Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar hoši, už delší dobu mě láká ochutnat nějakou single malt. Myslíte, že je vhodný začít s Connemara? Dneska jsem jí tady zahlídl asi za čtyři stovky.

Podla mna je Connemara genialne vyladena jemne dymova whiskey. Rad tvrdim ze je to moja najoblubenejsia Skotska ktoru vyrabaju v Irsku. Nevahaj, je to vyborna whiskey.

Odesláno

Měli tam toho chlastu spoustu za 50% ceny. Nějakou japonskou blendovanou asi taky kolem 380, vodku belugu za 450, rum matusalem 15yo za 400 Kč. Tohle byla snad jediná single maltka.

Odesláno (upraveno)

Za tu cenu by som vzal Connemary vsetky, do max poctu cca 20kusov. Potom by som sa zamyslel ci mi nedrbe a vzal este 20.

Nebudes lutovat.

Btw dobra cena za Connemaru na eshope je ak si spravne pamatam cca 26?. V kamennom shope som ju videl za 39?.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Zítra tam jedu pro rohlíky, kolega z práce chce dvě Belugy, tak mrknu co tam zbylo. Tahle už nebude, bral jsem poslední dvě z regálu.

Každopádně mám v sobě tři panáky a dobrý. Jelikož rád piju kouřovej čaj lapsang, tak to pro mě není nezvyklá chuť.

Odesláno

Caol ila 12y. Troska dezinfekcna vona jak v lekarskej ambulancii. Troska drevenej chuti a aromy a prekvapivo celkom prijemne a jemne. Ale tento typ whisky pre mna nie je na kazdodenne pitie.

Odesláno

Zítra tam jedu pro rohlíky, kolega z práce chce dvě Belugy, tak mrknu co tam zbylo. Tahle už nebude, bral jsem poslední dvě z regálu.

Každopádně mám v sobě tři panáky a dobrý. Jelikož rád piju kouřovej čaj lapsang, tak to pro mě není nezvyklá chuť.

Ahoj, prosím tě kam jezdíš pro rohlíky ? :whistling:

Odesláno

Clynelish 14y. Menej vyrazna decentna vona (hlavne v porovnani s dezinfekcnymi aromami niektorych whiskies). Chutovo vyrovnana, nic "netrci", zlahka "drevena". Ziadny asfalt. Na konci trosicka ovocna. Celkovo mi prijde nie prilis vyrazna, taka akurat. Uvidim ci zaujme nadlhsie.

Odesláno

Dnešní tři přírůstky. AnCnoc jsem koupil ze zvědavosti, jestli je teda slaná, nebo ne, ale nevím, nevím, když palírna Knockdhu je od moře vzdálená 15 kilometrů, což je teda podle mě docela dost. Tak uvidíme. :)

post-3194-0-13637500-1460493822_thumb.png

Odesláno

Filo: super prirastky, ancnoc vdaka Ivanovi poznam, je super. Tenton GlenDronach poznam tiez, niekedy mi prekazal ze je moc sherry ale chute sa menia, aktualne je to pre mna taka lacna pripomienka na MaCalan. Co ma ale velmi velmi zaujima je Tullibardine, prosim si kratky report z ochutnavky ak by Ta to neobtazovalo. Vdaka!

Odesláno

Dnešní tři přírůstky. AnCnoc jsem koupil ze zvědavosti, jestli je teda slaná, nebo ne, ale nevím, nevím, když palírna Knockdhu je od moře vzdálená 15 kilometrů, což je teda podle mě docela dost. Tak

ten hype okolo slanosti AnCnoc som vyvolal ja :) ale mne fakt tak pripada, hlavne po tych sladkych rumoch com pil pred nou :).

Odesláno

ten hype okolo slanosti AnCnoc som vyvolal ja :) ale mne fakt tak pripada, hlavne po tych sladkych rumoch com pil pred nou :).

Ano, ja vim, prave me tva recenze prekvapila a navnadila, tak jsem jsem si ji hned pripsal na seznam. 

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Uz se prodava, 2 lahvinky mam na ceste. :wine:

Taky jsem si ji už objednal a čekám na odeslání, nějak se s ní ve fine-whisky.de mazlí a ještě mě ji ne odeslali !

Upraveno uživatelem dabelM

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...