Návštěvník LukeD Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Mazec! Nechápu, že za to ty prachy někdo může dát. Na druhou stranu, nesmyslné částky se dávají i za větší chujoviny. A když někdo ty prachy přehrabuje vidlema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 A jeste ke vsemu je to fejk, viz komentare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skygazer Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Traja králi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Nieco je na tej fotke blbo... ... ... uz viem. Su zatvorene.Inak chvalim, tato trojka (okrem inych) musi byt v bare vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Skygazer: Pěkné to máš. Já dnes zjistil, že nějaký ten panáček dva denně nejsou vůbec na škodu:Standardní dávka či standardní nápoj podle definice SZÚ představuje jedno velké pivo s 16 gramy alkoholu, dva decilitry vína se 17 až 18 gramy alkoholu, deci 20procentního likéru s 18 gramy alkoholu či půldeci tvrdého 40procentního alkoholu s 16 gramy alkoholu.Zdroj: http://relax.lidovky.cz/nejrizikovejsi-je-narazove-piti-velkeho-mnozstvi-alkoholu-varuji-experti-16e-/zdravi.aspx?c=A151229_155403_ln-zdravi_ELE A navíc prý pravidelné pití malých dávek alkoholu chrání srdce a cévy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Nieco je na tej fotke blbo... ... ... uz viem. Su zatvorene. Jeste neco - jsou to jenom male flasticky po dvou deci. Ale na vyzkouseni akorat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Roman, kup si Balvenie, Ti řikam. Kup si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Skygazer: Pěkné to máš. Já dnes zjistil, že nějaký ten panáček dva denně nejsou vůbec na škodu: A navíc prý pravidelné pití malých dávek alkoholu chrání srdce a cévy. Samozrejme.. Alkohol v malých dávkach neškodí v jakémkoliv množství.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Jeste neco - jsou to jenom male flasticky po dvou deci. Ale na vyzkouseni akorat.A to som si ani nevsimol!!! No vrtalo mi hlavou kde nasiel take luxusne 3-balenie. Tie 2-decovky som uz samozrejme videl . Ale v tychto troch pripadoch niet co skusat, 3x 7dl je rozumne balenie .Idem si dat nejakeho dobreho panaka nech poriadne vidim. Len mam toho v bare uz moc a neviem si vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) Já před chvílí "sjel" včera nahranou Přízračnou nevěstu... a k tomu jsem si nalil Juru Diurachs'. A jako jo, docela to k sobě šlo. Fajn večer... Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Traja králi ještě k nim chybí další tři králi: Dalwhinnie,Oban a Glenkinchie... :-) Já před chvílí "sjel" včera nahranou Přízračnou nevěstu... a k tomu jsem si nalil Juru Diurachs'. A jako jo, docela to k sobě šlo. Fajn večer..."sjetí" u toho byli asi i tvůrci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Byla dobra cena, tak jsem vzal hned 2 lahve. Urcite bude vyborna, Suntory umi. Jo a sorry, ze tu spamuju s blendem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Byla dobra cena, tak jsem vzal hned 2 lahve. Urcite bude vyborna, Suntory umi. Jo a sorry, ze tu spamuju s blendem. IMG_1100.JPG IMG_1099.JPGJa jak "dobrou" cenu jsi je v DE koupil ? V ČR se aktuálně pohybují od 1.500,- do 2.800,-CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 49,90 Eur, v prepoctu tedy asi 1400,-CZK, ale vetsinou se u nas pohybuje kolem 70-80 Eur, nekteri optimiste ji prodavaji az za 100 Euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Já jsem ji objevil v jednom českým e-shopu za necelejch 1400,-CZK a tak musím doufat, že jim vydrží až do mého návratu do ČR. Napiš, jaký jsi měl z ní pocit... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Moje zkusenost s ceskyma whisky e-shopama je spatna. Kdyz jsem shanel Hibiki 17, tak ve trech obchodech ji meli za velmi dobrou cenu, dokonce skladem, ale bohuzel jen do moji objednavky. Vsechny tri obchody mi objednavky zrusili - vyprodano. https://www.youtube.com/watch?v=1hiOvFC4Rq8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Nahoď linky na ty eshopy,ať víme ,kde nenakupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jejda, to uz si bohuzel nepamatuju, je to asi rok zpatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 .... Napiš, jaký jsi měl z ní pocit... Za mě nic moc, cítím v ní něco divného a nedovedu definovat, co to je. Rozhodně mi nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Na whiskybase nemá taky moc bodů, asi zůstanu u 12 letého blendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se