eskimak Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Nazdar hoši, už delší dobu mě láká ochutnat nějakou single malt. Myslíte, že je vhodný začít s Connemara? Dneska jsem jí tady zahlídl asi za čtyři stovky.Podla mna je Connemara genialne vyladena jemne dymova whiskey. Rad tvrdim ze je to moja najoblubenejsia Skotska ktoru vyrabaju v Irsku. Nevahaj, je to vyborna whiskey.
Horhe Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Tak jo, díky. Za 380 Kč lahev je asi dobrá cena. Vzal jsem poslední dvě co tam měli.
filo-boxer Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 To je super cena a urcite to bude i dobra whiskey. Jeste jsem nemel tu cest.
Horhe Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Měli tam toho chlastu spoustu za 50% ceny. Nějakou japonskou blendovanou asi taky kolem 380, vodku belugu za 450, rum matusalem 15yo za 400 Kč. Tohle byla snad jediná single maltka.
Pillow Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Connemara je skvela,ne ze bych byl nejaky znalec ale mam kourovky rad a tahle me opravdu nadchla. A za tu cenu v podstate neni o cem mluvit,byl by to hrich nekoupit.
filo-boxer Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Japonskou blendovanou taky neudelas chybu, tu by sis mel koupit do zasoby, kdyz uz je za 50%
eskimak Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Za tu cenu by som vzal Connemary vsetky, do max poctu cca 20kusov. Potom by som sa zamyslel ci mi nedrbe a vzal este 20. Nebudes lutovat.Btw dobra cena za Connemaru na eshope je ak si spravne pamatam cca 26?. V kamennom shope som ju videl za 39?. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem eskimak
Horhe Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Zítra tam jedu pro rohlíky, kolega z práce chce dvě Belugy, tak mrknu co tam zbylo. Tahle už nebude, bral jsem poslední dvě z regálu. Každopádně mám v sobě tři panáky a dobrý. Jelikož rád piju kouřovej čaj lapsang, tak to pro mě není nezvyklá chuť.
ivan_989 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Caol ila 12y. Troska dezinfekcna vona jak v lekarskej ambulancii. Troska drevenej chuti a aromy a prekvapivo celkom prijemne a jemne. Ale tento typ whisky pre mna nie je na kazdodenne pitie.
Oliver333 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Zítra tam jedu pro rohlíky, kolega z práce chce dvě Belugy, tak mrknu co tam zbylo. Tahle už nebude, bral jsem poslední dvě z regálu.Každopádně mám v sobě tři panáky a dobrý. Jelikož rád piju kouřovej čaj lapsang, tak to pro mě není nezvyklá chuť.Ahoj, prosím tě kam jezdíš pro rohlíky ?
Horhe Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Ahoj, prosím tě kam jezdíš pro rohlíky ? Globus Liberec
ivan_989 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Clynelish 14y. Menej vyrazna decentna vona (hlavne v porovnani s dezinfekcnymi aromami niektorych whiskies). Chutovo vyrovnana, nic "netrci", zlahka "drevena". Ziadny asfalt. Na konci trosicka ovocna. Celkovo mi prijde nie prilis vyrazna, taka akurat. Uvidim ci zaujme nadlhsie.
filo-boxer Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Dnešní tři přírůstky. AnCnoc jsem koupil ze zvědavosti, jestli je teda slaná, nebo ne, ale nevím, nevím, když palírna Knockdhu je od moře vzdálená 15 kilometrů, což je teda podle mě docela dost. Tak uvidíme.
eskimak Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Filo: super prirastky, ancnoc vdaka Ivanovi poznam, je super. Tenton GlenDronach poznam tiez, niekedy mi prekazal ze je moc sherry ale chute sa menia, aktualne je to pre mna taka lacna pripomienka na MaCalan. Co ma ale velmi velmi zaujima je Tullibardine, prosim si kratky report z ochutnavky ak by Ta to neobtazovalo. Vdaka!
filo-boxer Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Pro mě jsou nové všechny tři. Na tvé přání tedy zítra jako první s potěšením zkusím tu Tullibardine.
ivan_989 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Dnešní tři přírůstky. AnCnoc jsem koupil ze zvědavosti, jestli je teda slaná, nebo ne, ale nevím, nevím, když palírna Knockdhu je od moře vzdálená 15 kilometrů, což je teda podle mě docela dost. Tak ten hype okolo slanosti AnCnoc som vyvolal ja ale mne fakt tak pripada, hlavne po tych sladkych rumoch com pil pred nou .
filo-boxer Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 ten hype okolo slanosti AnCnoc som vyvolal ja ale mne fakt tak pripada, hlavne po tych sladkych rumoch com pil pred nou .Ano, ja vim, prave me tva recenze prekvapila a navnadila, tak jsem jsem si ji hned pripsal na seznam.
filo-boxer Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Novinka z palírny Lagavulin k 200letému výročí palírny bude dalším novým kouskem v mojí whiskotéce.Uz se prodava, 2 lahvinky mam na ceste.
Návštěvník dabelM Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Uz se prodava, 2 lahvinky mam na ceste. Taky jsem si ji už objednal a čekám na odeslání, nějak se s ní ve fine-whisky.de mazlí a ještě mě ji ne odeslali ! Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem dabelM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se