Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Mazec! Nechápu, že za to ty prachy někdo může dát. Na druhou stranu, nesmyslné částky se dávají i za větší chujoviny. A když někdo ty prachy přehrabuje vidlema...

Návštěvník LukeD
Odesláno

Skygazer: Pěkné to máš.

Já dnes zjistil, že nějaký ten panáček dva denně nejsou vůbec na škodu:

Standardní dávka či standardní nápoj podle definice SZÚ představuje jedno velké pivo s 16 gramy alkoholu, dva decilitry vína se 17 až 18 gramy alkoholu, deci 20procentního likéru s 18 gramy alkoholu či půldeci tvrdého 40procentního alkoholu s 16 gramy alkoholu.

Zdroj: http://relax.lidovky.cz/nejrizikovejsi-je-narazove-piti-velkeho-mnozstvi-alkoholu-varuji-experti-16e-/zdravi.aspx?c=A151229_155403_ln-zdravi_ELE

A navíc prý pravidelné pití malých dávek alkoholu chrání srdce a cévy. ;)

Odesláno

Skygazer: Pěkné to máš.

Já dnes zjistil, že nějaký ten panáček dva denně nejsou vůbec na škodu:

A navíc prý pravidelné pití malých dávek alkoholu chrání srdce a cévy. ;)

Samozrejme.. Alkohol v malých dávkach neškodí v jakémkoliv množství..
Odesláno

Jeste neco - jsou to jenom male flasticky po dvou deci. Ale na vyzkouseni akorat.

A to som si ani nevsimol!!! No vrtalo mi hlavou kde nasiel take luxusne 3-balenie. Tie 2-decovky som uz samozrejme videl :). Ale v tychto troch pripadoch niet co skusat, 3x 7dl je rozumne balenie :D.

Idem si dat nejakeho dobreho panaka nech poriadne vidim. Len mam toho v bare uz moc a neviem si vybrat.

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Já před chvílí "sjel" včera nahranou Přízračnou nevěstu... a k tomu jsem si nalil Juru Diurachs'. A jako jo, docela to k sobě šlo. ;) Fajn večer...

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

Traja králi ;)

ještě k nim chybí další tři králi: Dalwhinnie,Oban a Glenkinchie... :-)

Já před chvílí "sjel" včera nahranou Přízračnou nevěstu... a k tomu jsem si nalil Juru Diurachs'. A jako jo, docela to k sobě šlo. ;) Fajn večer...

"sjetí" u toho byli asi i tvůrci :-)

Odesláno

Byla dobra cena, tak jsem vzal hned 2 lahve. Urcite bude vyborna, Suntory umi. Jo a sorry, ze tu spamuju s blendem. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Byla dobra cena, tak jsem vzal hned 2 lahve. Urcite bude vyborna, Suntory umi. Jo a sorry, ze tu spamuju s blendem. :)

attachicon.gifIMG_1100.JPG

attachicon.gifIMG_1099.JPG

Ja jak "dobrou" cenu jsi je v DE koupil ? V ČR se aktuálně pohybují od 1.500,- do 2.800,-CZK.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Já jsem ji objevil v jednom českým e-shopu za necelejch 1400,-CZK a tak musím doufat, že jim vydrží až do mého návratu do ČR. Napiš, jaký jsi měl z ní pocit...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník Kamil
Odesláno

.... Napiš, jaký jsi měl z ní pocit...

Za mě nic moc, cítím v ní něco divného a nedovedu definovat, co to je. Rozhodně mi nesedí.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Na whiskybase nemá taky moc bodů, asi zůstanu u 12 letého blendu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...