Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo, kdyby ses jí náhodou potřeboval zbavit a odborně ji zlikvidovat, tak se také hlásím do fronty :lol2:

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj,

kdysi jsem dostal flašku této whiskey Glenfarclas. Jelikož whisky moc nepiji a dávám přednost rumům a brandy, tak se v nich moc nevyznám. Zaujalo mě na ní pouze to, že má 60%.

Neznáte tuto whisky někdo? Myslíte, že jí třeba někdo, kdo preferuje whisky ocení?

Nějaké informace viz níže (snad ta menší písmena přečteš):

Ukázka z knihy: LERNER, Daniel: Skotská whisky, Slovart, s. r. o., 1999, ISBN 80-7209-163-8

post-3892-0-35742100-1404836607_thumb.jpg

Ukázka z knihy: KULHÁNEK, Vladimír: Velká kniha o whisky, Dokořán, s. r. o., 2007, ISBN 978-80-7363-154-3

post-3892-0-87249200-1404836730_thumb.jpg post-3892-0-77449100-1404836744_thumb.jpg

post-3892-0-52680500-1404836758_thumb.jpg post-3892-0-12570200-1404836771_thumb.jpg

Odesláno

Co si dnes dam k fotbalu?

attachicon.gifIMG_3811.JPG

Já bych si dal Lagavulina :) a vzhledem k tomu, že doma mám jen ho, a nějaké staré rumy, tak mi nic jiného ani nezbyde :)

btw: pěkná řada, věru pěkná... kdy máš otvírací návštěvní hodiny??? :lol2:

Odesláno (upraveno)

Co si dnes dam k fotbalu?

attachicon.gifIMG_3811.JPG

aj ked japonci nehraju, zacal by som Nikkou, potom Aberlour 15, Laphroaig, Lavagulin a Ardbegom by som nakoniec uzavrel chutove pohariky na dobu neurcitu :)

ja dnes, po tom, co som vcera od radosti dorazil Taliskera, mam dnes dilemu medzi Laphroaigom 10 a Yoichi Single Malt

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Já bych si dal Lagavulina :) a vzhledem k tomu, že doma mám jen ho, a nějaké staré rumy, tak mi nic jiného ani nezbyde :)

btw: pěkná řada, věru pěkná... kdy máš otvírací návštěvní hodiny??? :lol2:

A vis, ze to tak dopadlo? Vyborny fotbal a vyborny Lagavulin, slo to vyborne dohromady. 

aj ked japonci nehraju, zacal by som Nikkou, potom Aberlour 15, Laphroaig, Lavagulin a Ardbegom by som nakoniec uzavrel chutove pohariky na dobu neurcitu :)

ja dnes, po tom, co som vcera od radosti dorazil Taliskera, mam dnes dilemu medzi Laphroaigom 10 a Yoichi Single Malt

Ja budu dnes posrkavat Nikku, takze bych se priklonil k Yoichi. 

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Balvenie aged 12y double wood, a to som siel kupit iba rohozky na wc. Ach tie hypermarkety. K comu by ste ju prirovnali, na co sa mozem tesit?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Balvenie aged 12y double wood, a to som siel kupit iba rohozky na wc. Ach tie hypermarkety. K comu by ste ju prirovnali, na co sa mozem tesit?

Tezko prirovnavat, jestli neznas nektere podobne dozravajici v sudech castecne po portskem nebo sherry. Glenmorangie ma podobne Quinta Ruban nebo Lasanta. Balvenie DW je podle me jemnejsi, kulatejsi, lahodnejsi. Skoro bych ji prirovnal ke spicce v teto oblasti, kterou je dle meho uzasna Glenfiddich Age of Discovery. Rozhodne nebudes zklamany, pokud nejsi rigidni priznivec raselinovych a kourovych z Islay.

Odesláno

Pijem momentalne pivo a cider na striedacku a tym padom tazsie chapem, raselinu a asfalt moc nemusim, ale tvoj dvojity zapor citam stale dokola ....a konecne som tomu tusim porozumel. Takze sa tesim zajtra otvorim :)

Odesláno

Musis si tiez uvedomit, ze pre niekoho kto sa opija cidrom je Balvenie DW jednoducho skoda. Takze to pi len ak ucinis pokanie. Sebamrskanie, chodza po zeravom uhli ci lahke ukrizovanie pred nedelnym obedom by mohli byt akceptovatelne. Este sa poradim s monsignorom Hasnom, on je najvacsi odbornik v tejto oblasti.

BDW je jedna z mojich najoblubenejsich v kategorii "bezne dostupne a zaplatitelne - ponukat aj dolezitym navstevam".

• Dát hlas 1
Odesláno

Musis si tiez uvedomit, ze pre niekoho kto sa opija cidrom je Balvenie DW jednoducho skoda. Takze to pi len ak ucinis pokanie. Sebamrskanie, chodza po zeravom uhli ci lahke ukrizovanie pred nedelnym obedom by mohli byt akceptovatelne. Este sa poradim s monsignorom Hasnom, on je najvacsi odbornik v tejto oblasti.

BDW je jedna z mojich najoblubenejsich v kategorii "bezne dostupne a zaplatitelne - ponukat aj dolezitym navstevam".

1. Ale no, je predsa rozdiel opijat sa a zahanat smad resp. doplnat telesne tekutiny. Ale bol som prilis smadny lebo som sa vela hybal :)(kosil a okolo domu a tak), tak ma to mnozstvo otrundzilo :). Vrodena distingvovanost mi nasledne aj tak nedovolila otvorit bdw.

2. Fakt sa uz na tu flasu tesim, stale viac ked tak citam co pisete.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...