marosh Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Maroshu, nechces ji pod chojinku? Mno, chojina u mě nebude, ale pod dracenou by jí to taky slušelo, teda, pokuď si ji vůbec zasloužím, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Jestli o ni na lodi zakopnu, tak ji hodim do tlumoku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 (upraveno) KLIK to je hrůza! Kdy už někdo zakáže ten hrozný alkohol, který zabíjí lidi! Upraveno 15. prosince 2012 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 KLIK to je hrůza! Kdy už někdo zakáže ten hrozný alkohol, který zabíjí lidi! tři dny na zabalení dárků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Dalsi do serie, tentokrat "plnoleta". Uz mi od nich chybi jenom Triple Wood a Cask Strength. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 A mas to rozpite, nebo opravdu sbiras? Jinak ja jsem si pred chvili otevrel muj vanocni darek (co jsem si dal sam ). Uplne sem nepatri, protoze to je blend, ale je opravdu vynikajici, krasna lahev se sklenenym uzaverem, jo, japonci umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Mam je vsechny rozpite a krome 25, kterou setrim, a 18, ktera je nova a mel jsem 2 sklenicky, jsou vsechny uz v poslednim tazeni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 caute, dovolim si prihodit svoje a pozadat o radu -- nekdy kolem 2004 jsem mel neutuchajici potrebu zacit vlastni kolekci vintage whisky, ale nakonec z toho nebylo nic. takze mi doma zustaly tri, pro ktere hledam zpusobilejsiho majitele Glenfiddich 40yrsbottle 539/600bottled 28/11/2002CZK 60,000 Glenfiddich 1963bottle 135/219bottled 15/10/2001CZK 16,500 Glenfiddich 1972bottle 263/270bottled 21/04/2004CZK 11,000 vsechny jsou v drevenych boxech s insertama. (pokus o) fotky muzu zkusit postovat. ceny jsou indikativni, jsem ochotny jednat, pokud by nekdo byl ochotny vzit vsechny. takze pokud byste nekdo mel zajem nebo vedeli o nekom, kdo by je mel rad vic jak ja, dejte mi prosim echo.. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 (upraveno) Tak jsem ve sklepe nasel jeste jednu - ne tak vintage, ale i tak zajimavy kus... Takze, pokud nekdo vezme vsechny, prihodim Glenfiddich 1991 vintage reserve for free Jde o tuto -- http://www.whiskymag.com/whisky/brand/glenfiddich/whisky2710.html Omlouvam se za nefungujici link, ale jsem na mobilu... (copy & paste will do ;-)) Upraveno 19. ledna 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Dnes si vychutnavam asi svou nejoblibenejsi. Jeste jsem nezkousel Distilers Edition. Ma nekdo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Nedávno jsem se zájmem pročítal toto vlákno a všiml jsem si poptávky po výslovnosti některých názvů whisky, tak jen tak pro oživení: http://www.golf-ctrebova.cz/data/napojovy-listek.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 A mas to rozpite, nebo opravdu sbiras? Jinak ja jsem si pred chvili otevrel muj vanocni darek (co jsem si dal sam ). Uplne sem nepatri, protoze to je blend, ale je opravdu vynikajici, krasna lahev se sklenenym uzaverem, jo, japonci umi. Pokud má člověk rád whisk(e)y... tak se to hromadí samo něco rozpiješ, dopiješ atd... mezitím koupíš další.... ideální přiklad je manžel od sestry má okolo 100 neotevřených a tak 20 otevřených ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Dnes si vychutnavam asi svou nejoblibenejsi. Jeste jsem nezkousel Distilers Edition. Ma nekdo zkusenost? Kdybys byl z brna mohu ti ji dát ochutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Pánové, rád bych věděl, jaký máte názor na Single Malt Bushmills 10 Y.O.Jednu jsem dostal darem a vzhledem k tomu, že mám obecně raději skotské blended před irskými blended a single malt jsem nikdy neměl, tak vůbec váhám s otevřením.Je v ní pořád cítit ta irská chuť, nebo je irská single malt úplně jiná?Díky. Upraveno 10. března 2013 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Nevím, co myslíš "irskou chutí", ale můj brách nic jiného než Bushmills pomalu ani nepije. Za sebe můžu říct, že není zlá, i když u mně teď vede Bunnahabhain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Tou"irskou chutí"mám na mysli to, že pro mne není irská whiskey tak výrazná a voňavá jako skotská.Když jsem byl na exkurzi v dublinském Jamesonu, tak tam příčinu, která je v rozdílnosti chutí, vysvětlovali.Jestli si dobře vzpomínám, tak skotská je při pražení ječmene v přímém kontaktu s rašelinou a irská je"filtrovaná"skrze podlaží, jelikož rašelina se nachází kdesi o patro níže a je zahřívána podlaha.Nevím, jestli je to úplně přesné, už je to pár let, ale jedno vím jistě-skotskou mám daleko raději a to v Irsku nesli velmi nelibě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Ta "irská" chuť tam pořád je, ale je mnohem jemnější a méně cítit. Rozdíl prý také dělá jiná voda stékající po vápencových skalách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Díky za radu.Ta"irská"chuť je právě to, co mi trochu vadí.No nic, asi to risknu a urazím hrdlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Dej pak vědět, jak ti chutnala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Těžká rána opilcova, ale stálo to za to.Chuť vnímám tak, jak jsi popisoval.Asi jsem to neměl odšpuntovávat, mám obavy, že to bude vstupenka do dalšího světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se