Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Ty jsi ji už načal ? Asi v Norsku nebyly takový vedra jako v ČR. Whisky jsem nepil už dlouho, momentálně si dám raději kvalitní rum, ale na podzimní plískanice jsem dobře vyzbrojen a můj whisky bar je již připraven Desítka Laphroaigu je pozvánka do světa desinfekce, kouře, ale ostatní jsou o něco méně výrazné.No tos me rozesmál. Prý načal. Jedná láhev už padla za vlast. A teplo tu celkem je. Cely srpen tak 18 až 22 stupňů. Teď objednám tu 21, co mají v shopu. 15 je bohužel pryč. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) No tos me rozesmál. Prý načal. Jedná láhev už padla za vlast. A teplo tu celkem je. Cely srpen tak 18 až 22 stupňů. Teď objednám tu 21, co mají v shopu. 15 je bohužel pryč.Tomu říkáš teplo ? Na Norsko to jsou asi fakt high teploty, ale pro nás z jihu Moravy to nic neni. Musím před tebou smeknout, jseš borec, já bych jim to kilo ? za půlku sedmičky nedal. S Cairdeas 2015 se na mě nedostalo, tak mají smůlu. Patnáctku by mohli mít zde : http://vinoteka.dios.cz/laphroaig-200-anniversary-edition-aged-15-years-ltd-single-malt-islay-whisky-43-vol-0-70-l-eanW0107641-skup11Zn1ak3Zn1ak6Zn1ak7.php Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V tomto whisky shopu jsem taky nakupoval, mohu jen doporučit : https://www.thegreenwellystop.co.uk/whiskyshop/laphroaig-15-year-old-200th-anniversary/prod_3900.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Musím před tebou smeknout, jseš borec, já bych jim to kilo ? za půlku sedmičky nedal.Nemusíš, nejsem, nedám. Nevšiml jsem si, že je to jen 3,5 deci. Do toho samozřejmě nejdu. To radši koupím Triple Wood, tu už jsem nemel dlouho. Nebo znova Cask Strength. Nebo nějakého Ardbega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Já dnes dopil Ardbeg Corryvreckan a další na řadě bude Laphroaig Cairdeas 2014. Z Ardbegu mě velmi chutnal Ardbeg Uigeadail, která ma voltáž kolem 54,2vol a dozrává v sudech po Sherry... Bohužel Cask Strenght 007 je v shopu palírny o5 vyprodán :-( Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Dnes jsem odpoledne vyrazil do Excalibur city a pořídil jsem si tam dvě lahve Laphroaig, který má stáří 18 let a bude prý brzo nahrazen plněním o tři roky mladším. Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Pani, co tak nejaky whisky zraz? Praha je daleko, ale Brno by som zvladol. Este lepsie BA (mame tu celkom pouzitelny whisky bar) len neviem ci je tu dost priaznivcov. Prave objavujem Glenmorangie Lasanta ale vacsinou vyhrava Islay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Pili jste někdo Bunnahabhain? Zajímal by mě nějaký uživatelský postřeh, uvažuju, že ji prubnu. A případně i 12 letou Aberfeldy. Edit: Dostal jsem od céry kanadskou Crown Royal (ona ji teda taky dostala, koupit ji pro mě by se asi neodvážila) - působí to na mě jako strašná čmaja - má to cenu otvírat, nebo to mám schovat pro nějakýho doktora jako úplatek? Esli ji teda někdo znáte. Mišuňg z 50 různých whisek...no Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXploiter Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 No keď si spomeniem, že ešte minulý rok na Silvestra bol jediný spôsob ako by som do seba dostal whisky, zaliať ju kolou, tak je mi zo mňa celkom smutno (malá poľahčujúca okolnosť by mohla byť, že to boli vždy len základné lacné blendy). Známy mi ale nedal pokoj a tak som si povedal, že tomu dám ešte nejakú šancu. A na koniec som zistil, že on sa dá alkohol aj vychutnať a nie len piť preto aby som sa rýchlo ožral. A už to išlo, najskôr teda len blendy a potom som začal pozerať po single malt. Ako som bol presvedčený, že pre mňa budú asi najlepšie sladké Speyside, tak po nejakých ochutnávkach som zistil, že to pravé bude z Islay.Stále ešte skúšam rôzne typy (nerád by som vynechal nejakú oblasť) ale minimálne som si istý tým, že Talisker a Laphroaig (zatiaľ som mal len 10y) sa budu ku mne vracať častejšie. A jedna skoro aktuálna foto (Connemara a Glenmorangie padli cez víkend) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak jsem dneska běhal po makru s tabulkou chuti ktera proběhla dvě stránky dozadu a hledal :-))) no takhle to dopadlo... To bude zase příjemné dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 V neděli přiletí brácha, tak už jsem zahájil přípravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jakej je rozdíl mezi tím Selectem a normální 10yo, cenově to vychází víceméně stejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Věk a chuť. Desítka je starší a lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Select, jakozto nedatovany, bude o dost mladsi. Imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Select je o dost jemnější než klasická desítka. Dávám před Select přednost Quarter Cask jásej spokojenej parchant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 V neděli přiletí brácha, tak už jsem zahájil přípravy...Koukám, že taky ti šmakuje Laphroaig... To sebou vezmu na Bláhovku placatku s Cairdeas 2014 ať koštnem něco extra ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dnes oslavujeme priatelkine narodeniny tak nieco specialne. Je to ostre,zadymene a uplne ine ako whisky co som ochutnal dosial. Vynimocna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dobra whisky, zle pohare. Na zdravie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dik pekne. Viem bola to nerozvaznost pouzit tieto pohare. Ine viac vhodne neboli po ruke Jeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Sem byl na nějaké akci, kde všichni strašně rozuměli chlastu, měli klíče od všech palíren na ostrovech a hádali se, jestli to jemné, co zůstává na jazyku jsou lehké tóny vanilky nebo badyánu. Tak jsem si řek, že když už jsem 2 roky v podstatě nepil alkohol, že bych mohl zkusit aspoň po večerech nějakou tu single-maltku a taky dělat, že tomu děsně rozumím. Projel jsem grafy, články, tabulky, videa, tohle téma a koupil na začátek nějaké ty balvenie, glenlivety a tak. A jako supr, voňavé a chutné pití. Teď jsem byl v krámě tady u nás na maloměstě, že něco koupím a měli vymeteno, že další zásoby až příští týden. Jediné, co se tam na mě smálo byl Lafrojg desítka. Tak sem to koupil. A otevřel. Bytem se roznesl neskutečný pach, jemné tóny čerstvého asfaltu doprovázející lehkou chutí hnijící mrtvoly. A já se ptám - jak to proboha můžete chlastat? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se