filo-boxer Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Glenfarclas 105 je vyborna whisky, ja bych ji teda urcite jako darek ocenil.
Lu2cz Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 jo, kdyby ses jí náhodou potřeboval zbavit a odborně ji zlikvidovat, tak se také hlásím do fronty
filo-boxer Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Hodinky ze Švajcu, whisky ze Švajcu. Langatun Old Deer. Nikdy bych neřekl, že má jenom 3 roky, je fakt moc dobra.
walter10 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 Ahoj, kdysi jsem dostal flašku této whiskey Glenfarclas. Jelikož whisky moc nepiji a dávám přednost rumům a brandy, tak se v nich moc nevyznám. Zaujalo mě na ní pouze to, že má 60%. Neznáte tuto whisky někdo? Myslíte, že jí třeba někdo, kdo preferuje whisky ocení? Nějaké informace viz níže (snad ta menší písmena přečteš): Ukázka z knihy: LERNER, Daniel: Skotská whisky, Slovart, s. r. o., 1999, ISBN 80-7209-163-8 Ukázka z knihy: KULHÁNEK, Vladimír: Velká kniha o whisky, Dokořán, s. r. o., 2007, ISBN 978-80-7363-154-3
Lu2cz Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Co si dnes dam k fotbalu? IMG_3811.JPG Já bych si dal Lagavulina a vzhledem k tomu, že doma mám jen ho, a nějaké staré rumy, tak mi nic jiného ani nezbyde btw: pěkná řada, věru pěkná... kdy máš otvírací návštěvní hodiny???
Toams Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 (upraveno) Co si dnes dam k fotbalu? IMG_3811.JPGaj ked japonci nehraju, zacal by som Nikkou, potom Aberlour 15, Laphroaig, Lavagulin a Ardbegom by som nakoniec uzavrel chutove pohariky na dobu neurcitu ja dnes, po tom, co som vcera od radosti dorazil Taliskera, mam dnes dilemu medzi Laphroaigom 10 a Yoichi Single Malt Upraveno 9. července 2014 uživatelem Toams
filo-boxer Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Já bych si dal Lagavulina a vzhledem k tomu, že doma mám jen ho, a nějaké staré rumy, tak mi nic jiného ani nezbyde btw: pěkná řada, věru pěkná... kdy máš otvírací návštěvní hodiny??? A vis, ze to tak dopadlo? Vyborny fotbal a vyborny Lagavulin, slo to vyborne dohromady. aj ked japonci nehraju, zacal by som Nikkou, potom Aberlour 15, Laphroaig, Lavagulin a Ardbegom by som nakoniec uzavrel chutove pohariky na dobu neurcitu ja dnes, po tom, co som vcera od radosti dorazil Taliskera, mam dnes dilemu medzi Laphroaigom 10 a Yoichi Single MaltJa budu dnes posrkavat Nikku, takze bych se priklonil k Yoichi.
filo-boxer Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Smarjaaaa! To uz by mi bylo lito otevrit, takovy drahy snaps.
flagolo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Smarjaaaa! To uz by mi bylo lito otevrit, takovy drahy snaps. Včerejšek přežila bez poskvrnky, nejsem si ale jistej dneškem
filo-boxer Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Včerejšek přežila bez poskvrnky, nejsem si ale jistej dneškem No, pokud by byl zajem, vezmu ji do uschovy, aby se ji nic nestalo!!!
flagolo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 No, pokud by byl zajem, vezmu ji do uschovy, aby se ji nic nestalo!!! Takhle nějak jsem přišel ke švagrovi a synovci...
ivan_989 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Balvenie aged 12y double wood, a to som siel kupit iba rohozky na wc. Ach tie hypermarkety. K comu by ste ju prirovnali, na co sa mozem tesit?
filo-boxer Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Ted me nenapada, s cim ji srovnat, ale tes se, je moc dobra. Tady nejake info:
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Balvenie aged 12y double wood, a to som siel kupit iba rohozky na wc. Ach tie hypermarkety. K comu by ste ju prirovnali, na co sa mozem tesit? Tezko prirovnavat, jestli neznas nektere podobne dozravajici v sudech castecne po portskem nebo sherry. Glenmorangie ma podobne Quinta Ruban nebo Lasanta. Balvenie DW je podle me jemnejsi, kulatejsi, lahodnejsi. Skoro bych ji prirovnal ke spicce v teto oblasti, kterou je dle meho uzasna Glenfiddich Age of Discovery. Rozhodne nebudes zklamany, pokud nejsi rigidni priznivec raselinovych a kourovych z Islay.
ivan_989 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Pijem momentalne pivo a cider na striedacku a tym padom tazsie chapem, raselinu a asfalt moc nemusim, ale tvoj dvojity zapor citam stale dokola ....a konecne som tomu tusim porozumel. Takze sa tesim zajtra otvorim
instant Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Musis si tiez uvedomit, ze pre niekoho kto sa opija cidrom je Balvenie DW jednoducho skoda. Takze to pi len ak ucinis pokanie. Sebamrskanie, chodza po zeravom uhli ci lahke ukrizovanie pred nedelnym obedom by mohli byt akceptovatelne. Este sa poradim s monsignorom Hasnom, on je najvacsi odbornik v tejto oblasti. BDW je jedna z mojich najoblubenejsich v kategorii "bezne dostupne a zaplatitelne - ponukat aj dolezitym navstevam". 1
ivan_989 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Musis si tiez uvedomit, ze pre niekoho kto sa opija cidrom je Balvenie DW jednoducho skoda. Takze to pi len ak ucinis pokanie. Sebamrskanie, chodza po zeravom uhli ci lahke ukrizovanie pred nedelnym obedom by mohli byt akceptovatelne. Este sa poradim s monsignorom Hasnom, on je najvacsi odbornik v tejto oblasti.BDW je jedna z mojich najoblubenejsich v kategorii "bezne dostupne a zaplatitelne - ponukat aj dolezitym navstevam".1. Ale no, je predsa rozdiel opijat sa a zahanat smad resp. doplnat telesne tekutiny. Ale bol som prilis smadny lebo som sa vela hybal (kosil a okolo domu a tak), tak ma to mnozstvo otrundzilo . Vrodena distingvovanost mi nasledne aj tak nedovolila otvorit bdw. 2. Fakt sa uz na tu flasu tesim, stale viac ked tak citam co pisete.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se