čvrtek odpoledne byly doma. Tomu říkám fofr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 tiez som objednaval stargaty...vsetko bez problemov... mozem len odporucit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Pridávam sa s odporúčaním. Kupoval som tam na jeseň SARB027 a obchod prebehol hladko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jak často se tam doplňuje sortiment ? Měl jsem vyhlídlý jedny pětkový sporty, bohužel už jsou fuč. Rád bych nakupoval právě tam, neb ceny jsou bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jak často se tam doplňuje sortiment ? Měl jsem vyhlídlý jedny pětkový sporty, bohužel už jsou fuč. Rád bych nakupoval právě tam, neb ceny jsou bezkonkurenční. Povedal by som, že celkom zriedkavo. Za tých pár mesiacov, čo tento obchod sledujem, to bolo možno 2-3 krát (od augusta). Skús ale pre každý prípad pánovi Šafářovi napísať. Prípadne ešte odporúčam obchod www.monsterwatches.eu. Majú pekný výber a pomerne rozumné ceny. Osobnú skúsenosť ale nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Díky, budu to dál sledovat. Aktuálně jsou moje vysněný sporty na několika jinejch shopech, tak čekám, váhám a až se rozhodnu tak ty nejlevnější vezmu. Zatím jsem uplně nejlepší cenu z tuzemskejch shopů viděl právě na AZWatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 AZwatch - tam som tusim kupoval Seiko Atlas pred rokmi a servis za jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcoudy Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Mám od AZWatch Seiko Atlas a pohoda,žádný problém! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 tezko u jineho ceskeho online prodejce najdes lepsi uroven sluzeb a tak skvele reference jak u pana Safare v AZWatch.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Koupeno u pana Šafáře Seiko Samurai a Seiko Spirit a oboje proběhlo na jedničku. Škoda, že nemá i dražší modely od Seiko(např. Marinemaster). I když by musela být patrně i nějaká ta záloha předem. U něj bych se však toho nebál. Z těchto vět je jasný, že ho taky doporučuji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Taky můžu doporučit, nakupoval jsem u p. Šafáře 3x a ještě několikrát ho otravoval se zjišťováním možnosti objednání neskladových hodinek a tahu. Vždycky blesková odpověď a maximální ochota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 (upraveno) Pod slovy ".. objednání neskladových hodinek.." si můžu představit, že je schopen dodat i modely co nejsou zobrazeny - nabízeny na stránkách ? Kolega v práci uvažuje o Seiko SARB072. Upraveno 29. ledna 2013 uživatelem JiPoLit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se