stepecken Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Dnes mali v Metro za 34.9? s DPH toto Tak som kúpil rovno dve ,uvidime ale zle to urco nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 St.Pölten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Dnes mali v Metro za 34.9? s DPH toto Tak som kúpil rovno dve ,uvidime ale zle to urco nebude Tak to je luxusni cena, tahle Escape Edition u nas nejde pod 50 Euro. A Ardbeg 10 pro tebe bude to prave orechove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Tak to je luxusni cena, tahle Escape Edition u nas nejde pod 50 Euro. A Ardbeg 10 pro tebe bude to prave orechove. Sak aj tu je za 59.90.. Toto bola akcia v Metro to je ako Makro v cz.. Normálne sa teším na vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Este ich maju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Este ich maju? Bral som posledne dve v Devínskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 *** BLEND SPAM *** Suntory Hibiki Harmony vs. Suntory Hibiki 12 yo : U Hibiki Harmony vnimam prekvapive urcitou disharmonii, je takova trochu kostrbata, neco ji schazi a neco prebyva. Je citit takova jako by metalicka mladost - nevim, jestli to je vetsim podilem mladsich single malt, nebo vetsim podilem grain whisky, nebo ... Hibiki 12 je o kus dal, je dobra, vyvazena, ale nic, co by me ohromilo. Kvetinky, ovoce a slad, i ten dub je prijemne citit. Kdyz to shrnu, tak musim rict, ze jsem cekal trochu vic. Hibiki 17 yo je pro me naprosto uzasne piti a doufal jsem, ze tihle mladsi sourozenci pro me budou zaplatitelnou alternativou, ale nebudou. Vzhledem k cene minimalne 50 Euro za Harmony a 70 Euro za 12 yo se obracim zpet smer severozapad, tedy do skotska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Bral som posledne dve v Devínskej Tak bol som pozriet vcera v Ivanke a mali ich dost. Lenze za cenu naozaj lakavu, nieco cez 70? s danou... . Btw - vie niekto porovnat Uigeadail a Corryvreckan? Neviem ktoru (prvu). Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 *** BLEND SPAM *** Suntory Hibiki Harmony vs. Suntory Hibiki 12 yo : U Hibiki Harmony vnimam prekvapive urcitou disharmonii, je takova trochu kostrbata, neco ji schazi a neco prebyva. Je citit takova jako by metalicka mladost - nevim, jestli to je vetsim podilem mladsich single malt, nebo vetsim podilem grain whisky, nebo ... Hibiki 12 je o kus dal, je dobra, vyvazena, ale nic, co by me ohromilo. Kvetinky, ovoce a slad, i ten dub je prijemne citit. Kdyz to shrnu, tak musim rict, ze jsem cekal trochu vic. Hibiki 17 yo je pro me naprosto uzasne piti a doufal jsem, ze tihle mladsi sourozenci pro me budou zaplatitelnou alternativou, ale nebudou. Vzhledem k cene minimalne 50 Euro za Harmony a 70 Euro za 12 yo se obracim zpet smer severozapad, tedy do skotska. IMG_1164.JPGA co 12letá Yamazaki ? Tu jsi neměl možnost vyzkoušet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nemel a asi ani mit nebudu, kdyz se divam, kolik si za ni rikaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Btw - vie niekto porovnat Uigeadail a Corryvreckan? Neviem ktoru (prvu). Uigeadail je sladší, srozumitelnější, výborná chuťově komplexní whisky, má oblíbená. Dobrý je to porovnat se základní desítkou. Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Orientacni dotaz: jaky sou chutovy rozdily u Teeling single malt, s. batch, s. grain apod? Mel jsem neco v sudech po sherry a bylo to hodne sladky, az moc. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Uigeadail je sladší, srozumitelnější, výborná chuťově komplexní whisky, má oblíbená. Dobrý je to porovnat se základní desítkou.Diky moc za zrozumitelny opis. To je porovnanie s desiatkou alebo s corryvreckan? Co corryvreckan vs 10yo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 V regálu mi padla do oka, ruky i košíku tahle krasavice. Voňavá, štiplavá speyside whisky. Víc voní, než plní pusu chutí. Splňuje to, co jsem chtěl mít doma na neutralizaci ostrovních whisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Na letišti v BKK mají tuto krásku v dárkovém balení,ale chtějí za ni 5.900,-TBH :-( Klasické balení přijde na 2.900,-TBH, obal koštovat ale nebudu, tak půjdu do normálního balení... Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Baleni moc pekne. Ale ta cena za klasiku Harmony 2.900,- TBH je asi 75 Euro, to je nejak moc, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) U nás ji koupím tak kolem 2500,- a tak jsem to vzal tady.. Vyjde něco kolem 2100,-. V ČR jsem ji viděl i za nějakých 1600,- ale znáš český e-shopy... Cenu mají pěknou a když objednáš, tak ji mají vyprodanou... Kilo pade dáš za poštovné a další pade za platbu dobírkou... Budu mít aspoň nějakou vzpomínku na letošní JV Asii... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Kluci znalí, kamos ma narozky a chtel bych mu koupit whisku.Videl jsem u nej Glenfidich 12.umel by nekdo poradit jakou koupit? Cena tak kolem 1 tis.Dekuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Kluci znalí, kamos ma narozky a chtel bych mu koupit whisku.Videl jsem u nej Glenfidich 12.umel by nekdo poradit jakou koupit? Cena tak kolem 1 tis.Dekuji mocStejna otazka se tu resila pred tydnem, mrkni tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/5787-single-malt/?p=1602085 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Stejna otazka se tu resila pred tydnem, mrkni tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/5787-single-malt/?p=1602085 Moc dekuji.Ve srovnani treba s Jelinkovskou 1995?Je podobne jemnejsi chuti jako Glenfidich 12, nebo je to uplne nekde jinde.Dnes jsem ji videl na kráme tak me zaujala.Prodavac ji nepil :-( asi abstinent :-) Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Pitris.k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se