FilipK Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Děkuji uživateli Belkov za pohodový prodej. Přijel jsem, byl včas na domluveném místě, hodinky v avizovaném top stavu, navíc ochotně mě zelenáči zodpověděl dotazy, které jsem měl. Takže za mě můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Vše přesně dle domluvy, výborná komunikace, blesková platba. Děkuji za obchod a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Zas a znova-noseni drivi do lesa...vsechno v uplne pohode-co si domluvime-to mame doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Bleskovy obchod. Dekuju a doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairon Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Doporučuji, všechno v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Dalsi-uz nevim kolikaty obchudek v řadě...je to jeden za starsich (mistnich) clenu,se kterym se vzdy rad potkam a popovidam nejen o hodinkach Poměníme hodinky-popovidame informace a zkusenosti o nich...proste pohoda Diky moc a doporucuji Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Za mne gut, díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Před chvilkou jsem od belkova koupil své první dražší hodinky ... své dreamwatch. Hodinky jsou v ještě lepším stavu než uváděl inzerát, v podstatě ve stavu nových hodinek po pár dnech opatrného nošení. Musím pochválit rychlou a jasnou domluvu a ochotu přijet na místo setkání o něco dřív, než bylo dohodnuto. Díky moc za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Další obchod a opět není o čem! Mirek je seriozní člen, včas na místě a vše dle domluvy. Určitě doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Vsechno uz bylo napsano-jako vzdycky-pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 jednání jasné, věcné, jednoznačné a rychlá platbanení co vytknoutdoporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Vše v pořádku, děkuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Vše proběhlo podle domluvy. Díky za to a nechť hodinky dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Dnes, stejně jako minule, vše proběhlo rychle a hladce.Škoda jen, že dnes nebyl čas na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Mirka můžu také dporučit. Rychlá a jasná domluva. Co se domluvilo, také platilo.Podtržená jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Mirek prijel, videl, kafe pipil, poklabosil, zaplatil, skoda, ze nebylo vic casu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Perfektní, rychlá komunikace, vše proběhlo jak bylo domluveno. Doporučuji všemi deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 (upraveno) Takže...neni co napsat...je to "chronomagor" jak má být...prodal mi zpátky hodinky co jsem mu před pár lety prodával a tak prostě zábava snake doporučuje Upraveno 17. května 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Rychlá domluva, ještě rychlejší platba, vše na jedničku . Mohu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Nas prvy obchod, vsetko dopadlo na 1*, odporucam a dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se