Návštěvník LukeD Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 S těmihle dvěma budu mít teď doma 13 flašek. Asi bych měl trochu brzdit. Na druhou stranu je fakt, že s kamarádem na nepravidelně pravidelných koštovačkách celkem zdatně odpíjíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 13 - z toho si nic nerob, si ok. Ak ich bude otvorenych o jednu nulu viac tak by som zvazil dopijanie... ja sa uz blizim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Nedovedu si představit mít otevřných doma sto lahví Single Malt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 eskimak: To je nějaká whisky obdoba/mutace chronomagořiny, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 LukeD: ja som bol v tom ze toto je forum ludi postihnutych roznymi uchylkami a tak sa mozem zverit... ale trosku som to samozrejme prehnal, do stovky este hadam chyba aj 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Čistě pro zajímavost, kolik z těch cca 80 máš v sudové síle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 No to si ma zaskocil, to budem musiet pozriet. Ratam tak do 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 A pokud už se budeš dívat, tak můžeš rovnou napsat i které konkrétně. Pro inspiraci... Když to bude včetně "tasting notes", tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tak sem nakupoval "desitka" je stalice to ostatni bude novinka jsem zvedav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Všechny jsou skvělé. Desítka je nejhodnější. Quarter Cask je z těchhle tří podle mě nejlepší. Ale zase nic pro greenhorny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 na Quarter Cask se těším myslím že budem kamarádi Bert určitě pamatuje jak jsem po ochutnání Octomore řek "to je tak krásně jemné" docela na mě koukal Baví mě že je furt kam jít dál už mám vybráno další jakej je vlastně rozdíl mezi Quarter Cask a QA Cask? Krom ceny teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 QA Cask mi nechutná vůbec. Bude to míchané z nějakých mladších ročníků. Rychlé prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Aha tak tím vyřešeno a je ještě něco od Lap co se vyplatí dokoupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Taky na pomyslném vrcholu standartních plnění od Laphroaigu postaven Quarter Cask Já si dnes objednal dvě plnění palírny BenRiach z řady "Wood Finish" : Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 No, loňská jednosudovka byla výborná, třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 dnes se ženou takle..na 1. rok naší dcerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 The Glenlivet Archive 21 yo je určitě výborné pití. Jen si myslím, že je obrovská škoda nepoužít k tomu skleničky vhodnějšího tvaru; připravuješ se tím o nemálo požitků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 je výborný...njn...jiny nemám..pak už jen obyčejný rovný whiskovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Samozřejmě oslava dceřina výročí je nejpodstatnější, zbytek je podružný! To já jen tak bokem. Mimochodem (jeden z mnoha pohledů na vhodný tvar sklenice - "test whisky skla"): https://docs.google.com/document/pub?id=1EKTAiH31gbdR2pg9rgYQBfde8jZwoHUojUhiJwlkwVI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) zajímavé počteni.... Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se