Návštěvník dabelM Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Bude to velmi zajímavé plnění. Whisky které dozrávají v sudech po bourbonech a vínech mám velmi rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Až to bude a my to přehlídneme, tak sem dej alarm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Zaregistruj se na webu palírny mezi jejich Friends of Laphroaig. Jako člen FoL dostaneš e-mail s upozorněním na vydání nového plnění, tak jsem byl i já, jako člen FoL upozorněn a nakec jsem je i zakoupil. Členové mají po přihlášení na plnění 10% slevu a ke tvým narozeninám ti pošlou slevový kód na dalších 10% , který je platný 3 měsíce, tak jsem to vše uplatnil na ty dvě lahve a už jsou na cestě do ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Kurnik, ja jsem. A k narozkam jsem dostal kulové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Fakt ? Narozeninovej slevovej kód jsem dostal už několikrát, tak ti nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 tak toto je mňam. sherry tam naozaj je cítiť a na jazyku na chvíľočku aj sladkú chuť, tá sa ale rýchlo strati. žiadna rašelina ani dym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ctyri roky po sobe Jim Murray tuhle whisku vynasi do nebes, nejlepsi v kategorii "10 Years & Under" 2013, 2014, 2015 a 2016 k tomu navic "Single Malt of the Year (Multiple Casks)", takze bylo nacase ji vyzkouset. Glen Grant 10yo. Po prvni sklenicce bych ji nazval archetypem (nekourove) Skotske Whisky. 10 let v ex-bourbon sudech, zadne dalsi komplikace. Citim ovoce (jablka) a vanilku, chutnam vanilku, slad, dub. Nekouse, nestipe na jazyku, po nejake dobe prevalovani v ustech zacne na jazyku jemne ozyvat dub a korenenost, pri odchodu pekne hreje. Zadne extra kudrlinky. IMG_1422.JPG Je to dobre, je to spatne? Nevim, jak Jim Murray prisel na tak vysoke hodnoceni, ale pro me je to poctiva desetileta single malt, neprekvapi ani neurazi, litrovka za 30 Euro je, si myslim, super. U me si asi vyslouzi misto v baru jako flaska pro me, kdyz budu mit chut na neco klasickeho, nekomplikovaneho, pro navstevy ktere chteji ochutnat single malt (misto proflaknutych Glenfidich 12, Glenlivet 12, Glenmorangie). Doporucuji i blamovi, ktery se me nedavno ptal na "wizoura na takovyto domaci piti". Diky moc urcite ji vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 tak toto je mňam. sherry tam naozaj je cítiť a na jazyku na chvíľočku aj sladkú chuť, tá sa ale rýchlo strati. žiadna rašelina ani dym Odkud to máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Fikus vodprejkni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Odkud to máš?http://www.svetnapojov.sk/glenfarclas-springs-p1087 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Fikus vodprejkni.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ty už jenom chlastáš, hodinky tě nezajímají? Lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ale jo, zajimaj furt. Jen sem tim chtel naznacit, ze kdyz vis, jak tyhle tvoje prispevky\neprispevky hodne lidi serou, ze by ses na to moh vysrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 To nejde, je nás hodně, kterým se to líbí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ale jo, zajimaj furt. Jen sem tim chtel naznacit, ze kdyz vis, jak tyhle tvoje prispevky\neprispevky hodne lidi serou, ze by ses na to moh vy...t. Jo, jo. Pravdu má s tím sraním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Kurva drát, já se těšil na přínosné postřehy ohledně nových flašek whisky a ona je tu zatím jen bouře ve sklenici vody kvůli milovníku tapet. Do psí zadele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Luke sak ja som dal dva príspevky k veci. priznávam že sú troska infantilne ale sú k veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Šak to tě taky šlechtí, ivan. A neboj se toho a klidně se o těch dojmech rozkecej trochu víc a obšírněji. Na tuhle tvoji flašku už jsem také minimálně jednou koukal. I když teď mám v hledáčku jiné favority. A hlavně, začínám mít ten problém, že už mě takřka nic jiného než sudová síla neuspokojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Šak to tě taky šlechtí, ivan. A neboj se toho a klidně se o těch dojmech rozkecej trochu víc a obšírněji. Na tuhle tvoji flašku už jsem také minimálně jednou koukal. I když teď mám v hledáčku jiné favority. A hlavně, začínám mít ten problém, že už mě takřka nic jiného než sudová síla neuspokojí... zatial som si len raz nalial z ancnoc, raz nalial z tej glenfarclas.A mozem povedat ze su to totalne rozdielne chute. Acnoc mi chuti slano, to som este nezazil. A ked do pohara pridam fakt malinko vody, tak aj jedna aj druha podstatne zmenia chut (pre mna k lepsiemu, troska sa zjemnia a zvyraznia sa chute). Ta glenfarclas springs je silno liznuta sherry, zaskocila ma ta sladka prichut, ktora sa velmi kratko objavi a hned aj zmizne, ked si clovek uchlipne. Cez vikend si doprajem viac testovania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se